25.10.2018 | 2. SNL
Bravo celi rane v Beltincih

Drugoligaško prvenstvo je v letošnji sezoni izenačeno kot že dolgo ne. To potrjuje tudi pogled na lestvico, saj prvo in šesto ekipo lige ločijo zgolj tri točke razlike. V to skupino spada tudi Bravo, ki bo v nedeljo gostoval v Beltincih in v Prekmurju celil rane po sredinem porazu.

V nesprednem prenosu tekem 2. SNL boste lahko ta konec tedna spremljali kar dve preizkušnji iz Prekmurja. Že v soboto si bo na spletni strani NZS moč ogledati dvoboj Nafte in Tabora, na levem bregu reke Mure pa bodo tudi kamere Sportkluba. Beltinčane po nizu skromnejših rezultatov čaka nova zahtevna preizkušnja, saj bodo na ravnici gostovali nogometaši Brava, ki se lahko pohvalijo z najučinkovitejšim napadom lige.

Ljubljančani bodo v nedeljo izjemno nabrušeni, saj so med tednom, v zaostali tekmi z Radomljami, doživeli prvi domači poraz v letošnjem prvenstvu. Moštvo Dejana Grabića je za nameček izgubilo prvo mesto, ki so ga Ljubljančani ponovno zavzeli po 12. krogu, ko je Nafta klonila v Dobu, Bravo pa je v končnici tekme strl odpor Bricev.

Slabše se je na Notranjskem godilo ekipi Zlatka Gaborja, saj so Beltinci v obračunu z Ankaran Postojno še tretjič zapored ostali brez točk, s petimi porazi in remijem na zadnjih šestih tekmah pa počasi polzijo tudi po lestvici. Prekmurci točke pogrešajo predvsem v beltinški »šumi«, z vsega tremi točkami so namreč najskromnejše domače moštvo 2. SNL.

Bo Bravo v Beltincih zacelil rane po drugem porazu in podaljšal serijo Beltinčanov? Ali bodo rumeno-modri Prekmurci izkoristili sredino ničlo Ljubljančanov?

Tekst: PDo
Foto: Ekipa24.si
Grafika: NZS

SORODNE NOVICE

  • 23.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
    Beltinci presenetili Bravo
    Dobili smo še zadnjega udeleženca drugega kroga Pokala Pivovarna Union. Beltinci so na zadnji tekmi prvega kroga presenetili zasedbo Brava, ki je v drugem polčasu prejel dva zadetka. Prekmurce sta do napredovanja popeljala Pihler in Verunica.
  • 22.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
    V Beltincih o zadnjem potniku v drugi krog
    Kdo si bo kot zadnji zagotovil nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Petnajst udeležencev je že znanih, o zadnjem pa bodo na prekmurski ravnici odločali nogometaši Beltincev in Brava.

DELI NA