Datum od
Datum do

21.07.2016 | NZS
Čeferin tudi uradno kandidat
Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, in Nogometna zveza Slovenije sta v roku za oddajo kandidatur oddala kandidaturo Aleksandra Čeferina za mesto predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA).
10.07.2016 | NZS
Temeljita prenova NZS.si
Nova spletna podoba NZS, svež in moderen izgled, izboljšana uporabniška izkušnja in odzivna stran glede na napravo.
29.06.2016 | NZS
Danes deseta seja IO NZS
Na Brdu pri Kranju se bo danes na svoji 10. seji sestal Izvršni odbor NZS. Obravnavali bodo enajst točk dnevnega reda, med drugim bodo razpravljali tudi o pričetku projekta Futsal Euro 2018.
20.06.2016 | NZS
V Biljah v znamenju dobrodelnosti
V soboto je v Biljah že sedmo leto po vrsti potekala dobrodelna nogometna tekma, na kateri so organizatorji zbirali finančna sredstva za nekdanjega nogometaša Andreja Krivca, ki je po hudi prometni nesreči pristal na invalidskem vozičku.
18.06.2016 | NZS
Slovensko obarvana tudi tekma med Italijo in Švedsko
Na evropskem prvenstvu v Franciji se čuti tudi močan slovenski pridih, za kar skrbijo člani sodniške ekipe na čelu z Damirjem Skomino in generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije, Aleš Zavrl, ki je v Toulousu že drugič opravljal funkcijo delegata.
18.06.2016 | NZS
V NNC Brdo finale Poslovne nogometne lige NZS
Po zaključku slovenskih klubskih tekmovanj se bliža konec sezone tudi za udeležence Poslovne nogometne lige NZS, ki bodo finalne tekme odigrali to soboto v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.
09.06.2016 | NZS
Tudi Estonija podprla Čeferina
Potem ko so Švedi, Danci, Norvežani in Finci že 3. junija objavili podporo takrat še morebitni kandidaturi Aleksandra Čeferina za mesto predsednika Uefe, so se danes iniciativi pridružili še Estonci.
08.06.2016 | NZS
Aleksandru Čeferinu podpora na Regionalni konferenci v Moskvi
Po podpori štirih skandinavskih držav in Italije, je danes uradno podporo Aleksandru Čeferinu za predsednika Uefe izrazilo še trinajst nacionalnih zvez, ki so se udeležile Regionalne konference v Moskvi.
27.05.2016 | NZS
Aleš Zavrl v vlogi delegata na Euru 2016
Generalni sekretar NZS, Aleš Zavrl in Nogometna zveza Slovenije sta prejela še eno veliko priznanje evropske nogometne zveze (UEFA). Zavrl bo namreč edini Slovenec v vlogi delegata na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji.
26.05.2016 | NZS
Po 9. seji IO NZS
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije se je na dan finala Pokala Slovenije 2016 dobil na svoji 9. seji, tokrat v prostorih koprske Pretorske palače. Obravnavali so deset točk dnevnega reda.
16.05.2016 | NZS
Fifa s prvo generalno sekretarko, novi članici Fife
Konec preteklega tedna je v mehiški prestolnici Ciudad de Mexico potekal kongres Fife, na katerem je slovensko delegacijo vodil predsednik Aleksander Čeferin, FIFA pa je prvič v zgodovini dobila generalno sekretarko. Predsednik Gianni Infantino je predstavil Senegalko Fatmo Samba Diouf Samoura.
09.05.2016 | NZS
Nogomet nazaj na podeželje - Rast 2020
Evropska nogometna zveza je 5. in 6. aprila v Budvi pripravila pilotni projekt UEFA Media Outreach programme (medijsko obveščanje, informiranje in doseg). Udeležilo se ga je okoli 20 predstavnikov nogometnih zvez in dopisnikov, med povabljenimi pa so bili tudi trije člani Uefine medijske komisije (UEFA Media Committee).
06.05.2016 | NZS
Sodobni nogometni center na Brdu tudi uradno odprt
Nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju je bil danes tudi uradno odprt. Odprtja sta se udeležila tudi predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Gianni Infantino in slovenski predsednik vlade Miro Cerar.
06.05.2016 | NZS
Infantino in Theodoridis: Center na Brdu bo zgled za druge
Nogometna zveza Slovenije je ob salvah pohval in vložku umetnosti gledališča Anton Podbevšek uradno odprla nov nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju. Kot je znano, je stal približno 8,5 milijona evrov, od tega sta kar 90 odstotkov sredstev prispevali Evropska (Uefa) in Mednarodna nogometna zveza (Fifa).
06.05.2016 | NZS
Danes uradno odprtje Nacionalnega nogometnega centra Brdo
Čeprav deluje že od lanskega novembra, bo novi nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju uradno odprtje doživel danes zvečer. Ob slovenskih in tudi mednarodnih nogometnih veljakih se bosta odprtja udeležila tudi predsednik Mednarodne nogometne zveze (FIFA) Gianni Infantino in slovenski predsednik vlade Miro Cerar.
05.05.2016 | NZS
V petek otvoritev Nacionalnega nogometnega centra Brdo
Nacionalni nogometni center Brdo bo v petek tudi uradno odprl vrata s slavnostno otvoritvijo, ki se bo pričela ob 19.30. Izjemno pomembno pridobitev za slovenski nogomet bodo z obiskom počastili številni ugledni gostje, ki si bodo med drugim lahko ogledali tudi športno-umetniško prireditev v izvedbi Anton Podbevšek Teatra.
24.04.2016 | NZS
Video: Skupščina NZS na Brdu pri Kranju
Na Brdu pri Kranju je v četrtek potekala redna letna Skupščina Nogometne zveze Slovenije, ki je bila prvič izpeljana v novih prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo. 29 delegatov je sprejelo vse točke dnevnega reda, vključno s programom dela in finančnim načrtom za leto 2016.
22.04.2016 | NZS
Prva Skupščina v NNC Brdo
Delegati članic Nogometne zveze Slovenije so se danes zbrali na redni letni Skupščini NZS. Ta je letos prvič potekala v športnem kompleksu Nacionalnega nogometnega centra Brdo, delegati pa so sprejeli vse točke na dnevnem redu.
21.04.2016 | NZS
Skupščina NZS na Brdu pri Kranju
Danes se bo v prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo odvila redna letna Skupščina Nogometne zveze Slovenije.
12.04.2016 | NZS
Delavnica "Nogomet za vse" v Sloveniji
Danes se je na Brdu pri Kranju začeladelavnica "Nogomet za vse", ki jo skupaj organizirata UEFA in NZS in na kateri sodeluje kar 150 udeležencev iz vseh evropskih nogometnih zvez, kot tudi nekateri predstavniki drugih konfederacij.
1
2
3
...
15
16
17
18
19
20
21
22
...
34
35
36

DELI NA