Datum od
Datum do

11.11.2022 | Ženska A
Leto želijo končati z zmago
Na slovenski Obali naša ženska članska reprezentanca končuje priprave. Jutri ob 15. uri se bo na koprski Bonifiki pomerila z izbrano vrsto Kosova, prenos tekme bo na Sportklubu.
07.11.2022 | Ženska A
Danes zbor, v soboto proti Kosovu
„Ženska reprezentanca je po koncu kvalifikacij za SP 2023 v fazi doselekcioniranja. Vse to poteka v skladu s planom in načrtom. Za tokratno akcijo smo vpoklicali nekaj mladih igralk, ki bi jih radi videli na delu,“ pred zborom pove selektor Jarc, ki načrtuje, da so prihodnjega poletja doselekcionira izbrano vrsto.
03.11.2022 | Ženska A
Prihodnje leto začetek ženske nogometne lige narodov
Tako kot v moški izvedbi lige narodov bodo reprezentance razdeljene v lige glede na uvrstitev na lestvici Mednarodne nogometne zveze Fife. Države bodo razdeljene v tri lige, znotraj vsake pa bodo štiri oziroma tri reprezentance igrale v skupinah, so potrdili pri Uefi.
28.10.2022 | Ženska A
Nova akcija članic, v Kopru proti Kosovu
Varovanke selektorja Boruta Jarca se bodo zbrale vnovič 7. novembra. Selektor Jarc je obelodanil seznam igralk, na katere računa na akcijo. V sklopu akcije, ki bo potekala na slovenski Obali, bo Slovenija na koprski Bonifiki v soboto, 12.11., odigrala tudi prijateljsko tekmo proti reprezentanci Kosovu.
27.10.2022 | Ženska A
Članice nikoli višje na Fifini lestvici
Ženska članska reprezentanca je postavila nov mejnik. Varovanke selektorja Boruta Jarca so se zavihtele na 42. mesto Fifine lestvice reprezentanc. Tako visoko Slovenija še ni bila. Na prvem mestu je reprezentanca ZDA, sledita ji Švedska in Nemčija.
21.10.2022 | Ženska A
Sara Agrež do prve postave in zmage v derbiju
Lara Prašnikar je asistirala ob novi zmagi Eintrachta. Med strelke na Hrvaškem se je vpisala Lara Ivanuša, nove tri točke je v Italiji vknjižila Kaja Eržen.
19.10.2022 | Ženska A
Reprezentančni derbi v ligi prvakinj
Šestnajsterica najboljših evropskih klubov je deljena v štiri skupine, v eni od njih, skupini B, pa so tudi klubi kar štirih slovenskih reprezentantk – Mateje Zver (St. Pölten), Sare Agrež (Wolfsburg), Nine Kajzba in Zara Kramžar (obe Roma).
03.10.2022 | Ženska A
Reprezentančni kvartet v isti skupini lige prvakinj
Po današnjem opravljenem žrebu je jasno, da bodo vse štiri zaigrale v isti skupini. Žreb je hotel, da bodo v skupini B nemški Wolfsburg (Sara Agrež), avstrijski St. Pölten (Mateja Zver) in italijanska Roma (Nina Kajzba in Zara Kramžar).
29.09.2022 | Ženska A
Kar štiri slovenske reprezentantke v ligi prvakinj
Danes so se med elito zavihtele še igralke italijanske Rome, kjer igrata Nina Kajzba in Zara Kramžar. Roma je pred tednom dni z 2:1 porazila praško Sparto, od katere je bila danes boljša tudi na domačem terenu (4:1). Nina Kajzba ni igrala, Zara je v igro vstopila v 85. minuti.
29.09.2022 | Ženska A
Mateja Zver popeljala Avstrijke v ligo prvakinj
Danes držimo pesti še za naš dvojec pri italijanski Romi, kjer igrata Nina Kajzba in Zara Kramžar. Roma je na 1. tekmi z rezultatom 1:2 zmagala na gostovanju pri praški Sparti in ima tako dobro izhodišče za povratno tekmo v Rimu.
27.09.2022 | Ženska A
Dva gola Lare Prašnikar, trojec v lov na ligo prvakinj
V italijanski ligi je Roma prišla do 3. zmage v sezoni. Z 2:1 so bile boljše od Fiorentine. Za Romo je debitirala 16-letna Zara Kramžar, tako mlade debitantke v Serie A še ni bilo. V igro je vstopila v 77. minuti. Nine Kajzba v ekipi Rome ni bilo, pravtako je v ekipi Fiorentine manjkala Kaja Eržen.
23.09.2022 | Ženska A
Selektor Jarc obelodanil seznam članic
V prvem tednu oktobra se bo na reprezentančni akciji zbrala ženska članska reprezentanca, ki je ta mesec končala kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2023. Selektor Borut Jarc je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
22.09.2022 | Ženska A
Mateja Zver za zmago
Na zadnji ovir za vstop v skupinski del pa izvrstno kaže dobro še trem našim reprezentantkam. Mateja Zver je sinoči z golom odločila tekmo na Finskem. Avstrijske prvakinje St. Pölten so z golom Mateje (bilo je v 42. minuti) porazile domači KuPS Kuopio.
06.09.2022 | Ženska A
Po dobri predstavi brez dodatnih kvalifikacij
Slovenska ženska nogometna reprezentanca je v zadnjem krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2023 v gosteh proti Walesu igrala neodločeno 0:0. Izbranke Boruta Jarca so tako ostale brez drugega mesta v skupini I in dodatnih kvalifikacij.
06.09.2022 | Ženska A
Nocoj najpomembnejša tekma kvalifikacij
Reprezentanco Slovenija nocoj ob 20.45, prenos bo tudi na Spoklubu, čaka zadnja tekma rednega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Medtem ko je 1. mesto v skupini I že oddano Franciji, pa Slovenijo zmaga proti Walesu vodi v dodatne kvalifikacije.
05.09.2022 | Ženska A
Še nikoli tako odločno v tekmo
Pri končni sestavi ekipe za torkovo tekmo bo imela pomembno besedo tudi zdravniška služba. Trenutno so poškodovane Sara Agrež, Zala Meršnik, Mateja Zver in Lara Prašnikar, zavoljo poškodb manjkajo že od prej Nina Predanič, Adrijana Mori, Evelina Kos, Nina Kajzba in Eva Vodušek.
04.09.2022 | Ženska A
Igrale bodo za Slovenijo in vse mlade nogometašice
Reprezentanca je pripotovala v Wales, kjer jo v torek ob 20.45, prenos bo tudi na Spoklubu, čaka zadnja tekma rednega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Medtem ko je 1. mesto v skupini I že oddano Franciji, pa Slovenijo zmaga proti Walesu vodi v dodatne kvalifikacije.
02.09.2022 | Ženska A
Opravile s Kazahstanom, zdaj nad Wales
Slovenska ženska nogometna reprezentanca je v Kranju igrala predzadnjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2023. Izbranke Boruta Jarca so premagale Kazahstan z 2:0 (1:0). V torek jih za konec kvalifikacij čaka še obračun v Walesu.
02.09.2022 | Ženska A
Potrpežljivo do zmage
V Kranju se bo danes ob 18. uri naša ženska članska reprezentanca v kvalifikacijski tekmi za SP 2023 pomerila s Kazahstanom. Varovanke selektorja Boruta Jarca lovijo 5. zmago v kvalifikacijah. V tem hipu zasedajo 3. mesto v skupini I.
01.09.2022 | Ženska A
Resno in zavzeto od prve sekunde
Še dan loči našo žensko člansko reprezentanco do tekme proti Kazahstanu, s katerim se bodo varovanke selektorja Boruta Jarca pomerile jutri, ob 18. uri v Kranju. To bo deveta tekma naših članic v kvalifikacijski skupini, kjer lovijo končno 2. mesto in preboj v dodatne kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
37
38
39

DELI NA