Datum od
Datum do

17.09.2023 | 2. SNL
Gorica do četrte zmage, Primorje na vrhu lestvice zamenjalo Brinje
Prekmurski derbi Beltincev in Nafte se je končal brez zmagovalca, še četrtič zapored so se zmage veselili Goričani. Grosupeljčani so po Triglavu izgubili še z Biljami, na vrh lestvice pa so se povzpeli nogometaši Primorja.
14.09.2023 | 2. SNL
Prekmurski derbi Beltincev in Nafte tudi pred kamerami Sportkluba
Tudi v letošnji izdaji 2. SNL ne manjka zanimivih lokalnih spopadov, vrhunec osmega kroga bo petkov prekmurski derbi Beltinčanov in Lendavčanov. Vodilni Grosupeljčani se bodo po domačem porazu s Triglavom pobirali proti Biljencem, Gorica pa bo pred kamero NZS gostila Bistrico.
10.09.2023 | 2. SNL
Gorica slavila v Novem mestu, Triglav zadal prvi poraz Brinju
Grosupeljčani so po petih zaporednih tekmah prvič ostali brez točk, v končnici tekme so do zmage prišli tretjeuvrščeni Kranjčani. Primorje ni izkoristilo spodrsljaja vodilne ekipe 2. SNL, saj so Ajdovci remizirali v Dekanih, Goričani pa so v Novem mestu prišli do tretje zaporedne zmage.
08.09.2023 | 2. SNL
Vodilni Grosupeljčani gostijo tretje Kranjčane
Za drugoligaše ni reprezentančnega premora, že v petek se pričenja sedmi krog 2. SNL. Krog bosta s tekmo pred kamerami Sportkluba odprla Bistrica in Ilirija, vodilni Grosupeljčani pa se bodo v nedeljo pomerili s Kranjčani, dvoboj prve in tretje ekipe prvenstva si boste lahko ogledali v prenosu na spletni strani NZS.
04.09.2023 | 2. SNL
Grosupeljčani podaljšali niz, sledijo jim le še Ajdovci
Nogometaši Primorja so se s sobotno zmago proti Lendavčanom zavihteli na vrh lestvice, a so se po ponedeljkovem gostovanju v Tolminu na prvo mesto vrnili Grosupeljčani, ki so dobili tudi peto preizkušnjo sezone.
01.09.2023 | 2. SNL
Vodilni Grosupeljčani v Tolmin k nekdanjemu trenerju
Šesti krog 2. SNL bodo s ponedeljkovim gostovanjem v Tolminu, pri svojem bivšem trenerju Sanelu Konjeviću, zaključili vodilni Grosupeljčani, dvoboj pa si boste lahko ogledali v prenosu Sportkluba. Pred kamero NZS se bosta pomerili ekipi Ilirije in Krke.
30.08.2023 | 2. SNL
Bistričani zadali prvi poraz Nafti, primorska obračuna Primorju in Gorici
Z izjemo tekme med Taborom in Beltinci, ki je bila zaradi naliva prekinjena ob polčasu, so drugoligaši odigrali drugi krog tekmovanja. Bistričani so zadali prvi poraz Lendavčanom, primorska obračuna sta pripadla Ajdovcem in Goričanom, Grosupeljčani pa brez oddane točke ostajajo na vrhu lestvice.
28.08.2023 | 2. SNL
Drugoligaši bodo opravili s preloženim drugim krogom prvenstva
Izredne vremenske razmere so pred dnevi odnesli drugi krog 2. SNL, ki bo po preložitvi odigran konec avgusta. Kamere bodo pospremile dva primorska spopada, na Sportklubu boste spremljali sosedski obračun Gorice in Bilj, na spletni strani NZS pa si boste lahko ogledali dvoboj Primorja in Tolmina.
20.08.2023 | 2. SNL
Ajdovci iz Velenja s tremi točkami, Lendavčani in Grosupeljčani do nove zmage
Uvodno tekmo v Šaleški dolini so dobili gostje iz Ajdovščine, ki so večji del srečanja igrali zgolj z deseterico igralcev. Nafta je v dvoboju s Fužinarjem prišla še do tretje zmage, Grosupeljčani pa so premagali tudi Beltinčane.
17.08.2023 | 2. SNL
Vodilni Grosupeljčani s četrtimi Beltinčani
S petkovo tekmo Rudarja in Primorja, ki jo boste lahko spremljali tudi na Sportklubu, se pričenja peti krog 2. SNL. Po dveh odigranih tekmah se lahko s popolnim izkupičkom pohvalijo Lendavčani in Grosupeljčani, ki se bodo v soboto pred kamero NZS pomerili s četrtimi Beltinčani.
14.08.2023 | 2. SNL
Nafta z norim preobratom ugnala Gorico, sosedski derbi pripadel Bistrici
Grosupeljčani so s pol ducata doseženih zadetkov slavili v Sežani, primorski dvoboj Primorja in Bilj je pripadel Ajdovcem, Lendavčani pa so z norim preobratom v končnici tekme slavili v Novi Gorici. Bistrica je dobila sosedski derbi z Dravinjo.
10.08.2023 | 2. SNL
Nadaljevanje s četrtim krogom, sosedski spopad v Slovenski Bistrici
Drugoligaško tekmovanje se bo po dvojni prestavitvi nadaljevalo s tekmami četrtega kroga. Osrednji obračun kroga bo odigran v ponedeljek, ko se bosta v sosedskem dvoboju pred kamerami Sportkluba pomerila Bistrica in Dravinja.
06.08.2023 | 2. SNL
2. SNL se bo nadaljevala s četrtim krogom
Zaradi izrednih vremenskih razmer so bile konec tedna prestavljene tekme Prve lige Telemach, 2. SNL in EON NextGen lige. Tekmovanja se bodo nadaljevala konec tedna.
04.08.2023 | 2. SNL
Odpovedane tekme 2. SNL in EON NextGen lige
Zaradi izrednih vremenskih razmer so odpovedane vse tekme drugega kroga 2. SNL in drugega kroga EON NextGen lige.
30.07.2023 | 2. SNL
Prve točke sezone Nafti, Dravinja in Tolmin povratek kronala z zmago
Odigran je prvi krog 2. SNL. Uvodna tekma sezone je pripadla Nafti, Gorica je klonila v Grosupljem, med drugoligaše pa so se z zmago vrnili Konjičani in Tolminci.
27.07.2023 | 2. SNL
Novo sezono 2. SNL odpirata Nafta in Krka
S petkovo tekmo v Lendavi se pričenja nova sezona 2. SNL. Ob lanskoletni dvanajsterici so se med drugoligaše vrnili Goričani in Sežanci, ki so v prejšnji sezoni nastopali v Prvi ligi Telemach, iz 3. SNL pa sta v drugi razred napredovala Dravinja in Tolmin.
28.06.2023 | 2. SNL
Rokave zavihali tudi drugoligaši, Gorica znova s Srebrničem, Mikac se je vrnil v Bilje
S pripravami na sezono 2023/24 so v teh dneh pričeli tudi drugoligaši. Od lanske klubske zasedbe je ostala dvanajsterica, od 2. SNL so se poslovili Slatinčani, Kidričani, Krčani in Dobljani, v drugi razred slovenskega nogometa pa so se vrnili Gorica, Tabor, Tolmin in Dravinja.
22.06.2023 | 2. SNL
Znani so pari nove sezone 2. SNL
Zanimivi boji se v sezoni 2023/24 obetajo tudi v 2. SNL, ki je v primerjavi s prejšnjo sezono dobila štiri nove člane. Danes so bili izžrebani tekmovalni pari.
20.05.2023 | 2. SNL
Slatinčani se veselijo preboja med prvoligaše
Nogometaši Rogaške bodo v sezoni 2023/24 igrali v Prvi ligi Telemach. Slatinčani so z zmago v Krškem potrdili prvo mesto na lestvici 2. SNL, Aluminij pa bo moral povratek med prvoligaše iskati v dodatnih kvalifikacijah.
19.05.2023 | 2. SNL
V zadnjem krogu za prvoligaško vstopnico
Rogaška ali Aluminij, kdo se bo v petek po 30. krogu 2. SNL veselil napredovanja med prvoligaše? Slatinčani v Krško odhajajo z dvema točkama naskoka pred Kidričani, ki gostujejo v Novem mestu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
42
43
44

DELI NA