Datum od
Datum do

23.12.2017 | Pokal Terme Olimia
V polfinale tudi Vrhničani
Vrhniški Siliko Rem Power se je z nocojšnjo zmago proti KMN Slemen uvrstil v polfinale pokala Terme Olimia. Tam so od torka že Dobovec MB-Monting, FC Litija in KMN Bronx. Finalni turnir četverice bo 3. in 4. marca v Podčetrtku.
20.12.2017 | Pokal Terme Olimia
"Od samega začetka smo verjeli v ta uspeh!"
Po koncu treh povratnih tekem četrtfinala pokala Terme Olimia so svoje misli strnili tudi trenerji. Razumljivo je bilo največ veselja v taborih Dobovca MB-Monting, Litije in KMN Bronx Škofije. Od tekmovanja se je poslovil aktualni pokalni prvak FutureNet Maribor.
19.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Vrhunec jeseni v Posočju, KMN Slemen verjame v preobrat
Po prvem polčasu četrtfinala pokala Terme Olimia najboljše kaže Dobovcu MB-Montingu in Siliku Rem Power. Dobovec si je nabral devet, Vrhničani pa šest zadetkov naskoka. Varovanci trenerja Kujtima Morine so se znesli nad Ivančno Gorico – gole je doseglo kar šest igralcev.
16.12.2017 | Pokal Terme Olimia
"Naj o potniku na F4 odloči tekma v Kobaridu!"
Po koncu prvih četrtfinalnih tekem pokala Terme Olimia so svoje misli strnili trenerji; spomnimo: Litija in Oplast sta se razšla z remijem, Bronxi so za tri gole odpravili Mariborčane, do visokih zmag pa so prišli igralci Dobovec MB-Montinga in Silika Rem Power.
15.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Siliko in Dobovec z veliko prednostjo, Litija prišla do 4:4
Končane so prve tekme četrtfinala pokala Terme Olimia. Dobovec Monting-MB in Siliko Rem Power sta si zagotovila veliko prednost pred povratno tekmo, 7:1 in 10:1. Z naskokom odhajajo na povratno srečanje (6:3) odhajajo tudi Bronxi, ki so si naskok proti aktualnemu pokalnemu prvakau FutureNet Maribor nabrali med 33. in 37. minuto.
15.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Danes "prvi polčas" četrtfinala pokala Terme Olimia
V dobrem tednu dni bomo dobili potnike na finalni turnir pokala Terme Olimia. Danes so na sporedu uvodne tekme četrtfinala, povratne bodo že v torek, 19.12., zadnja pa 23.12. Naslov prvaka branijo Mariborčani. V konkurenci za lovoriko je ostala sedmerica prvoligašev in zasedba nekdanjega tretjeligaša KMN Slemen iz Selnice ob Dravi.
23.11.2017 | Pokal Terme Olimia
Znani pari četrtfinala pokala Terme Olimia
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo je bil opravljen žreb četrtfinala pokala Terme Olimia. O potniku v polfinale bosta odločali po dve tekmi, naslov branijo Mariborčani. Prvak pokala bo znan na finalnem turnirju v Podčetrtku 3. in 4. marca.
21.11.2017 | Pokal Terme Olimia
V četrtek znani pari četrtfinala futsal pokala
Minuli vikend smo dobili udeležence četrtfinala pokala Terme Olimia, v četrtek, 23.11., pa bodo znani pari, ki se bodo pomerili za preboj na finalni turnir, ki bo v Podčetrtku. Žreb bo potekal ob 12. uri v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.
18.11.2017 | Pokal Terme Olimia
Med osem tudi Ivančna Gorica in Siliko Rem Power
FC Litija, Dobovec MB-Monting, KMN Slemen, KMN Bronx Škofije in KMN Oplast Kobarid so že v petek postali četrtfinalisti pokala Terme Olimi. Danes sta se jima pridružila še prvoligaša - Siliko Rem Power in FC Ivančna Gorica.
16.11.2017 | Pokal Terme Olimia
V lov na četrtfinale pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije
27.10.2017 | Pokal Terme Olimia
Znani pari osmine finala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja. V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
05.03.2017 | Pokal Terme Olimia
Pokalni naslov v Maribor
V finalu je ekipa trenerja Roberta Grdovića s 6:2 premagala KMN Bronx Škofije. Najboljši igralec finalnega turnirja je bil prepričljivo državni reprezentant in član novega starega prvaka Matej Fideršek, Žiga Čeh (tudi Proen Maribor) pa je postal najboljši strelec tekmovanja.
04.03.2017 | Pokal Terme Olimia
Primorsko - mariborski finale v Podčetrtku
Za naslov se bosta pomerila KMN Bronx Škofije in Proen Maribor. Primorci so v polfinalu s 4:1 odpravili Gorico Futsal Klub, Štajerci po kazenskih strelih s 4:2 Sevničane. Finale bo jutri od 19. ure naprej, prenos pa na Sportklubu 1.
03.03.2017 | Pokal Terme Olimia
Z Mariborom do pokala, z reprezentanco na Euro 2018
Te lovorike se odkrito nadejajo tudi v taboru Proen Maribora, kjer ima pomembno vlogo tudi slovenski reprezentant Denis Totoškovič (12 nastopov, 10 golov),  ki je bil v minulih krogih 1. SFL izbran tudi za igralca kroga.
02.03.2017 | Pokal Terme Olimia
Maribor brani naslov, trojec brez bele zastave
V soboto bosta oba polfinalna obračuna vidna in dostopna na spletnih straneh futsal.si in nzs.si. Začeli bomo z KMN Bronx Škofije – Gorica Futsal Klub (ob 16.30 na futsal.si), dan pa sklenili s prenosom na nzs.si, kjer boste spremljali tekmo Proen Maribor – KMN Sevnica. Nedeljski finale pa bodo v svet ponesle kamere Sportkluba.
16.02.2017 | Pokal Terme Olimia
Znana para polfinala pokala Terme Olimia
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je bil opravljen žreb polfinala pokala Terme Olimia. Maribor Proen se bo na prvi tekmi pomeril s KMN Sevnica, na drugem obračunu pa se bosta udarila KMN Bronx Škofije in Gorica Futsal klub.
14.02.2017 | Pokal Terme Olimia
Kdo s kom v polfinalu
Za naslov prvaka se bodo merili Gorica Futsal klub, KMN Bronx Škofije, KMN Sevnica in Proen Maribor. Gorica je v četrtfinalu izločila FSK Stripy, Sevnica Oplast, Proen Maribor Dobovec MB-Monting, KMN Bronx pa Puntarja.
18.12.2016 | Pokal Terme Olimia
V Sevnici veseli, ker je delo dalo rezultate
V petek zvečer smo dobili štiri polfinaliste futsal pokala Terme Olimia, štiri ekipe pa so se od tekmovanja poslovile. Temu primerno pa je bilo tudi razpoloženje v taborih zasedb.
16.12.2016 | Pokal Terme Olimia
Maribor, Sevnica, Bronx in Gorica na F4
V dosedanjih enaindvajset pokalnih sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji (izpadli so že v osmini pokala), po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), Proen Maribor (tudi aktualni pokalni prvak), KMN Gorica in Bronx Škofije.
16.12.2016 | Pokal Terme Olimia
Petek bo dal polfinaliste
V dosedanjih enaindvajset pokalnih sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji (izpadli so že v osmini pokala), po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), Proen Maribor, KMN Gorica in Bronx Škofije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

DELI NA