Datum od
Datum do

04.03.2022 | Pokal Terme Olimia
Po zmagi proti Litiji prvič v finalu
Ptujčani so na prvi tekmi finalnega turnirja pokala Terme Olimia s 4:2 premagali Litijane. Tri gole za zmago je dosegel Denis Kneževič, enega Tilen Gajser. To je sploh prva uvrstitev FC Hiše daril Ptuj v finale pokala, Litija ostaja pri devetih pokalnih lovorikah.
04.03.2022 | Pokal Terme Olimia
Četverica začenja finalni turnir pokala Terme Olimia
V Podčetrtku je vse pripravljeno, da v petek, 4.3., in v soboto, 5.3., gosti finalni turnir pokala Terme Olimia. To je 27. sezona pokalnega tekmovanja, 11. sezono poteka pod imenom partnerja, sponzorja tekmovanja Terme Olimia. Podčetrtek letos jubilejno desetič gosti finalni turnir, prvi pod tem imenom sponzorja je bil v Kobaridu.
03.03.2022 | Pokal Terme Olimia
Po peto zaporedno pokalno lovoriko
»Verjetno smo s svojimi zadnjimi rezultati pripomogli k temu, da so tudi ostalim ekipam zrasle ambicije. Vedno je težje ponavljati uspehe, ki jih beležimo. Vsi si želijo, da »pademo«. To je povsem športno. Sam bom rekel le to: poznam svojo ekipo, poznam svoje fante, vem, kaj znajo in kaj zmorejo. Pa tudi to vem, da pokažejo pravi obraz in največ, ko je to najbolj potrebno,« se je trener Dobovca Kujtim Morina ozrl na zadnje čase malce manj prepričljive rezultate svoje ekipe.
03.03.2022 | Pokal Terme Olimia
Po dveh polfinalih bi radi naredili korak naprej
»V naši igri je še precej rezerv. Dokler igramo agresivno obrambo, drug za drugega, si pomagamo med sabo, delujemo in izgledamo dobro. Ko se razpustimo, pozabimo na obrambo, so težave.  Verjamem, da imamo rezerve tudi pri igri v napadu pri sodelovanje »bekov« in napadalcev. Pričakujem, da bo tudi tokrat taka tekma, da bi lahko odločala ena žoga. Zagotovo pa bo zmagi bližje tista ekipa, ki bo manj grešila,« dodaja hrvaški strokovnjak.
02.03.2022 | Pokal Terme Olimia
V lovu na 10. pokalno lovoriko tudi z Brazilcem v ekipi
»Normalno je, da imaš želje, cilje. Zelo sem zadovoljen z ekipo, ki smo jo sestavili. Da bi vse delovalo, ne bo šlo. Je pa pokal tekmovanje presenečenj. Zakaj torej ne bi ciljali na to, da ga osvojimo,« se retorično vpraša Dobovičnik, ki je v domači ligi 1. SFL nanizal osem zaporednih zmag. Veselja ni skazil niti poraz na povratni četrtfinalni tekmi pokala v Ljutomeru.
21.02.2022 | Pokal Terme Olimia
Znana polfinalna para futsal pokala
V polfinalu se bosta tako pomerila Siliko in FK Dobovec ter FC Litija in FC Hiša daril Ptuj. Žreb je tudi določil domačina finalne tekme premierne izvedbe ženskega futsala pokala, ki bo na sporedu v soboto, 5. marca. Domačin je ŽNK Celje, tekmice pa KMN Slovenske gorice.
18.02.2022 | Pokal Terme Olimia
Vodilni ligaški kvartet ostaja v lovu na pokalni naslov
FK Dobovec, FC Hiša daril Ptuj, FC Litija in FK Siliko, tudi vodilne štiri ekipe z lestvice 1. SFL, so udeleženci finalnega turnirja pokala Terme Olimia, žreb parov polfinala bo v ponedeljek, 21.2. O naslovu prvaka bo četverica odločala na finalnem turnirju, ki bo že desetič v Podčetrtku, to pot med 4. in 5. marcem.
17.02.2022 | Pokal Terme Olimia
V petek se delijo vstopnice za finalni turnir pokala Terme Olimia
V petek dobimo štiri udeležence finalnega turnirja pokala Terme Olimia. Finalni turnir bo 4. in 5. marca, že desetič v Podčetrtku. V petek boste lahko do 20.30 naprej spremljali neposredni prenos tekme meseca – na Vrhniki se bosta pomerila domači Siliko in KMN Oplast Kobarid.
04.02.2022 | Pokal Terme Olimia
Branilci naslova najbolj prepričljivi
Dobovec, Litija in Siliko so si na prvih četrtfinalnih tekmah pokala Terme Olimia priigrali prednost, ki jo bodo skušali vnovčiti čez dva tedna, ko so na sporedu povratne tekme. Obračun na Obali se je končal z remijem. Finalni turnir četverice bo med 4. in 5. marcem v Podčetrtku.
07.12.2021 | Pokal Terme Olimia
Po žrebu pokala Terme Olimia in ženskega futsal pokala
Prav tako danes je bil izveden tudi žreb parov četrtfinala ženskega futsal pokala, v katerem se igra ena tekma. Domačin tekme je prvo izžrebana ekipa v paru. Tekmi četrtfinala bosta na sporedu 15. oz. 16.1. 2022. V žrebu so sodelovali ŽNK Vrhnika, KMN Sevnica, ŠD Košana in ŠD Extrem. V polfinalu se zmagovalcema pri žrebu polfinalnih parov pridružita ekipi KMN Slovenske gorice in ŽNK Celje.
03.12.2021 | Pokal Terme Olimia
V pričakovanju žreba ženskega in moškega pokala
V torek, 7.12., bodo znani pari četrtfinala, saj bo ob 13.uri v prostorih NZS izveden žreb parov. V tem delu tekmovanja se igrata dve tekmi, na tej stopnji tekmovanja ni nosilcev, domačin prve tekme pa je prvo izžrebana ekipa v paru. Prve tekme četrtfinala bodo na sporedu 7.1. 2022, povratne pa 11.2. 2022.
01.12.2021 | Pokal Terme Olimia
Tudi Bronxi med osem v pokalu Terme Olimia
Nocoj smo dobili še osmega udeleženca četrtfinala 27. sezone futsal pokala Terme Olimia. V primorsko-notranjsko obračunu se je zmage veselil prvoligaš FC Bronx, ki je bil v Postojni z 9:3 boljši od NK Proteus. Gostje so s 6:0 dobili polčas, na koncu pa slavili s prepričljivih 9:3.
18.10.2021 | Pokal Terme Olimia
Znani pari 1. kroga futsal pokala Terme Olimia
V dosedanjih šestindvajsetih sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, štirikrat so ga osvojili igralci Dobovca, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, Luvin in Proen Maribor po dvakrat, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije. V tej sezoni se tako pokal igra že 27. sezono.
08.05.2021 | Pokal Terme Olimia
Dobovec z golom Turka do nove lovorike
Igralci Dobovca so četrtič zapored postali zmagovalci slovenskega pokala Terme Olimia. V finalu zaključnega turnirja v Podčetrtku so premagali Litijo z 1:0 (0:0). Strelec edinega zadetka je bil Teo Turk v 34. minuti. S štirimi naslovi je Dobovec druga najuspešnejša ekipa v slovenskem pokalu.
08.05.2021 | Pokal Terme Olimia
Litija ali Puškar desetega, Dobovec bi četrtega
Danes se bo sklenila 26. sezona futsal pokala Terme Olimia. Za naslov se bosta pomerila Dobovec in Litija. Prenos tekmo bo na televiziji Šport TV, začnemo ob 19. uri. Pred tekmo bosta podeljeni še dve priznanji – za najboljšo igralko in igralca minulega koledarskega leta.
07.05.2021 | Pokal Terme Olimia
Dobovec se je pridružil Litiji v finalu
Ekipi Litije in Dobovca sta finalista futsalskega pokala Term Olimia. Litijani so na zaključnem turnirju v Podčetrtku v prvem polfinalu premagali Hišo daril Ptuj s 3:2 (1:1), branilec naslova Dobovec pa je bil z 9:4 (7:2) boljši od Oplasta Kobarida.
06.05.2021 | Pokal Terme Olimia
Kvartet, ki ima identičen cilj
V petek se s tekmo med Litijo in Ptujem začenja finalni turnir pokala Terme Olimia. Naslov prvaka bo zvečer začel braniti Dobovec, ki se bo pomeril z Oplastom. Obe tekmi tudi v spletnem prenosu na www.futsal.si!
05.05.2021 | Pokal Terme Olimia
Petek in sobota v znamenju futsal pokala Terme Olimia
V Podčetrtku je vse pripravljeno, da v petek in soboto, 7. in 8. maja, gosti zaključni turnir pokala Terme Olimia. Za naslov prvaka v 26. sezoni pokalnega tekmovanja se bodo merili FK Dobovec, FC Hiša daril Ptuj, FC Litija in KMN Oplast Kobarid.
26.04.2021 | Pokal Terme Olimia
Znana para polfinala pokala Terme Olimia
Danes je bil na sedežu Nogometne zveze Slovenije v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravljen žreb parov polfinala futsal pokala Terme Olimia. Dobovec, FC Ptuj, FC Litija in KMN Oplast Kobarid se bodo med 7. in 8. majem v Podčetrtku pomerili za pokalni naslov.
23.04.2021 | Pokal Terme Olimia
Dobovec, Litija, Ptuj in Oplast na finalni turnir
Kvartet si je mesto med štiri priboril nocoj na četrtfinalnih tekmah. Žreb parov polfinala pokala Terme Olimia bo v ponedeljek, 26. aprila.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

DELI NA