Datum od
Datum do

02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometno poletje
UEFA podpira nogomet najmlajših saj se zaveda, da je Nogomet za vse podlaga za vse ostale nogometne programe, vključno s razvojem kvalitete. Čas med počitnicami pa je odlična priložnost otrokom polepšati prosti čas tudi z nogometno žogo in jih med počitnicami spraviti v gibanje.
02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija 5., Halilovič najboljši vratar
Slovenija je nastopila v postavi Alan Halilovič, Klemen Hribernik, Jan Breznik, Igor Legčevič, Žiga Papež, Dejan Manojlovič, Luka Pečnik, Zoran Prodanovič, Mladen Pečanac, Klemen Banovec in Teo Božič. Selektor je bil Simon Rosič, priznani slovenski futsal trener.
19.07.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Na evropsko prvenstvo v Sarajevo
Sodelovali bodo Bosna in Hercegovina, Romunija, Madžarska, Hrvaška, Rusija, Poljska, Portugalska, Italija, Bolgarija, Ukrajina, Uzbekistan, Makedonija, Srbija, Belgija, Slovaška in Slovenija. Nosilci skupin bodo Hrvaška, Madžarska, Romunija in Bosna in Hercegovina, žreb skupin pa bo opravljen v nedeljo, 24. julija.
03.07.2016 | Družbeni nogomet
Nogomet na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije je tudi letos priskočila na pomoč socialno ogroženim otrokom, ki letujejo v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič.
21.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
Ekonomski fakulteti Poslovni pokal NZS
Minulo soboto se je na Brdu pri Kranju v prečudovitem Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvijal sklepni dogodek letošnje sezone Poslovne nogometne lige – Poslovni pokal NZS 2016, medtem, ko se bodo zaključni boji v Poslovni ligi NZS odvili v mesecu septembru.
15.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
Zelenice NNC Brdo zasedli mladi upi
Zelenice Nacionalnega nogometnega centra Brdo so v nedeljo zasedli tudi mladi nogometaši rojeni leta 2003 in kasneje. Selekcije najmlajših reprezentanc vseh devetih medobčinskih nogometnih zvez so se letos prvič zbrale na istem prizorišču.
12.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Dijaki 4. letnika zmagovalci turnirja v NNC Brdo
Dogodke na terenu so pozorno spremljali vodja tehničnega sektorja Matjaž Jaklič, direktor reprezentanc NZS Milan Miklavič ter selektorja mlajših kategorij Igor Benedejčič in Dušan Kosič. „To je pozitiven projekt, s katerima ima Nogometna zveza Slovenije izvrstne izkušnje, precej reprezentantov se je šolalo ravno tu,“ je zgledno sodelovanje NZS-ja in Gimnazija Šiška pohvalil Milan Miklavič.
10.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
V NNC Brdo Zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška
Danes bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal Zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška. Na dveh igriščih se bodo merili dijakinje in dijaki šole.
02.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
V Strunjanu sklepno dejanje šolskih tekmovanj
Nogometna sezona se počasi bliža svojemu koncu tudi v šolskih športnih tekmovanjih. Po tradiciji preteklih let je sklepno dejanje turnir osnovnih šol z NIS. Turnir je tretje leto zaporedoma organiziral Center za usposabljanje Elvira Vatovec.
02.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
SOS na finalu pokala
Nogomet je strast in veselje tudi med ljudmi posebnih potreb. Specialci, kot se radi poimenujejo sami, so se tudi letos predstavili ob polčasu pokalnega finala v Kopru in prisotne niso razočarali.
31.05.2016 | Šolska športna tekmovanja
V Ljubljani pripravljeni na praznik ženskega nogometa
Dogodek je namenjen vsem predstavnicam ženskega spola, ne glede na starost ter nogometno predznanje - tako tistim, ki jim je nogometna žoga vsakdanja popotnica kot tudi tistim, ki bi se z njo želele srečati pa se do sedaj zaradi različnih razlogov niso imele možnosti.
18.05.2016 | Šolska športna tekmovanja
Zaključna prireditev v šolskem nogometu za učenke
Organizacija finalnega državnega tekmovanja v nogometu za učenke je bila s strani zavoda za šport Planica in NZS zaupana OŠ Šmartno. Tekmovanje je potekalo v petek, 13. 5. 2016, v športni dvorani Pungrt.
12.05.2016 | Šolska športna tekmovanja
Učenci zaključili šolsko tekmovanje v Mariboru
Tokratno finalno prireditev so izpeljali zavzeti delavci OŠ Janka Glazerja iz Ruš. V dramatični končnici so po kazenskih udarcih izgubili naslov prvaka proti zmagovalni ekipi 2. Osnovna šola Slovenska Bistrica, ki je tako osvojila naziv prvaka v kategoriji učenci. Čestitke za prikazano pa gredo tudi tretjeuvrščeni šoli OŠ Brezovica in četrti OŠ Ivana Roba iz Šempetra pri Novi Gorici.
12.05.2016 | Šolska športna tekmovanja
Najboljše dijakinje Gimnazije Šiška
V torek, 10.5.2016 se v Novem mestu v Športni dvorani Leona Štuklja odvijalo finalno tekmovanje v šolskem nogometu za dijakinje.
20.04.2016 | Šolska športna tekmovanja
Matjaž Jaklič: »Grassroots konferenca nam je dala potrditev, da smo na pravi poti.«
Nogometna zveza Slovenije je pretekli teden gostila 11. Uefa Grassroots konferenco, ki predstavlja triletni evropski vrhunec na področju Nogometa za vse. O tem, kaj se je dogajalo na Brdu pri Kranju, smo se pogovarjali z vodjo tehničnega oddelka na Nogometni zvezi Slovenije, Matjažem Jakličem.
19.04.2016 | Šolska športna tekmovanja
V Radomljah za zgled vsem
Radomeljčani pa so znani tudi po turnirju za mlada ekipa, ki ga organizirajo že od leta 2011. O pokalu UKI je spregovoril predsednik kluba Uroš Jurančič.
13.04.2016 | Šolska športna tekmovanja
"Nogomet za vse" tudi v NNC Brdo
Udeleženci delavnice “Nogomet za vse” so po teoretičnem delu predavanj, včeraj prvič preizkusili tudi tudi travnate površine Nacionalnega nogometnega centra Brdo, kjer so si ogledali tudi praktični del delavnice.
10.04.2016 | Šolska športna tekmovanja
NPC: Zmagoslavje Maribora
Na Brdu pri Kranju je ta konec tedna potekal zaključni turnir Nike Premier Cup, kjer nastopajo nogometaši do 15-leta starosti. Med osmerico sodelujočih klubov so bili najboljši nogometaši Maribora, ki so po enajstmetrovkah z 8:7 premagali Aluminij ter se tako Kidričanom oddolžili za poraz v velikem finalu pretekle sezone.
09.04.2016 | Šolska športna tekmovanja
NPC: Zaključni turnir na Brdu pri Kranju
V soboto in nedeljo bodo na Brdu pri Kranju potekali zaključni boji v tekmovanju Nike Premier Cup, kjer nastopajo nogometaši do 15-leta starosti. V boju za lovoriko je ostalo še osem ekip, med katerimi je tudi branilec naslova – Aluminij iz Kidričevega.
22.01.2016 | Šolska športna tekmovanja
Zimski festival nogometa za vse v Puconcih uspel
V telovadnici OŠ Puconci je pod okriljem MNZ Murska Sobota potekal Zimski festival nogometa za vse. Organizatorji so festival izpeljali v obliki treh turnirjev, ki so bili odlično obiskani.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA