Datum od
Datum do

29.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Bogatinov na klopi Aluminija
Tako kot v Krškem, so tudi Kidričani novega trenerja potrdili in predstavili še pred vstopom v leto 2018. Tudi vodstvo Aluminija je novo rešitev našlo na Primorskem, rdeče bo v nadaljevanje sezone povedel Oliver Bogatinov.
28.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčane bo vodil Šćulac
Krčani, ki so se krog pred koncem jesenskega dela prvenstva razšli s Stipetom Balajićem, so našli novega trenerja. Za enoinpolletno sodelovanje s Posavci se je dogovoril Alen Šćulac, dolgoletni znanec prvoligaških zelenic.
27.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjsko četo okrepila Lotrič in Benedičič
Celjani nadaljuje s kadrovskimi aktivnostmi. Po Roku Štrausu sta se grofom pridružila še Mitja Lotrič in Žan Benedičič, sodelovanje s klubom pa sta podaljšala tudi izkušena Elvedin Džinić in kapetan Jure Travner.
22.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani v pomlad z novim strategom
V nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije bodo z novim trenerjem zakorakali tudi Kidričani, ki bodo prezimili na osmem mestu ligaške razpredelnice. Slobodan Grubor z današnjim dnem ni več trener Aluminija.
20.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Maribora med italijanske prvoligaše
Darko Milanič bo svoje varovance ponovno zbral 9. januarja, med igralsko zasedbo pa ne bo dosedanjega stebra zadnje vrste. Jean-Claude Billong se v zameno za finančno nadomestilo seli v vrste italijanskega prvoligaša Beneventa.
20.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Gatarić zapušča knežje mesto
Nikola Gatarić v nadaljevanju sezone ne bo nosil celjskega dresa, so sporočili iz vrst pete ekipe letošnje sezone Prve lige Telekom Slovenije.
18.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Izkušeni Šeliga se seli na Ptuj
Aleksander Šeliga spomladi ne bo del zasedbe ljubljanske Olimpije, saj so zmaji izkušenega vratarja do konca sezone posodili ptujski Dravi, ki se v 2. SNL bori za vrh lestvice.
14.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Po novi pogodbi še selitev v člansko ekipo
Pri domžalskem prvoligašu so v teh dneh podaljšali sodelovanje z mladim upom, Dario Kolobarić bo rumenim zvest do novembra 2020, januarja pa se bo priključil pripravam članskega moštva.
13.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor novinca našel pri dveh poletnih tekmecih
Vodstvo Maribora je potrdilo novinca, ki ju je našlo pri poletnih tekmecih v lovu na UEFA Ligo prvakov. Branilec Kassim Doumbia je branil barve islandskega Hafnarfjordurja, poleti pa se iz Zrinjskega v Ljudski vrt seli vratar Kenan Pirić.
12.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Štraus prva zimska okrepitev Celja
Celjski prvoligaš je nekaj dni po zaključku jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije v svoje vrste zvabil prvega zimskega novinca. Med grofe se je vrnil Rok Štraus, ki bo v rumeno-modri opravi moči združil tudi z mlajšim bratom Denijem.
11.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvoligaški nogomet se vrača konec februarja
Pod streho je dobra polovica letošnje izvedbe Prve lige Telekom Slovenije. Podobno kot v minulih sezonah, se bodo prvenstveni boji nadaljevali z zadnjim februarskim vikendom.
09.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Sneg odnesel 19. krog
Tekme 19. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ki so bile predvidene za ta konec tedna, so odpovedane zaradi prevelike količine novozapadlega snega. Vseh 5 prestavljenih tekem se bo odigralo v spomladanskem delu prvenstva.
07.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Maribor - Aluminij
Zaključno dejanje jesenskega dela PLTS bodo odigrali Mariborčani in Kidričani. Vijolice imajo v sosedskem spopadu priložnost, da si zagotovijo prezimitev na vrhu lestvice, kakšen bo odgovor gostov?
07.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Krško - Gorica
Krčani so v dvoboju s Celjani prekinili zmagovalni post, Goričani pa so v Ljudskem vrtu podaljšali niz skromnih rezultatov. Lahko Primorci na neugodnem gostovanju poskrbijo za lepšo popotnico v zimski premor?
07.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Olimpija - Celje
V Stožicah bosta jesenski del PLTS sklenili zasedbi, ki se v prejšnjem krogu nista mogli veseliti novih točk. Olimpija je klonila v Domžalah, Celje je izgubilo v Krškem. Kdo bo zadovoljnejši po sobotni tekmi?
07.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar Velenje - Domžale
V Velenju bo za konec jesenskega dela PLTS odigran obračun za tretje mesto. Domžalčani so se s četrto zaporedno zmago zavihteli pred zasedbo Rudarja, a so knapi odločeni, da se odkupijo za zadnji poraz.
07.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zvestobo podaljšal tudi Bajde
Mariborčani so z včerajnjo točko v tekmi s Sevillo sklenili z letošnjim evropskim udejstvovanjem, vodstvo kluba pa je dan po odmevnem remiju razkrilo, da je po trenerju Milaniču sodelovanje podaljšalo še z Gregorjem Bajdetom.
05.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 18. kroga PLTS
Enajsterica kroga Prve lige Telekom Slovenije je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva prvaliga.si.
05.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Milanič podaljšal sodelovanje z Mariborom
Mariborske nogometaše jutri čaka še zadnja preizkušnja v skupinskem delu UEFA Lige prvakov. V Ljudskem vrtu gostuje Sevilla, v taboru vijolic pa so na današnji novinarski konferenci razkrili, da so podaljšali sodelovanje s trenerjem Darkom Milaničem.
03.12.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Tavares se je vpisal v zgodovino
Ko je Marcos Tavares v soboto v 88. minuti dosegel gol in odločil zmagovalca tekme z Gorico, je s 131. goli postal najučinkovitejši igralec v zgodovini slovenskega prvoligaškega nogometa.
1
2
3
...
120
121
122
123
124
125
126
127
...
168
169
170

DELI NA