Datum od
Datum do

11.11.2017 | 2. SNL
Zarica še drugič to sezono v Fazaneriji
Mura je z zmago na Ptuju povečala naskok pred zasledovalci, za zaključek prve polovice prvenstva pa bodo varovanci trenerja Šimundže na domači zelenici pričakali Zarico. Kranjčani po poletnem pokalnem obračunu v Fazaneriji gostujejo že drugič to sezono.
09.11.2017 | 2. SNL
Šišenski spopad Ljubljano vrača na seznam mestnih derbijev
Zadnji dve sezoni so se za prevlado v mestu borili nogometaši Triglava in Zarice, letos pa se lahko z mestnim derbijem pohvalijo v prestolnici. V zadnjem krogu prve polovice drugoligaškega prvenstva se bosta za nove točke udarili zasedbi Brava in Ilirije.
07.11.2017 | 2. SNL
Drugoligaši zaključujejo prvo polovico prvenstva
Mura ima po zmagi na Ptuju pred zaključnim dejanjem prve polovice drugoligaškega prvenstva šest točk naskoka pred Lendavčani. Petnajsti krog ponuja nove zanimive spopade, v prestolnici se bosta v mestnem derbiju udarila Bravo in Ilirija.
05.11.2017 | 2. SNL
Muri derbi na Ptuju, Nafta skočila na drugo mesto
Največ pozornosti je v 14. krogu 2. SNL pritegnil derbi vodilnega dvojca na Ptuju, kjer pa so se v tekmi preobratov veselili v taboru Mure. Poraz Drave in remi Radomelj so izkoristili Lendavčani, ki so skočili na drugo mesto lestvice.
03.11.2017 | 2. SNL
Mura po povečanje prednosti, Drava lovi priključek
Drugoligaško prvenstvo se počasi bliža h koncu prve polovice, enega od vrhuncev jeseni bo v nedeljo gostil Ptuj. V najstarejšem slovenskem mestu se bodo pred kamerami Sportkluba udarili nogometaši Drave in Mure, drugega in prvega moštva 2. SNL.
01.11.2017 | 2. SNL
Vodilna se bosta udarila na Ptuju
Mura ostaja na vrhu 2. SNL, tako bo tudi po 14. krogu, ki pa bo ponudil spopad vodilnih klubov prvenstva. Lahko Ptujčani stopijo prednost vodilnih Prekmurcev ali bodo slednji v mestu ob Dravi povečali razliko pred zasledovalci?
29.10.2017 | 2. SNL
Mura ostala na vrhu, sosedski derbi pripadel Dobu
Mura je po dveh pokalnih porazih in prvi ligaški ničli v Sežani osvojila poln izkupiček in ostala na vrhu lestvice. Prekmurcem na lestvici sledijo Ptujčani, ki so z zmago v Veržeju skočili pred Radomljane. Rumeni so v sosedskem derbiju z Dobom doživeli drugi poraz sezone.
28.10.2017 | 2. SNL
Dobljani izzivajo sosede
Večina tekem 13. kroga drugoligaškega prvenstva bo odigrani v nedeljo. V ospredju bo sosedski derbi Dobljanov in Radomljanov, ki se bodo tudi pred kamerami Sportkluba udarili za točke in lokalni prestiž.
25.10.2017 | 2. SNL
Radomlje v sosedskem derbiju napadajo tudi vodilno Muro
Dvanajsti krog 2. SNL je poskrbel za prekinitev niza Mure in Jadrana, ki sta prvič to sezono izgubila ligaško srečanje. Za Dekančane so bili usodni Radomljani, ki bodo v sosedskem derbiju z Dobom napadli tudi vodilno Muro, ki bo gostovala na Krasu.
22.10.2017 | 2. SNL
Dvanajsti krog usoden za niz Mure in Jadrana
Dvanajsti krog 2. SNL je bil usoden za doslej še neporaženi zasedbi. Mura je po visokem pokalnem porazu v Celju pokleknila pred Krko, Dekančani pa so izgubili pri Radomljanih, ki so po porazu Drave skočili tik za ovratnik vodilnih Prekmurcev.
21.10.2017 | 2. SNL
Tretje Radomlje gostijo četrti Jadran
Derbi 12. kroga drugoligaškega prvenstva bo, vsaj glede na položaj, ki ga kaže lestvica, odigran v Radomljah. Tretja ekipa 2. SNL bo pred svojimi gledalci napadla mesto nižje postavljene Dekančane, ki so še vedno neporaženi.
20.10.2017 | 2. SNL
V Fazaneriji se bosta udarila pokalna četrtfinalista
Drugoligaško prvenstvo se nadaljuje s tekmami 12. kroga, ki ga bosta v soboški Fazaneriji odprla udeleženca četrtfinala Pokala Slovenije. Mura se bo pred kamerami Sportkluba udarila z novomeško Krko.
18.10.2017 | 2. SNL
Nafta po skalpu Drave v pomurski spopad z Veržejem
Nafta, ki je v prejšnjem krogu prekinila zmagovito serijo Drave, se bo v pomurskem spopadu udarila z Veržejem, Dob pa bo skušal z novim strategom Nenadom Toševskim v Ravnah splezati z dna lestvice.
15.10.2017 | 2. SNL
Drava pokleknila pred Nafto, Mura povečala prednost
Nafta je v dvoboju z Dravo, ki je v Lendavo pripotovala s popotnico petih zmag, potrdila, da na domačem igrišču sila nerada oddaja točke. Lendavčani so z zmago pomagali tudi Muri, ki je v Ljubljani povečala prednost pred zasledovalci.
13.10.2017 | 2. SNL
Jadran za nadaljevanje serije, Fužinar išče prvo gostujočo zmago
Jadran je prvo tretjino prvenstva sklenil brez poraza, a je gostovanje v Kranju vseeno zapuščal z nekaj grenkega priokusa. Primorci bodo pred domačimi gledalci napadli nove točke, v goste pa prihaja Fužinar, ki bo po treh domačih slavjih napadel prvo gostujočo zmago.
13.10.2017 | 2. SNL
Drava podaljšanje niza napada pri doma neporaženi Nafti
V 2. SNL se ta konec tedna že podajajo v drugo tretjino tekmovanja. V petkovem večeru bodo 11. krog prvenstva odprli Lendavčani in Ptujčani, ki bodo v Prekmurju in pred kamerami Sportkluba napadli šesto zmago v nizu.
11.10.2017 | 2. SNL
Drugoligaši odpirajo drugo tretjino prvenstva
Drugoligaši so sklenili uvodno tretjino prvenstva, v petek pa se s tekmo v Lendavi odpira 11. krog. Nafta bo gostila drugouvrščeno Dravo, vodilna Mura pa bo gostovala v prestolnici, pri Bravu, ki je v Sežani prekinil serijo šestih tekem brez zmage.
08.10.2017 | 2. SNL
Po uvodni tretjini vodi Mura, Bravo prekinil niz brez zmage
Drugoligaši so s tekmami desetega kroga sklenili uvodno tretjino prvenstva. Na prvem mestu ostaja Mura, ki so jo s sobotno zmago za nekaj ur prehiteli Ptujčani, a so se Prekmurci na vrh lestvice vrnili z nedeljsko zmago nad Dobom.
06.10.2017 | 2. SNL
Bravo recept za prekinitev zmagovalnega posta išče na Krasu
Bravo išče recept za prekinitev zmagovalnega posta. Ljubljančane v nedeljo čaka nova zahtevna preizkušnja, saj bodo varovanci trenerja Dejana Grabiča gostovali pri Sežancih, ki so izgubili zgolj enkrat. Dvoboj si boste lahko ogledali tudi v prenosu na Sportklubu.
05.10.2017 | 2. SNL
Fužinar proti Bricem lovi tretjo domačo zmago v nizu
Fužinar je šest od sedmih točk vknjižil na domačem igrišču, na katerem so Ravenčani dobili zadnji dve preizkušnji. Korošci bodo retjo domačo zmago v nizu lovil v dvoboju z Brdi, ki jih bo po slovesu Florijana Debenjaka vodil povratnik v Goriška Brda, Tonči Žlogar.
1
2
3
...
23
24
25
26
27
28
29
30
...
41
42
43

DELI NA