Datum od
Datum do

21.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
V torek v Celju, v četrtek v Domžalah
V minulem tednu sta bili odigrani prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. V torek se  v lov na polfinale podajajo Celjani in Radomljani, v četrtek pa še Domžalčani in Sobočani. Kdo si bo priigral ugodnejše izhodišče?
16.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Aluminij in Nafta do minimalne prednosti
Danes sta bili odigrani prvi tekmi četrtfinala Pokala Slovenije. V Kidričevem so se minimalne zmage nad Koprom veselili Kidričani, z golom prednost pa se v Velenje odpravljajo tudi nogometaši Nafte.
15.10.2019 | Pokal Pivovarna Union
Koper izziva Kidričane, Nafta pa Velenjčane
Reprezentančnega premora je konec, v ospredje se vrača klubski nogomet. V sredo bosta odigrani prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije. Koprčani bodo izzvali Aluminij, Nafta pa se bo na domači zelenici spoprijela z Rudarjem. Obe tekmi boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Sportklubu 1.
27.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni pari Pokala Slovenije
V prejšnjem tednu smo dobili zadnje udeležence četrtfinala Pokala Slovenije, danes pa je osmerica klubov dobila nasprotnike, s katerimi se bo udarila za polfinalno vstopnico.
19.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Knapi izločili pokalnega prvaka
V ljubljanskih Stožicah smo dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala Pokala Slovenije. Po Mariboru je pred prvo oviro pokleknil še drugi finalist. Olimpija, ki je spomladi osvojila naslov pokalnega prvaka, je na domači zelenici izgubila z Rudarjem.
18.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Koper na krilih Vršiča presenetil Maribor
Sreda je dala še štiri četrtfinaliste letošnje izvedbe Pokala Slovenije. Koper je na krilih Dareta Vršiča presenetil Mariborčane, v Kranju so se veselili nogometaši Mure, Domžalčani so v Vipolžah potrdili pričakovanja, prvoligaški spopad Aluminija in Tabora pa so dobili Kidričani.
18.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
V sredo in četrtek za četrtfinale
Nogometaši Celja, Nafte in Radomelj so si zagotovili četrtfinalno vstopnico, ki jo bo v sredo in četrtek napadlo še deset klubov. Triglav gosti Muro, Domžale se odpravljajo v Goriška Brda, Maribor bo gostoval na Bonifiki, Tabor se bo udaril z Aluminijem, Olimpijo pa čaka spopad z Rudarjem.
11.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
V četrtfinale Celje, Radomlje in Nafta
Znani so prvi trije udeleženci četrtfinala letošnje izvedbe Pokala Slovenije. Že popoldne so si napredovanje priigrali nogometaši Celja in Radomelj, ki so bili boljši od Tolmina oziroma Gorice, v večernem terminu pa je Nafta dobila drugoligaški spopad s Krškim.
11.09.2019 | Pokal Pivovarna Union
Šesterica po četrtfinale
Po reprezentančnih tekmah se v ospredje vračajo klubske preizkušnje. V sredo bomo dobili prve tri udeležence četrtfinala Pokala Slovenije, za napredovanje se bodo udarili Tolminci in Celjani, Radomljani in Goričani ter Lendavčani in Krčani.
20.08.2019 | Pokal Pivovarna Union
Znani pari drugega kroga
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo so danes izžrebali pare drugega kroga Pokala Slovenije. Dvanajstim klubom, ki so bili uspešni v prvem krogu tekmovanja, so se pridružili še Domžale, Maribor, Mura in Olimpija.
20.08.2019 | Pokal Pivovarna Union
Danes žreb parov 2. kroga
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo bo danes ob 14.00 potekal žreb tekmovalnih parov 2. kroga Pokala Slovenije.
14.08.2019 | Pokal Pivovarna Union
Rudar po podaljških strl Bravo
Edini prvoligaški obračun v 1. krogu Pokala Slovenije je pripadel velenjskemu Rudarju, ki je po podaljških premagal Bravo s 4:1. Sredini pokalni obračuni sicer niso postregli z večjimi presenečenji.
13.08.2019 | Pokal Pivovarna Union
Začenja se lov na kristalni pokal
V sredo se pričenja boj za pokalno lovoriko. Tudi tokrat se bo v prvem krogu zaključnega dela Pokala Slovenije spopadlo 24 ekip – 6 prvoligašev in 18 finalistov pokalnih tekmovanj medobčinskih nogometnih zvez. Evropska četverica – Maribor, Olimpija, Domžale in Mura – bo tekmovanje začela v drugem krogu.
30.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Savić Olimpiji priigral pokalni naslov
Nogometaši Olimpije so zmagovalci pokala Slovenije. V finalu v Celju so premagali Maribor z 2:1 (1:0). Olimpija je tako ubranila pokalni naslov.
30.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Navodila za obiskovalce Finala 2019
Slovenska športna javnost nestrpno pričakuje večerni pokalni spektakel v Celju, kjer se bosta za zadnjo lovoriko pomerila Olimpija in Maribor. V Celju pričakujemo več kot 7.000 obiskovalcev, zato obiskovalce prosimo, da upoštevajo naslednja navodila.
30.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
V Celju in Šmartnem za pokalne krone
Dogajanje v knežjem mestu se bo ob 15. uri pričelo z ženskim finalom Krima in Pomurja, ob 17.30 se bodo v Šmartnem ob Paki udarili mladinci Domžal in Maribora, vrhunec pa bo večerni finale Olimpije in Maribora.
28.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Ljubljančani in Mariborčani želijo pokalno lovoriko
V četrtek zvečer bo znan lastnik še druge lovorike na nogometni sceni. Mariborčani so si naslov prvakov zagotovili že nekaj krogov pred koncem, zdaj želijo še pokal. A enake želje za v tej sezoni edino lovoriko ima drugi finalist, ljubljanska Olimpija.
27.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Nogometaši Olimpije in Maribora o pomenu finalne tekme
Pred velikim finalom Pokala Slovenije smo preverili pričakovanja v taborih obeh finalistov.
24.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Kristalni pokal obiskal Maribor in Ljubljano
Vročica pred velikim finalom Pokala Slovenije se stopnjuje, kar je bilo moč občutiti tudi v Mariboru, kjer se je včeraj odvijal t.i. “Trophy tour”.
16.05.2019 | Pokal Pivovarna Union
Vstopnice za pokalni derbi že na voljo
Nogometaši Olimpije in Maribora se bodo v letošnjem finalu Pokala Slovenije v Celju (30. 5,. ob 20:15) pomerili še za pokalno lovoriko. V najštevilčnejšem slovenskem klubskem tekmovanju, kjer je s tekmovanjem pričelo več kot 200 klubov, bo imel Maribor priložnost osvojiti še drugi letošnji naslov, medtem ko je naslov pokalnega zmagovalca Slovenije še edini, za katerega se borijo Ljubljančani. Zanimanje za finale pokala je veliko, vstopnice pa so v prodaji z današnjim dnem.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA