Datum od
Datum do

15.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Dvoboj lanskoletnih drugoligašev dobile Radomlje
Pokalni dvoboj prvouvrščenih klubov minule sezone 2. SNL je pripadel aktualnemu prvoligašu. Radomlje sta v četrtfinale Pokala Pivovarna Union popeljala Oliver Kregar in Marko Božić, v dresu Krke je v prvem polčasu izenačil Ivan Pranjić.
15.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani v Sežani potrdili pokalni četrtfinale
V četrtfinalu Pokala Pivovarna Union bodo zaigrali nogometaši Celja, ki so z goloma ob koncu obeh polčasov strli odpor Tabora. Grofe je v vodstvo popeljal Ester Sokler, zmago je potrdil Tjaš Begić.
14.09.2021 | Pokal Pivovarna Union
Osmerica v boj za pokalno lovoriko
Letos se bo za pokalno lovoriko borila dvanajsterica klubov. V prvem krogu bo zaigralo osmerica, v sredo se bodo za četrtfinale udarili Tabor in Celje ter Radomlje in Krka, v četrtek pa še Gorica in Bravo ter Aluminij in Koper.
01.07.2021 | Pokal Pivovarna Union
Znani pari prvega kroga Pokala Pivovarna Union
Pokal Pivovarna Union bo s sezono 2022/23 doživel veliko prenovo, v letošnji sezoni pa bo izvedba tekmovanja prilagojena trenutnim razmeram. V prostorih NNC Brdo so danes izžrebali pare prvega kroga, v katerem bo zaigralo osem klubov.
25.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Pokalni finale pripadel Olimpiji
Celjani ostajajo osmoljenci pokalnih finalov. V desetem nastopu so doživeli še deveti poraz, pokalne krone se veselijo v taboru Olimpije. Zmaje je v vodstvo popeljal Đorđe Ivanović, po izenačenju Ivana Božića pa je za slavje zmajev zadel Nik Kapun.
24.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celje in Olimpija za pokalno krono
Kdo bo na koprski Bonifiki slavil naslov pokalnega prvaka? V igri za lovoriko Pokala Pivovarna Union so ostali le še nogometaši Celja in Olimpije, grofje lovijo drugi naslov pokalnega prvaka, zmaji pa tretjega.
23.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celje in Olimpija želita na zadnjo lovoriko sezone
Ekipi ljubljanske Olimpije in Celja se bosta v torek ob 20.45 v Kopru merili v finalu pokala Pivovarne Union. V obeh taborih si želijo lovorike, ki bo za odtenek pomembnejša za Celjane, saj je to njihova edina možnost za nastope v evropskih tekmovanjih.
21.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
V prodaji vstopnice za pokalni finale
V Kopru se bo 25. maja ob 20.45 odvil veliki finale Pokala Pivovarna Union med Celjem in Olimpijo. Zaključno dejanje letošnje izvedbe pokalnega tekmovanja bo dodatno vznemirljivo, saj bodo na tribunah po dolgem času ponovno prisotni gledalci. Vstopnice so že v prodaji!
13.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
V finale še Celjani
Olimpija se bo v finalu Pokala Pivovarna Union merila s Celjem. Grofje so bili v polfinalnem obračunu boljši od Kopra, zmagovalca je že v prvem polčasu odločil Matic Vrbanec.
12.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Olimpija prvi finalist
Ljubljanska Olimpija je prva udeleženka velikega finala Pokala Pivovarna Union. Zmaji so bili v Domžalah z golom Timija Maxa Elšnika boljši od gostiteljev. Na Bonifiki bodo lovili tretji naslov pokalnega prvaka.
11.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celje po deseti, Koper po peti finale
Celje že desetič ali Koper petič? Četrtkov obračun v knežjem mestu bo dal še drugega udeleženca letošnjega finala Pokala Pivovarna Union. Grofje lovijo prvi finale po letu 2016, Koprčani so v finalu nazadnje zaigrali sezono prej.
11.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale in Olimpija o prvem finalistu
V sredo bomo dobili prvega finalista letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Ob Kamniški Bistrici bodo obračunali nogometaši Domžal in Olimpije, eni in drugi lovijo četrti nastop v velikem finalu.
30.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celje gosti Koper, Olimpija v Domžale
V torek in sredo so četrtfinalni obračuni dali polfinaliste letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union, danes je bil v prostorih NNC Brdo opravljen žreb polfinalnih parov.
28.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Podaljški osrečili zmaje
Olimpija je zadnji polfinalist letošnje sezone Pokala Pivovarna Union. Ljubljančani so odpor lendavske Nafte strli šele v polurnem podaljšku, ko je zmaje z nebeškim skokom odrešil Andres Vombergar.
28.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Koper na krilih Mulahusejnovića v polfinale
Celju in Domžalam se je v polfinalu Pokala Pivovarna Union pridružil še Koper. Kanarčki so bili uspešni na Ptuju, mrežo domačega drugoligaša je dvakrat zatresel Nardin Mulahusejnović.
27.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale izločile Maribor
Maribor, ki je z devetimi naslovi najuspešnejši klub pokalnega tekmovanja, je ob Kamniški Bistrici zaključil pokalno sezono. Domžale so se do polfinala prebile z goloma Podlogarja in Jakupovića, Štajercem pa do preobrata ni pomagal niti zadetek Klinarja.
27.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani prvi polfinalisti
Nogometaši Celja so prvi polfinalisti letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union, grofje so v ponovitvi lanskega četrtfinala premagali Radomlje. Štajerci so odpor vodilnega drugoligaša strli z goloma Amadeja Brecla in Luke Kerina v končnici dvoboja, ko so gostje že igrali z deseterico. 
26.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Pet prvoligašev in trije drugoligaši za polfinale
Kdo bo nadaljeval boj za pokalno lovoriko? V torek in sredo bodo znani štirje potniki v polfinale Pokala Pivovarna Union. Ob peterici prvoligašev so v igro za pokalno krono še trije drugoligaši.
20.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni in polfinalni pari
Sredi tedna smo dobili še tri zmagovalce drugega kroga Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili izžrebani četrtfinalni pari tega tekmovanja. Znano je tudi, kdo se bo udaril v polfinalu Ženskega pokala Slovenije.
18.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani preko Triglava do pokalnega četrtfinala
V Kranju smo dobili še zadnjega udeleženca letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Zadnjo vstopnico so si s tesno zmago zagotovili Celjani, ki so bili po zaslugi zadetkov v uvodni fazi srečanja boljši od Triglava.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA