Datum od
Datum do

28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor slavil še tretjič v nizu, uspešni tudi grofje
Četrtek za Domžale, Gorico in Olimpijo prinaša prvi uradni obračun, Celjani, Kranjčani in Mariborčani pa so sredo izkoristili za nove pripravljalne boje. Štajerski dvojec je vknjižil zmago, medtem ko so se Gorenjci z gostovanja v Avstriji vrnili poraženi.
28.06.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju s prvakom: Simon Rožman
Za Domžale, Gorico in Olimpijo se že v četrtek pričenjajo evropski boji, zato je skrajni čas, da vam ponudimo še zadnji pogovor s prvakom. Po Darku Milaniču, Mihi Žnidaršiču in Milanu Žurmanu, ki so se veselili naslova državnega prvaka, je svoje razmišljanje predstavil tudi pokalni prvak Simon Rožman.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grgić ni več knap
Tudi ekipa velenjskega Rudarja bo v sezono 2017/18 krenila s pošteno prevetreno zasedbo. Povratnik na velenjsko klop Marijan Pušnik bo razpolagal s pomlajenim moštvom, Damir Grgić pa je naslednji, ki tudi uradno ni več član velenjskega prvoligaša.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kocić v novi sezoni ne bo član Aluminija
Po Lovru Bizjaku, Mateu Damišu, Vedranu Turkalju in Josipu Zebi so v Kidričevem potrdili še ime petega nogometaša, ki v sezoni 2017/18 ne bo del zasedbe trenerja Slobodana Gruborja.
27.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vuklišević in Pušaver družno tudi v Rudarju
Damjan Vuklišević in Robert Pušaver sta slačilnico delila že v Mariboru in Krškemu, ki sta mu s svojimi predstavami kar dvakrat zapored pomagala do prvoligaškega obstanka, v prihodnje pa bo dvojec družno branil barve velenjskega Rudarja.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje tesno izgubilo z romunskim prvakom
Medtem ko Domžalčani, Goričani in Ljubljančani že odštevajo ure do četrtkovih evropskih preizkušenj, preostali prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. V ponedeljek so bili na delu Celjani in Ankarančani, ki so odigrali kar dve tekmi.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Majer se je pridružil Mevlji
Domžalčani so v dobrem letu v tujino poslali že zajetno število nogometašev. Črnicu, Horiću, Trajkovskemu in ostalim pa se je na tujem zdaj pridružil tudi Žan Majer, ki je v minulem poletju prav tako odigral pomembno vlogo pri evropskih uspehih rumenih.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani potrdili paket kadrovskih sprememb
Tudi v Krškem so pred novo sezono že pošteno zavihali rokave. Vodenje članskega moštva je ob začetku priprav prevzel Stipe Balajić, ki lahko že nekaj dni računa tudi na nove obraze, nekateri med njimi so se že predstavili v sobotni pripravljalni preizkušnji z Osijekom.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi strelsko razpoloženi tudi na praznično nedeljo
Praznična nedelja je za nekatere nogometaše slovenskih prvoligašev pomenila tudi dan prost obveznosti, Velenjčani pa so jo izkoristili za še drugo pripravljalno preizkušnjo. Po remiju z moskovsko Lokomotivo je Pušnikova zasedba napolnila mrežo moldavskega Unghenija.
25.06.2017 | Tekmovanja mladih
Intervju s prvakom: Milan Žurman
Ljudski vrt je v sezoni 2016/17 spominjal na pravo zbiralnico lovorik. Po sanjski pomladi, ko so točko oddali zgolj Rudarju, so se lahko v Mariboru veselili še šestega naslova kadetskega državnega prvaka. Kaj je po osvojeni lovoriki dejal mariborski strateg Milan Žurman?
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Dangubić prva okrepitev Celja
Po številnih odhodih so prvega poletnega novinca predstavili tudi v knežjem mestu. Mladi zasedbi trenerja Tomaža Petroviča bo v sezoni 2017/18 pomagal tudi Filip Dangubić, za katerega bo Celje po Krki in Krškemu že tretji slovenski klub.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v svoje vrste zvabile tudi albanskega talenta sezone
Domžalčani, ki jih že v četrtek čaka uvodna evropska preizkušnja, nadaljujejo s prestopnimi aktivnostmi. Vodstvo kluba je v vrste pokalnega prvaka zvabilo že sedmega poletnega novinca, še drugega iz tujine.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani močnejši za drugega strelca 2. SNL
Ankaran Hrvatini so po Vinku Cerovcu predstavili še drugega novinca v svojih vrstah. Roka Kidriča so lahko v zadnjih treh, štirih sezonah dodobra spoznali ljubitelji 2. SNL, saj je visokorasli napadalec uspešno branil barve Šmartnega, Dravinje, Drave in Doba.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor ugnal makedonskega, Triglav remiziral s hrvaškim prvakom
Zadnja junijska sobota je bila delovna za peterico prvoligašev. Z zmago se v prvo evropsko preizkušnjo podajajo Domžalčani, Maribor je z novim golom Jasmina Mešanovića ugnal makedonskega prvaka Vardarja, Žlogarjevi varovanci pa so remizirali z Rijeko, zmagovalko hrvaškega prvenstva.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Jugovar šesti novinec v domžalski zasedbi
Vodstvo domžalskega kluba je v sosednjih Radomljah našlo še drugega poletnega novinca. Po Kristijanu Šipku, ki pa si je kmalu po selitvi ob Kamniško Bistrico poškodoval koleno, se je pokalnemu prvaku pridružil še Domen Jugovar.
24.06.2017 | Tekmovanja mladih
Intervju s prvakom: Miha Žnidaršič
Ponujamo vam nov intervju s prvakom. Miha Žnidaršič je bil spomladi del strokovnega štaba kranjskega Triglava, v taboru katerega so se po zadnjem krogu mladinskega prvenstva veselili naslova državnega prvaka.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Lipušček se je vrnil v Gorico
S prvim novincem v poletnem prestopnem roku se lahko pohvalijo tudi Goričani. Sinje-modrim, ki jih že prihodnji teden čaka evropsko gostovanje v daljni Armeniji, se je pridružil Žiga Lipušček.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale do nove visoke zmage
Tudi Domžalčani se že zavzeto pripravljajo na prihajajoči dvoboj z estonsko Floro. Četa trenerja Simona Rožmana je dobro formo potrdila z novo zmago, poraz pa so v uvodni pripravljalni tekmi doživeli Krčani.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalske barve bo branil tudi Ibričić
Domžalčani so glede prihodov v dosedanjem obdobju najbolj aktiven prvoligaš, saj so danes predstavili še petega poletnega novinca. Ob Kamniško Bistrico se je preselil tudi Senijad Ibričić, ki je sklenil enoletno pogodbo.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav še naprej tudi s Krcićem
Vodstvo kranjskega Triglava nadaljuje s podaljševanjem pogodb s svojimi nogometaši. Kot naslednji je nov dogovor sklenil tudi izkušeni vezist Alen Krcić, ki je orlom že pomagal tudi v prvoligaški konkurenci.
1
2
3
...
283
284
285
286
287
288
289
290
...
367
368
369

DELI NA