Beltinci presenetili Bravo

Dobili smo še zadnjega udeleženca drugega kroga Pokala Pivovarna Union. Beltinci so na zadnji tekmi prvega kroga presenetili zasedbo Brava, ki je v drugem polčasu prejel dva zadetka. Prekmurce sta do napredovanja popeljala Pihler in Verunica.

Trenerja Radovan Karanović in Dejan Grabić sta v srečanje poslala premešani enajsterici. Prvi polčas je postregel z nekaj poskusi na obeh straneh igrišča, a se mreži nista zatresli. So se pa v 52. minuti veselili Beltinčani. Patrik Raduha je pred golom, po predložku Nika Mršiča, žogo poslal mimo vratarja Matije Orbanića, z dveh metrov pa jo je v gol pospravil Luka Pihler. 

Bravo je zapretil sredi drugega polčasa, trikrat je sprožil Mustafa Nukić, dvakrat pa Rok Kidrič, a vselej neuspešno. Napredovanje Prekmurcev je bilo potrjeno v 92. minuti. Po hitrem protinapadu je novo asistenco Raduhe v gol pretvoril Mateo Verunica.

Beltinci so se v drugem krogu Pokala Pivovarna Union pridružili Kopru, Aluminiju, Radomljam, Dravi, Taboru, Fužinarju, Nafti, Rudarju, Triglavu, Brežicam, Domžalam, Celju, Mariboru, Olimpiji in Muri.

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 22.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
    V Beltincih o zadnjem potniku v drugi krog
    Kdo si bo kot zadnji zagotovil nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Petnajst udeležencev je že znanih, o zadnjem pa bodo na prekmurski ravnici odločali nogometaši Beltincev in Brava.
  • 25.10.2018 | 2. SNL
    Bravo celi rane v Beltincih
    Drugoligaško prvenstvo je v letošnji sezoni izenačeno kot že dolgo ne. To potrjuje tudi pogled na lestvico, saj prvo in šesto ekipo lige ločijo zgolj tri točke razlike. V to skupino spada tudi Bravo, ki bo v nedeljo gostoval v Beltincih in v Prekmurju celil rane po sredinem porazu.

DELI NA