To soboto vsi v Ljudski vrt

Sklepno dejanje Hervis pokala Slovenije za sezono 2009/2010 se nezadržno bliža. V ta namen so od ponedeljka, 3. maja na voljo tudi vstopnice za dvoboj Maribora in Domžal. Navijajte za svoje moštvo in si čim prej priskrbite listič, ki vam dovoljuje vstop na tekmo. Naj zmaga vaše moštvo!

Ljudski vrt je bil v zadnjem letu in pol zavetišče izbrane vrste in ni naključje, da se pomembnejše tekme odvijajo na štajerski travi. Tokrat bosta v Ringu nastopila Maribor in Domžale, ki se bosta konec tedna potegovala za 19. naslov pokalnih zmagovalcev s tem pa bolj kot za samo lovoriko, za možnost nastopa v evropskem tekmovanju.

Kako do vstopnice?

Če kdaj, potem privrženci tako enih, kot tudi drugih potrebujejo bučno podporo s tribun ravno na tem obračunu. Zato smo že v ponedeljek na spletni strani odprli obrazec, preko katerega si lahko brez čakanja zagotovite svojo vstopnico. Sistem je enak, kot pri reprezentančnih tekmah, saj je praksa pokazala, da je učinkovit. Karte rezervirate s klikom na izbrano število vstopnic (v eni kategoriji lahko kupite osem (8) vstopnic) in v roku 15 minut potrdite svojo izbiro. V ta namen se vam bo odprl tudi interaktivni zemljevid, s pomočjo katerega boste lažje izbrali želeno mesto.

Vstopnice so v prodaji po 10 EUR za odrasle in po polovični ceni (5 EUR) za otroke do 18. leta starosti. Tako vzhodna, kot tudi zahodna tribuna imata enako ceno. Ostali dve tribuni sta namenjeni navijačem ene oz. druge ekipe.

Način samega plačila je odvisen od datuma naročila, izbirate pa lahko med tremi plačili: ali preko kreditne kartice (VISA, Euro/Mastercard, Diners), ki bo bremenjena z zneskom nakupa, plačila po položnici, ki bo posredovana na vaš naslov, ali preko Monete.

In navijači?

Poskrbljeno je tudi za privržence obeh finalistov. V domžalskem taboru so za navijače pripravili posebno ponudbo. Organizirali so avtobusni prevoz, kjer v paketu vožnje do štajerske prestolnice za 10 EUR dobite še vstopnico za ogled tekme in navijaško majico. Za otroke do 14. leta je cena polovična (5 EUR). Vse interesente vabijo v klubski lokal, za podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran.

V Mariboru se po tem, ko so si karte že lahko zagotovili kupci sezonskih vstopnic, nadaljuje preprodaja vstopnic za ključno tekmo sezone. Dragocen listič si lahko zagotovite v Tribuna baru, na stojnici NK Maribor ter na Grajskem trgu, ter na običajnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenija (Eventim, Petrol, Kompas). Medtem, ko je cena vstopnice 10 EUR pa imajo organizirani navijači in mladina do 14. leta polovično ceno (5 EUR).

Kot že rečeno se bo tekma pričela v soboto, 8. maja ob 20. uri, ko bomo dobili 19. pokalnega zmagovalca v samostojni Sloveniji. Za laskavi naslov se bosta borila Maribor, ki naskakuje šesto zvezdico, ter Domžale, kot debitant velikega finala.

Povezava: http://www.hervispokalslovenije.si/tekmovanja/hervis-pokal-slovenije/vstopnice

Tekst: Andreja Potočnik
Foto: Arhiv NZS

SORODNE NOVICE

 • 29.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V osmini finala tudi dva prvoligaška obračuna
  V prejšnjem tednu smo na tekmah tretjega kroga dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili na sedežu NZS izžrebani pari osmine finala pokalnega tekmovanja.
 • 26.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Celjani so se opekli v Lendavi, Domžale izgubile v Novi Gorici, Podvinci izločili Tabor
  Med torkom in nedeljo smo dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union. Domžale so klonile v Novi Gorici, Nafta pa je izločila ekipo Celja. Presenečenje so pripravili tudi Podvinci, ki so na domačem igrišču premagali Tabor iz Sežane.
 • 06.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Na Brdu pri Kranju izžrebani pari tretjega kroga Pokala Pivovarna Union
  V prostorih Nogometne zveze Slovenije je bil 6. novembra 2023 izveden žreb šestnajstine finala enega najbolj pričakovanih tekmovanj v slovenskem nogometnem koledarju – Pokala Pivovarna Union.
 • 19.08.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pričenja se boj za pokalno lovoriko, prve tekme že danes
  Maja so se naslova pokalnih prvakov veselili nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so v velikem finalu premagali ekipo Maribora, že danes pa se pričenjajo boji za pokalno lovoriko v sezoni 2023/24.
 • 06.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Olimpija po dramatični končnici do dvojne krone
  Nogometaši Olimpije so po naslovu državnega prvaka osvojili tudi pokalni naslov. V finalu Pokala Pivovarne Union so v knežjem mestu po podaljšku z izidom 2:1 premagali Maribor.
 • 05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pomembne informacije za obiskovalce pred finalom Pokala Pivovarna Union
  Za ogled finalne tekme Pokala Pivovarna Union vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo in se na prizorišče odpravijo pravočasno
 • 05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor in Olimpija napovedujeta odprto igro v pokalnem finalu
  V Celju bo v soboto na sporedu novo srečanje velikih nogometnih tekmecev Maribora in Olimpije, že peto te sezone, ki bo tokrat odločalo o pokalni lovoriki. Ljubljančani merijo na osvojitev dvojne krone, Mariborčani pa so odločeni, da jim to preprečijo in si v tej sezoni priigrajo vsaj eno lovoriko. Moštvi napovedujeta odprto igro.
 • 28.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah
  6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V finalu veliki derbi Maribora in Olimpije
  V majskem finalu Pokala Pivovarna Union se bodo za pokalno lovoriko udarili nogometaši Maribora in Olimpije. Zmaji so v Stožicah z goloma Aljaža Krefla in Timija Maxa Elšnika premagali Kidričane, ki so bili dostojen tekmec državnim prvakom.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor s preobratom do pokalnega finala
  Maribor je prvi finalist Pokala Pivovarna Union! V Slovenski Bistrici so pripravili pravi nogometni praznik, gostitelji pa so v uvodu drugega polčasa povedli z golom Nina Kukovca, a so Mariborčani hitro prišli do preobrata. Ob avtogolu Janežiča sta za finale zadela še Marko Tolić in Aljaž Antolin.

DELI NA