Datum od
Datum do

03.04.2022 | Futsal AA
Selektor verjame v pomlajeno ekipo
»Naša ekipa na tem turnirju je mlada, ti fantje so prihodnost slovenskega futsala. Vesel sem, ker bodo fantje spoznali najvišji evropski in svetovni nivo futsala, kar Francija in Brazilija sta. Tu bodo dobili prepotrebne izkušnje za naprej,« selektor Tomislav Horvat o pomenu turnirja za pomlajeno slovensko izbrano vrsto.
02.04.2022 | Futsal AA
Futsal reprezentanca potuje v Francijo
Omenjeni turnir služi kot priprava na skorajšnji začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki bo leta 2024. Slovenija bo prvo tekmo kvalifikacij odigrala jeseni letos, nasprotnike pa bo dobila na žrebu 6. julija.
28.03.2022 | Futsal AA
Zaradi poškodbe v pokalu brez Hozjana
V Italiji je bil minuli teden v znamenju pokala. Osmerica klubov Serie A se je pomerila za pokalno lovoriko, ki jo je na koncu osvojil Pesaro. V finalu je z 2:1 porazil Olimpus Romo, ki pa je v četrtfinalu s 3:4 izločil Napoli našega reprezentanta Nejca Hozjana.
24.03.2022 | Futsal AA
V Franciji tudi proti Braziliji
Futsal reprezentanca po končanem evropskem prvenstvu nadaljuje z delom, jeseni jo čakajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022, vmesni čas pa bo izbrana vrsta selektorja Tomislava Horvata izkoristila za nastop na močnem turnirju v Franciji. Selektor Horvat je obelodanil seznam igralcev, na katere računa na tekmah v Toulonu.
21.03.2022 | Futsal AA
Totoškovič in Fideršek na vrhu, trije goli Bukovca
V italijanski Serie A je bil na sporedu 23. krog tekmovanja. Do 13. zmage je prišel Napoli Nejca Hozjana, doma so s 5:2 odpravili Romo. Prav z Romo pa se bodo Hozjanovi pomerili v četrtek, ko se začenja pokalni finalni turnir osmerice. Hozjanova ekipa je na prvenstveni lestvici tretja, dve točki ji beži Syn-Bios Petrarca Alena Fetića, štiri pa Pesaro.
21.03.2022 | Futsal AA
Nov mandat za Horvata in Simeunoviča
Izvršni odbor NZS je potrdil podaljšanje sodelovanja s selektorjema futsal A in futsal U21 reprezentanc. Tomislav Horvat, ki je uspešno vodil futsal A reprezentanco in Milivoje Simeunović, dosedanji selektor futsal U21 reprezentance, bosta na čelu svojih reprezentanc ostala do 31. 12. 2023.
27.02.2022 | Futsal AA
Gol Fiderška, vrnitev Hozjana
Po poškodbi in treh tekmah premora se je v ekipo Napolija uspešno vrnil Nejc Hozjan. Napoli je doma dosegel 10. prvenstveno zmago in se utrdil na 3. mestu. Nove tri točke je vknjižil tudi Cormar Polistena, kjer uspešno igra Jeremy Bukovec, ki je tekmo začel v prvi postavi.
23.02.2022 | Futsal AA
Bukovec med strelci, Hozjan poškodovan
V Serie A2 je Sampdoria z Denisom Totoškovićem in Matejem Fiderškom prišla do 10. zmage. Z rezultatom 4:3 so slavili v gosteh, s o zmago so že na 2. mestu v svoji skupini. Arzignano Benjamina Tušarja je bil tokrat prost. V Serie B je Pordenone Žana Korena izgubil v gosteh, s 4:2 ga je ugnala osmouvrščena ekipa lige.
21.02.2022 | Futsal AA
Slovenija proti petkratnemu svetovnemu prvaku
»Zelo sem vesel, ker bomo odigrali dve tako močni tekmi. Vesel sem tudi, da se je ponudila taka priložnost in da smo jo takoj zgrabili. Zagotovo bodo to dobre učne ure in hkrati dobra priprava za naprej. Predvsem pa bomo videli, kako je igrati z najboljšimi na svetu,« je ob potrditvi novice, da bo Slovenija v Franciji zaigrala tudi proti Braziliji povedal selektor Tomislav Horvat.
14.02.2022 | Futsal AA
Prvenec Jeremyja Bukovca
Denis Totošković je dosegel dva gola za Sampdorio, Benjamin Tušar je bil dvakratni strelec za Arzignano, med strelci tudi Žan Koren in Jeremy Bukovec.
06.02.2022 | Futsal AA
Portugalska ubranila naslov iz Ljubljane
Novo kolajno na velikih tekmovanjih so osvojili Španci, ki so v boju za tretje mesto s 4:1 premagali Ukrajino. Španci, ki so na medsebojnih tekmah Ukrajince vselej premagali, so na vseh 12 evropskih prvenstvih osvojili kolajno. Z malim finalom je svojo 15-letno reprezentančno kariero končal Carlos Orthiz.
28.01.2022 | Futsal AA
Poraz proti Finski odnesel četrtfinale EP
Slovenska futsalska reprezentanca je v Amsterdamu v 3. krogu evropskega prvenstva na Nizozemskem izgubila proti Finski z 1:2 (0:0) in ostala brez četrtfinala. Vanj se je iz skupine B ob Finski uvrstil še Kazahstan, ki je na drugi tekmi v Groningenu ugnal Italijo s 4:1 (2:1).
28.01.2022 | Futsal AA
Dovolj zreli in izkušeni za odločilen korak
Po dveh odigranih tekmah je na vrhu predtekmovalne skupine B prav Kazahstan (4 točke), sledijo pa si Slovenija (2), Italija (2) in Finska (1). V četrtfinale napredujeta dve najboljši reprezentanci, ki se v četrtfinalu pomerita z najboljšima ekipama v skupini A (Portugalska, Nizozemska, Ukrajina, Srbija).
27.01.2022 | Futsal AA
Proti Finski za mesto med evropsko elito
Slovenska futsal reprezentanca v petek, 28.1., s tekmo proti Finski končuje redni del tekmovanja na 12. evropskem prvenstvu na Nizozemskem. V primeru zmage proti debitantu na Euru si Slovenija zagotovi že tretji četrtfinale v svojem 7. nastopu na evropskih prvenstvih. Tekma v Amsterdamu se prične ob 17.30, tudi v neposrednem prenosu na TV Slovenija 2.
26.01.2022 | Futsal AA
Za reprezentanco tudi 1200 kilometrov in tri tekme v treh dneh
»Niti ni bila to moja najboljša tekma. Bile so še boljše, takrat smo zmagali, zdaj proti Italiji nismo. Upam, da bo proti Fincem boljše,« se Totošković samokritično ozre na tekmo proti Italiji.
25.01.2022 | Futsal AA
Na tribune Eura zdaj tudi gledalci
V primeru zmage bi se izbrana vrsta selektorja Tomislava Horvata že uvrstila v četrtfinale 12. evropskega prvenstva. Petkova tekma bo nekaj posebnega, saj se na tribune vračajo gledalci. Nizozemska vlada je zavoljo izboljšane epidemiološke situacije sprostila ukrepe in dovolila prisotnost gledalcev. 
25.01.2022 | Futsal AA
V dresu Slovenije uresničil svoje sanje
»Tu sem, da pomagam s svojo mladostjo, svežino, hitrostjo. Selektor od mene pričakuje dobro igro v obrambi, brez popuščanja. To je moja prva naloga. V napadu pa tudi moram dati svoje. Predvsem pa, da zadržim žogo,« Bukovec razkrije svoje naloge, v isti sapi pa pohvali tudi priprave, ki jih je z ostalimi reprezentanti opravil v Litiji pred odhodom na Nizozemsko.
24.01.2022 | Futsal AA
Točko bližje četrtfinalu evropskega prvenstva
Slovenska futsal reprezentanca je v 2. krogu evropskega prvenstva na Nizozemskem znova remizirala. Po izidu 4:4 s Kazahstanom je danes v Groningenu igrala 2:2 (1:1) proti Italiji. Izbranci Tomija Horvata bodo zadnjo tekmo v skupini igrali v petek proti Finski.
24.01.2022 | Futsal AA
S pravo energijo in pristopom proti Italiji
»Vsi skupaj smo fokusirani, da bomo odigrali še eno dobro tekmo,« se selektor Tomislav Horvat ozre na prvo tekmo proti Kazahstanu z jasno željo, da njegova ekipa ponovi tako kvalitetno predstavo nocoj. »Tri dni smo govorili o taktiki, danes sledi še zadnji sestanek,« opiše selektor današnje aktivnosti, ki so tesno povezane z obračunom v Groningenu.
23.01.2022 | Futsal AA
Proti Italiji jih zanima le zmaga
Slovenska futsal reprezentanca v ponedeljek, 24.1., s tekmo proti Italiji nadaljuje z igranjem na 12. evropskem prvenstvu. S sosedi se bomo pomerili ob 17.30 v Groningenu, prenos tekme na TV Slovenija 2.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
41
42
43

DELI NA