www.nzs.si | VstopniceStojiš slovenski nogometni reprezentanci ob strani v dobrem in slabem? Dihaš z reprezentanco in živiš njene vrednote? Verjameš do konca?

Potem si pravi navijač, ki si zasluži posebno obravnavo! Pridruži se navijaški skupnosti Biti kot eno, doživi dobre zgodbe, ekskluzivne vsebine in si zagotovi dodatne ugodnosti.
POSTANI DEL NEČESA VEČJEGA!
Spoštovani navijač/ica,

Ste registrirani navijač/ica številka #


Na poštni naslov, ki ste ga zapisali v prijavi, smo vam postali vpisne podatke za vpis v zaprti del spletnega mesta MojNZS, kjer vas bodo čakale različne ugodnosti.


Unikatno kodo za nakup vstopnic med Slovenijo in Latvijo boste prejeli v roku 24 ur.

Se vidimo!
ZAKAJ BI SE PRIDRUŽIL NAVIJAŠKI SKUPNOSTI?


Ker si pravi navijač in obiskuješ tekme! Ker stojiš slovenski nogometni reprezentanci ob strani v dobrem in slabem. Ker dihaš z reprezentanco in živiš njene vrednote. Ker verjameš do konca! Ker rad doživljaš in deliš dobre zgodbe! Ker si del nečesa večjega! Ker ti to prinaša ugodnosti in vpogled v ekskluzivne vsebine ter zakulisje. Z vsako udeležbo na tekmi pa boš svoje ugodnosti nadgrajeval. Navijaška presenečenja bodo vsakokrat ekskluzivna, razkrivali jih bomo pred posameznimi tekmami reprezentance.


Rojstni dan
Spol

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:


Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.
Pravila in pogoji nagradne igre