22.09.2009 | A
Vstopnice za Slovaško hitro pošle


Nogometna zveza Slovenije je danes v prodajo sprostila vstopnice namenjene prosti prodaji, ki pa so zaradi izjemnega odziva kupcev pošle v pičlih desetih minutah prodaje na NZS.si. NZS je slovaško zvezo tako že zaprosila za dodaten kontingent vstopnic, trenutno pa so v prodaji le še aranžmaji (z vključenimi vstopnicami) preko sponzorja NZS – agencije Kompas.

Nogometna zveza Slovenije bo od Slovakov prejela 2.300 vstopnic, ki so bile v prodajo sproščene preko različnih kanalov. 600 vstopnic je šlo v prodajo preko spletne strani www.nzs.si/Vstopnice, skupno 400 vstopnic pa članom navijaških skupin (Viole in Slovenija Supporters), ki na domačih tekmah skrbijo zato, da je Ljudski vrt dvanajsti igralec slovenske reprezentance. Partnerska agencija NZS in sponzor reprezentance, Kompas d.d., je dobil na razpolago 500 vstopnic za prodajo v svojih aranžmajih. Po dogovoru med vodstvom NZS in reprezentanti Slovenije so igralci dobili možnost nakupa 200 vstopnic, 400 vstopnic je bilo namenjenih za člane organov NZS oziroma za člane nogometne družine. Sponzorji in drugi partnerji NZS so imeli možnost nakupa skupno 200 vstopnic, kar skupaj s prej omenjanimi znese 2.300 vstopnic, ki jih je NZS namenila slovaška zveza.

Glede na izjemno povpraševanje po vstopnicah je Nogometna zveza Slovenije pri slovaški nogometni zvezi urgentno zaprosila za povečanje števila vstopnic namenjenih slovenskim navijačem. Naj k temu dodamo pojasnilo, da pravilnik FIFA za kvalifikacije SP 2010 ne omenja kvote 10% za gostujoče navijače in to prepušča individulanemu dogovoru med zvezami (ob gostovanju v Mariboru je NZS Slovakom namenila 1100 vstopnic, ki pa so jih bili izkoristili le manjši del). Naj za konec dodamo, da je Kompas do 13. ure razprodal že štiri od desetih avtobusov, ki bodo proti Bratislavi krenili 10.10. Cena 88 EUR na osebo vključuje avtobusni prevoz, kratek krožni ogled Bratislave in vstopnico za tekmo. Takoj ko NZS dobi odgovor slovaške zveze glede morebitne dodatne kvote, bomo o tem poročali na NZS.si.

Tekst: NZS/MK,US
Foto: TAKA

SORODNE NOVICE

 • 21.03.2023 | A
  Bijol: Ne bežimo od vloge favorita
  Slovenska nogometna reprezentanca se intenzivno pripravlja na uvodni kvalifikacijski tekmi proti Kazahstanu in San Marinu. Fantje so včeraj trenirali na igrišču z umetno podlago v Kranju, danes pa na naravni zelenici v Nacionalnem nogometnem centru Brdo
 • 20.03.2023 | A
  Slovenska reprezentanca pričela s pripravami na uvodna kvalifikacijska obračuna
  Slovenska nogometa reprezentanca se je zbrala na Brdu pri Kranju, kjer se bo pripravljala na uvodni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka bodo v četrtek ob 16.00 gostovali v Kazahstanu, medtem ko jih v nedeljo, 26. marca čaka še obračun s San Marinom v ljubljanskih Stožicah.
 • 20.03.2023 | A
  Šeško in Celar pred začetkom kvalifikacij strelsko dobro razpoložena
  Pred kratkim je selektor slovenske A reprezentance Matjaž Kek objavil seznam igralcev, na katere bo računal na kvalifikacijskih obračunih proti Kazahstanu in San Marinu. V tem času so slovenski reprezentanti opravili še zadnje klubske dolžnosti in pretekli konec tedna sta bila v svojih klubih strelsko uspšena Benjamin Šeško in Žan Celar. Jan Oblak je že drugič zapored ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.
 • 14.03.2023 | A
  Znan seznam Slovenije za začetek kvalifikacij
  Slovenska reprezentanca bo konec marca pričela s kvalifikacijami za Evropsko prvenstvo 2024. Slovenski selektor Matjaž Kek je predstavil seznam vpoklicanih igralcev za tekmi s Kazahstanom in San Marinom, ki bosta 23. in 26. marca.
 • 13.03.2023 | A
  Lovrić podal za zmago, Vombergar znova med strelci
  Bližajo se kvalifikacije za evropsko prvenstvo, v sklopu katerih bo Slovenija v marcu igrali proti Kazahstanu in San Marinu, slovenski reprezentanti pa v svojih klubih nadaljujejo z dobro formo.
 • 06.03.2023 | A
  Šeško zabil hat-trick, med strelci tudi Horvat
  Pretekli konec tedna so bili slovenski reprezentanti v svojih klubih znova v polnem pogonu. Še posebej zanimivo je bilo v Avstriji, kjer je Benjamin Šeško zabil tri gole v razmaku vsega sedmih minut igre, med strelce pa se je vpisal tudi Tomi Horvat. V Turčiji je Miha Zajc za Fenerbahče zabeležil novo asistenco.
 • 27.02.2023 | A
  Reprezentanti v znamenju mestnih derbijev
  V minulem tednu smo lahko v klubskih tekmovanjih na delu ponovno spremljali slovenske reprezentante. Vse oči so bile uprte v Madrid, kjer je bil odigran derbi med Oblakovim Atleticom in madridskim Realom, mestni derbi pa je bil odigran tudi v Grčiji, kjer sta se pomerila atenska rivala Olympiacos in Panathinaikos, čigar barve branijo Andraž Šporar, Benjamin Verbič ter Adam Gnezda Čerin.
 • 20.02.2023 | A
  Slovenski reprezentanti v polno merili petkrat
  Pretekli konec tedna so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. Strelsko se je izkazala peterica, v Sloveniji pa je bilo vse v znamenju derbija med Mariborom in Olimpijo.
 • 14.02.2023 | A
  Valentinova akcija: Beli VIP 1+1 gratis
  Ljubitelji slovenskega nogometa in ostali zaljubljenci lahko danes izkoristite prav posebno ugodnost. Za ceno ene Beli VIP vstopnice za prvo kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in San Marinom, kot tudi paketne za vse domače kvalifikacijske tekme slovenske reprezentance, prejmete kar dve.
 • 13.02.2023 | A
  Bijol asistiral in zadel, s prvenstvom pričela še sedmerica reprezentantov
  Minuli konec tedna so bili v svojih klubih ponovno na delu slovenski reprezentanti. V Italiji je eno svojih najboljših predstav v letošnji sezoni uprizoril Jaka Bijol, v Prvi ligi Telemach pa so svoje prve minute v spomladanskem delu prvenstva zabeležili Matevž Vidovšek, Gregor Sikošek in Žan Karničnik.

DELI NA