19.10.2022 | A
Vstopnice za tekmo s Črno goro v prodaji

Slovenska nogometna reprezentanca bo 20. novembra ob 15.00 v Stožicah odigrala še zadnjo tekmo v koledarskem letu. Izbranci Matjaža Keka se bodo pomerili s Črno goro, vstopnice pa so že v prodaji.

Po odličnem zaključku Uefine lige narodov, kjer so si Slovenci z nizom štirih tekem brez poraza priigrali obstanek v Ligi B, bo slovenska nogometna reprezentanca sklenila koledarsko leto s prijateljsko tekmo proti Črni gori, ki bo ob enem tudi zadnja tekma pred marčevskim pričetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024.

Naši fantje si znova želijo polnih tribun, ki so jih ponesle do zmage nad Norvežani. V odlični atmosferi bo nedvomno precej lažje nabirati točke tudi v prihajajočih kvalifikacijah.

Nogometna zveza Slovenije je za zadnjo tekmo slovenske reprezentance v letu 2022 pripravila številne ugodnosti, s katerimi se želi zahvaliti navijačem za zvesto podporo. Redna cena vstopnic za odrasle ostaja 20€, vendar si lahko vsi člani navijaške skupnosti »Biti kot eno« zagotovijo vstopnice po ceni 10€. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/.

Posebna ugodnost je tokrat namenjena predvsem družinam, saj so vstopnice za otroke do 14. leta starosti brezplačne.

Kupi vstopnice

REDNA PRODAJA VSTOPNIC:

Časovnica prodaje: Od 19.10 dalje.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike

Cena:

- 20€ - odrasli
- BREZPLAČNO - otroci do 14. leta (Prevzem brezplačnih vstopnic je mogoč zgolj preko Eventima in Uradne prodajalne NZS Nike)

VSTOPNICE ZA ČLANE NAVIJAŠKE SKUPNOSTI BITI KOT ENO:

Časovnica prodaje: Od 19.10 do vključno 18.11.

Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si

Cena:

- 10€ odrasli
- BREZPLAČNO - otroci do 14. leta

Omejitev: Vsak član navijaške skupnosti »Biti kot eno« lahko kupi /  prevzame skupaj do 8 vstopnic, od tega največ 4 otroške vstopnice. 

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno so pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov.

Novi člani se lahko v navijaško skupnost »Biti kot eno« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/. Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na svoj elektronski naslov unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, naj pošlje mail na Vstopnice NZS in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

 

Tekst: MKo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

 • 30.01.2023 | A
  Zahović zadel na prvi tekmi spomladanskega dela, strelsko razpoložena še dvojica
  Pretekli konec tedna se je pričel spomladanski del ligaških tekmovanj na Poljskem ter v Argentini, kjer si kruh služita Luka Zahović in Andres Vombergar. Kot po naključju sta oba zadela že na prvi tekmi v novem koledarskem letu. Poleg njiju je v tekmovalnem pogonu še deseterica slovenskih reprezentantov.
 • 26.01.2023 | A
  Črnigoj znova v Serie A
  V elitni italijanski nogometni ligi bo po novem igral še en Slovenec. V Serie A se namreč vrača reprezentančni vezist Domen Črnigoj, ki se je pridružil Salernitani.
 • 23.01.2023 | A
  Zajc z zadetkom Fenerbahčeju pomagal do zmage v pokalu, Oblak dvakrat nepremagan
  Minuli konec tedna so bili ponovno na delu nekateri izmed slovenskih reprezentantov. Igralsko je bila tokrat aktivna dvanajsterica, medtem ko preostali še vedno čakajo na nadaljevanje državnih prvenstev.
 • 16.01.2023 | A
  Šporar priigral zmago Panathinaikosu
  Pretekli konec tedna je bila igralsko aktivna enajsterica slovenskih reprezentantov. Poleg španskega, italijanskega, francoskega in portugalskega državnega prvenstva, kjer si kruh služi šesterica naših reprezentantov, so aktivne tudi lige v Grčiji, Turčiji in na Cipru, kjer za svoje klube nastopa preostalih pet članov slovenske izbrane vrste, aktivnih v prvi polovici januarja.
 • 09.01.2023 | A
  Novo leto za reprezentante
  Po zaključenem svetovnem prvenstvu v decembru so slovenski reprezentanti ponovno pričeli s klubskimi obveznostmi. Kljub temu, da večina tekmovanj, vključno s slovenskim, še vedno miruje, pa je trinajsterica nogometašev z zadnjega reprezentančnega seznama že v polnem tekmovalnem pogonu.
 • 03.01.2023 | A
  V letu 2022 najboljša Benjamin Šeško in Lara Prašnikar
  Športni dnevnik Ekipa SN je v sodelovanju z novinarji ostalih slovenskih medijev petnajstič izbral slovenskega nogometaša leta. Naziv je pripadel Benjaminu Šešku, ki je bil tudi najboljši mladi nogometaš Slovenije, Lara Prašnikar pa je najboljša nogometašica leta.
 • 30.12.2022 | A
  Intervju: Matjaž Kek
  S selektorjem članske reprezentance o ugotovitvah iz Lige narodov, novih vlogah v ekipi, popotnici pred kvalifikacijami za Euro 2024 in možnostih, da se Slovenija uvrsti na veliko tekmovanje.
 • 20.12.2022 | A
  Ne zamudite praznične akcije: Čaka vas darilo
  Reprezentanca Slovenije bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024, v lovu na uspešen rezultat pa bo računala tudi pomoč s tribun. Kupci paketa vstopnic za pet domačih tekem boste prejeli brezplačni navijaški šal slovenske reprezentance.
 • 25.11.2022 | A
  Na črni petek paketne vstopnice po izjemnih cenah
  Slovenska nogometna reprezentanca bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločeni tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost, za uvrstitev na evropsko prvenstvo pa bodo morali osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H.
 • 24.11.2022 | A
  Andres Vombergar obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu
  Andres Vombergar je v Romuniji debitiral v dresu slovenske državne reprezentance, kjer mu je selektor Matjaž Kek namenil cel drugi polčas v Cluju, že v naslednjih dneh pa je argentinski Slovenec obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu.

DELI NA