Datum od
Datum do

28.03.2018 | 2. SNL
Danes zaostali tekmi v Dobu in Kranju
Drugoligaši v soboto formalno vstopajo v zadnjo tretjino letošnjega prvenstva, a vsaj nekatere od klubov čaka še nekaj zaostalih obveznosti. Danes bosta na sporedu prav zaostali tekmi prvega pomladanskega kroga. V Kranju bodo gostovali Radomljani, Dob pa gosti Brežice.
25.03.2018 | 2. SNL
Nafta utišala polno Fazanerijo
Lendavčani ostajajo trn v peti soboške Mure, ki tudi v tokratnem prekmurskem derbiju ni izkoristila številčne premoči. Zmage in treh točk so se po preobratu v drugem polčasu veselili v taboru Nafte, ki tako ostaja v stiku z Dravo, ki je po zaslugi Nastje Čeha dobila še en zanimiv drugoligaški spopad z Radomljami.
24.03.2018 | 2. SNL
Polne tribune bodo dodatna spodbuda
Fazanerija bo gostila spopad starih prekmurskih rivalov, nogometašev Mure in Nafte, ki na ligaški razpredelnici zasedajo prvo in tretje mesto. Temperatura v Prekmurju raste iz dneva v dan, obetajo se polne tribune, pričakovanja osrednjih akterjev pa sta predstavila kapetana Alen Kozar in Mitja Novinić.
22.03.2018 | 2. SNL
V znamenju prekmurskega praznika
Drugoligaše po dveh krogih, izvedbo katerih je oviralo slabo vreme, čaka lepši vikend. Zaključno dejanje druge tretjine prvenstva bo v znamenju derbija Mure in Nafte. Organizatorji pričakujejo polne tribune, pristaši prekmurskih rivalov pa se nadejajo dobre predstave in zmage svojih ljubljencev.
18.03.2018 | 2. SNL
Ilirija prekinila zmagovalni post
Deževje je okrnilo izvedbo drugega pomladanskega kroga, saj je odneslo štiri srečanja. V Rogaški Slatini so se veselili v taboru Mure, ki je v generalki pred prekmurskim derbijem dosegla tri zadetke. Ilirija je prekinila zmagovalni post, Bravo pa je Brežice zapuščal s točko. Ptujčani so bili uspešni v Dekanih.
16.03.2018 | 2. SNL
Gostovanje vodilne Mure in krstni televizijski prenos
V Rogaški Slatini se v soboto, če vreme le ne bo pretirano zagodlo, obeta pravi nogometni praznik. Slatinčani bodo na domačem igrišču, na katerem se je v preteklosti že igral tudi prvoligaški nogomet, gostili vodilno ekipo prvenstva, za dodaten mejnik pa bo poskrbel tudi krstni televizijski prenos.
16.03.2018 | 2. SNL
Brežice nad napad Brava
Ta konec tedna se tudi za Brežičane pričenja spomladanski del drugoligaškega prvenstva. Posavci so pred dnevi ostali brez gostovanja v Dobu, slaba vremenska napoved pa je poskrbela, da bo obračun z Bravom odigran že dan prej, kot je bilo sprva načrtovano, v soboto.
15.03.2018 | 2. SNL
Led je prebit, drugoligaše čaka drugo dejanje pomladi
Drugoligaši so prebili led in po dolgem premoru zakorakali v pomladanski del prvenstva. Osemnajsti krog je ponudil šest tekem, v sredo so z »zamudo« izpeljali tudi dvoboj na Ptuju. Mura v 19. krog 2. SNL vstopa z devetimi točkami prednosti, kakšno bo razmerju na vrhu lestvice po tem vikendu?
11.03.2018 | 2. SNL
Mura pomlad odprla z zmago
Gostujoča moštva so ostala brez zmage, edino točko na tujih tleh je v Novem mestu osvojila Nafta. Bravo je napolnil mrežo Veržeja, Tabor je bil boljši od Rogaške, Jadran pa je ugnal Brda. Vodilna Mura je v Fazaneriji premagala Ilirijo in povečala naskok pred drugo Dravo, ki ima tekmo manj.
10.03.2018 | 2. SNL
Ilirija napada vodilno Muro
Zimskega počitka je konec tudi za drugoligaše. V nedeljo se bodo za nove točke udarili nogometaši Mure in Ilirije. Srečanje boste lahko spremljali tudi v prenosu na Sportklubu.
10.03.2018 | 2. SNL
Dekani gostijo primorski spopad
V nedeljo bo poleg igrišča v soboški Fazaneriji zasedena tudi zelenica v Dekanih. V Istri bomo priča primorskemu obračunu, Jadran bo v dvoboju, ki ga boste lahko spremljali tudi na spletni strani NZS, gostil Brda. 
08.03.2018 | 2. SNL
Drugoligaši se vračajo na zelenice
Drugoligaši se po več kot treh mesecih tekmovalnega premora vračajo na nogometne zelenice. Pred klubi je 18. krog prvenstva, ki bo tudi v znamenju zimskih razmer, zato bosta sobotni tekmi v Ljubljani in Novem mestu odigrani na igrišču z umetno travnato površino.
26.02.2018 | 2. SNL
Muraši se potijo v Turčiji
Drugoligaši so zakorakali v sklepno fazo priprav na nadaljevanje prvenstva, ki se bo za njih pričelo v drugem marčevskem vikendu. Nogometaši Mure so se v minulem tednu odpravili v Turčijo, v hrvaško Istro pa so pred snegom pobegnili tudi Ravenčani in Dobljani.
19.02.2018 | 2. SNL
Vodilna sta se pomerila v Avstriji
Prvoligaši že odštevajo dneve do nadaljevanja prvenstva, nogometaši klubov 2. SNL pa bodo do novih uradnih bojev pretočili še nekaj znoja. V eni od pripravljalnih tekem sta se v Avstriji pomerili vodilni ekipi lige, Mura je premagala Dravo.
12.02.2018 | 2. SNL
Priprave se nadaljujejo, Radomljani presenetili Kidričane
Klubi 2. SNL nadaljujejo s pripravami na drugi del prvenstva, ki se bo nadaljevalo v drugem marčevskem vikendu. Za nogometaši so nove pripravljalne preizkušnje, klubi pa dopolnjujejo igralsko zasedbo.
05.02.2018 | 2. SNL
Teden poln pripravljalnih tekem
Prvoligaši počasi že pogledujejo proti prvim uradnim tekmam, klubi 2. SNL pa so še sredi faze priprav in igranja pripravljalnih srečanj. Minuli teden je ponudil nekaj zanimiv dvobojev, kdo se je odrezal najbolje?
29.01.2018 | 2. SNL
Za drugoligaši prve pripravljalne preizkušnje
V priprave na nadaljevanje sezone so zakorakali tudi drugoligaši, za katerimi so že prve pripravljalne preizkušnje. Nadaljujejo se tudi kadrovske spremembe, klubi še vedno krepijo svoje vrste za pomladanske boje.
17.01.2018 | 2. SNL
V priprave zakorakali tudi drugoligaši
Zimskega počitka je konec tudi za večino drugoligaških nogometašev. Trenerji so zbrali svoje varovance, pospešeno pa se dela tudi v klubskih pisarnah, saj smo že bili priča nekaterim kadrovskim spremembam.
07.01.2018 | 2. SNL
Pri Iliriji že zavihali rokave, Mura se odpravlja v Turčijo
Prvoligaši bodo v prihodnjih dneh že pričeli s pripravami na nadaljevanje sezone, dneve do prvih treningov pa odštevajo tudi drugoligaški nogometaši. Pri Iliriji so že zavihali rokave, saj se je moštvo zbralo že v sredo, 3. januarja.
03.12.2017 | 2. SNL
Mura v zimski premor s sedmimi točkami naskoka
Z zaostalo tekmo Radomelj in Mure se je zaključil jesenski del 2. SNL. Visoke zmage so se veselili v taboru črno-belih, ki na zimski premor odhajajo s sedmimi točkami prednosti pred zasledovalci.
1
2
3
...
23
24
25
26
27
28
29
30
...
43
44
45

DELI NA