Datum od
Datum do

10.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija okrepila levo stran obrambe
Čeprav se zimski prestopni rok uradno pričenja 15. januarja, Ljubljančani nadaljujejo s kadrovanjem. Zmaji so po včerajšnjem prihodu Kingsleyja Boategna danes potrdili tudi prestop Dina Štigleca, ki bo okrepil položaj ob levi stranski črti.
10.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
V priprave zakorakala peterica prvoligašev
Z včerajšnjim ponedeljkom je priprave na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije pričela že polovica po prvoligašev. Po Krčanih, ki so se v nekoliko spremenjeni zasedbi zbrali že v četrtek, so včeraj prvi trening opravili tudi nogometaši Olimpije, Gorice ter Aluminija in Radomelj.
09.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji v svoje vrste zvabili bivšega upa Milana
V taboru ljubljanske Olimpije so potrdili še četrtega zimskega novinca. Issah Abass, ki je bil ob Danielu Avramovskemu in Alexandruju Cretuju eden od treh novincev na današnjem prvem treningu Olimpije, je v slovenski prestolnici dobil družbo rojaka Kingsleyja Boatenga.
09.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Novega stratega predstavil tudi Rudar
Po Kidričanih in Radomljanih so novega trenerja predstavili tudi v Velenju. Moštvo Rudarja bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije popeljal srbski strokovnjak Vanja Radinović.
04.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Radomlje v pomlad s Pevnikom na klopi
Po Kidričanih, ki so včeraj kot novega trenerja predstavili Slobodan Gruborja, so danes ime novega stratega sporočili tudi Radomljani. Letošnjega povratnika med prvoligaše bo pred izpadom v 2. SNL skušal rešiti Robert Pevnik.
04.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vuk se seli na Norveško
Izbrana vrsta, ki jo sestavljajo nogometaši slovenskih prvoligašev, bo prvo polovico januarja preživela v Abu Dhabiju. Na reprezentančnem seznamu Srečka Katanca se je znašel tudi Slobodan Vuk, ki se bo po vrnitvi z Združenih arabskih emiratov preselil na sever Evrope, v norveški Tromso.
03.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij predstavil novega stratega
Kidričani so na prvi delovni dan novega leta predstavili novega trenerja. Bojana Špehonjo, ki je Aluminij spomladi popeljal med prvoligaše in jih jeseni vodil v prvoligaški konkurenci, je nasledil 48-letni Slobodan Grubor.
02.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz dvoboja v troboj
Maribor in Olimpija bosta v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije krenila točkovno poravnana. Domžale zaostajajo sedem točk, razlika med vodilno trojico pa je bila ob polovici sezone še tesnejša. Se lahko dvoboj za naslov državnega prvaka spomladi še spremeni v troboj, kot smo ga videli leta 2004?
30.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Maribor
V Mariboru se želijo po lanski sezoni, ki so jo dobili nogometaši Olimpije, spomladi vrniti na tron slovenskega nogometa. Štajerci bodo v nadaljevanje prvenstva krenili z vrha lestvice, a z enakim točkovnim izkupičkom kot Ljubljančani, kar obeta zanimivo in napeto borbo za naslov državnega prvaka.
30.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Janži na Češko še Alvir
Po Eriku Janži, ki bo v prihodnje igral za Viktorio Plzen, se je na Češko preselil tudi Marko Alvir. Dosedanji član Domžal, dres katerih je nosil zadnje leto in pol, se je za sodelovanje dogovoril z vodstvom praške Slavie, ki s tekmo več za novim klubom Janže zaostaja vsega točko.
30.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji novo moč poiskali tudi v Romuniji
Vodstvo ljubljanskega prvoligaša nadaljuje z iskanjem novih moči za nadaljevanje sezone. Olimpija je danes predstavila še tretjega zimskega novinca, po Abassu in Avramovskemu se je zeleno-belim pridružil še romunski vezist Alexandru Cretu.
29.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Olimpija
Nogometaši Olimpije, ki v letošnji sezoni branijo naslov državnega prvaka, bodo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije podali z drugega mesta, a z enakim točkovnim izkupičkom kot vodilni Maribor, s katerim se bodo zmaji udarili že v uvodnem dejanju pomladi.
28.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Domžale
Domžalčani bodo, podobno kot v lanski sezoni, pomlad pričakali na tretjem mestu ligaške razpredelnice. Rumeni bodo v nadaljevanje krenili z zajetno prednostjo pred skupino zasledovalcev, ki jo z 11 točkami zaostanka vodijo Goričani. Domžalčane do vodilne dvojice loči sedem točk razlike, zaostanek pa bi lahko bil po zadnjih treh jesenskih dejanjih manjši, a tudi zajetnejši.
27.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Gorica
Gorica je dobila jesensko bitko štirih moštev za četrto mesto, ki bi lahko ob pokalnem slavju ene od treh prvouvrščenih moštev prvenstva poleti vodilo v kvalifikacije UEFA Evropsko ligo. Z evropsko preizkušnjo so Primorci odprli tudi letošnjo sezono, v Prvi ligi Telekom Slovenije pa jeseni zbrali sedem zmag ter ravno toliko remijev in porazov.
26.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Celje
Celjani bodo v nadaljevanje PLTS krenili s petega mesta. Tako kot koprska, je bila tudi celjska jesen razdeljenega v uspešnejšo prvo polovico in rezultatsko skromnejšo nadaljevanje. V oči bode nekoliko slabši zaključek, ko so grofje v zadnjih sedmih krogih v bero dodali le še štiri točke.
24.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani so se razšli s šesterico
Vodstvo krškega prvoligaša se je v začetku tedna dogovorilo za podaljšanje sodelovanja s trenerjem Tomažem Petrovičem, tik pred božičnimi prazniki pa so se Posavci razšli s šesterico nogometašev.
23.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Jesenska analiza: Luka Koper
Zasedba z Bonifike bo zimski premor preživela na šestem mestu prvoligaške lestvice, s točko zaostanka za Gorico, ki zaseda tako želeno četrto mesto. Za Koprčani je jesenski del prvenstva, ki ga lahko razdelijo na dve polovici, v prvi so vknjižili večino od 27 točk, v drugem delu jeseni pa so vknjižili zgolj dve zmagi ter po številnih poškodbah ostali brez bogatejšega izkupička.
22.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Rudar Velenje
Velenjčani so se v sezono podali z veliko spremembami, nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije pa bodo dočakali na sedmem mestu lestvice. Knapi, ki so pred svojimi gledalci sicer slavili zgolj dvakrat, so jeseni v ospredje postavili dva novinca v napadu, nase sta opozorila Dominik Glavina in John Mary.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Krško
Krčani so se po uspešnem krstnem prvoligaškem letu podali še v drugo sezono v konkurenci najboljših klubov države, a so dobre predstave davek terjale tudi v obliki številnih odhodov. Vodstvo posavskega prvoligaša je moralo zavihati rokave in sestavilo zasedbo, ki bo prezimila na osmem mestu, a z vsega šestimi točkami zaostanka za četrto Gorico.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani so se razšli s Špehonjo
Aluminij je bil ob Gorici, Krškem in Mariboru eden štirih prvoligašev, ki v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije ni zamenjal trenerja. Bodo pa Kidričani z novim strategom krenili v nadaljevanje prvenstva, saj Bojan Špehonja ni več trener rdečih.
1
2
3
...
103
104
105
106
107
108
109
110
...
117
118
119

DELI NA