Nepozabna izkušnja Hervis pokala Slovenije tudi letos!

Podobno kot lani, bo tudi letos v okviru finalnih tekem Pokala Hervis potekala akcija »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!«, v katerem se bo po en navijač obeh moštev, ki bosta 8. maja igrali v finalu Hervis pokala Slovenije, prelevil v del ekipe in se iz navijaške tribune preselil na igrišče. Nepozabna izkušnja za pravega navijača!

Lanskoletna akcija je pokazala, da je ideja posrečena, 12. igralca – Interblock je spodbujal Roman, Koper pa Mateja – pa sta bila poleg aktivnosti, povezanimi s finalno tekmo, deležna tudi velike medijske pozornosti v glavnih slovenskih medijih, vključno s televizijo Slovenije.

Prijave za tokratnega 12. igralca se bodo začele zbirati že med polfinalisti (Maribor, CM Celje, Domžale, Nafta), a v ožji izbor pridejo le kandidati končnih finalistov Hervis pokala Slovenije, medtem ko bo med tistimi, ki se ne bodo uvrstili v ožji izbor, prav tako opravljen žreb, najsrečnejši pa bodo nagrajeni s praktičnimi nagradami.

Kakšna bo vloga 12. igralca? Dan finalne pokalne tekme bo preživel v krogu enega oziroma drugega moštva, z igralci prišel na igrišče, finalno tekmo pa spremljal na klopi za rezervne igralce, prav tako pa mu bo namenjena, tako kot lani, pozornost v medijih, opravljeno bo tudi uradno fotografiranje itd. Kot se za pravega navijača spodobi, bo v primeru zmage prisoten tudi ob dvigu pokala, v primeru poraza pa na podelitvi priznanj, ki jih prejme finalist.

Na akcijo »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!« se je mogoče prijaviti preko uradnega spletnega mesta Hervis pokal Slovenije www.hervispokalslovenije.si, kjer so navedene tudi podrobnosti o akciji. Zbiranje prijav bo potekalo od 15. do 28. aprila, pri čemer bodo od 22. aprila dalje, ko bomo dobili končna finalista pokalnega tekmovanja, »v igri« ostali le še navijači obeh finalistov.

Tokratno izvedbo akcije bosta popestrila tudi ambasadorja finalistov oziroma nekdanje legende klubov, ki bosta nastopala v finalu. Ambasador bo pospremil in spremljal 12. igralca ter imel vlogo nekakšnega mentorja.

Tekst: NZS

{{ChunkLikeIt}}

SORODNE NOVICE

 • 11.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Koprčani so pokalni prvaki
  Nogometaši Kopra so pokalni prvaki sezone 2021/22. Primorci, ki vodijo tudi v državnem prvenstvu, so v drugem polčasu finalnega dvoboja strli odpor Brava ter ga z zadetki Lamina Colleyja in Andreja Kotnika premagali z izidom 3:1.
 • 10.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Danes za pokalno lovoriko
  Danes bo v knežjem mestu okronan novi pokalni prvak. Bodo novo pokalno lovoriko dvignili nogometaši Kopra ali Brava? Primorci lovijo četrti naslov, Ljubljančani bodo v velikem finalu zaigrali prvič v zgodovini kluba.
 • 09.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Finalisti samozavestni pred pokalnim dnem v Celju
  V sredo, 11. maja se bo v Celju odvijal veliki finale pokalnega tekmovanja v ženski in moški konkurenci. V moškem finalu se bodo ob 20.30 pomerili nogometaši Kopra in Brava, v ženskem pa igralke ŽNK Ljubljane in ŽNK Olimpije.
 • 06.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Finalni dan Pokala Pivovarna Union v znamenju trajnostnih aktivnosti
  V sredo bomo dobili novega pokalnega prvaka, novo lovoriko bodo v knežjem mestu dvignili nogometaši Kopra ali Brava. Finalni obračun na Stadionu Z'dežele bo minil v znamenju trajnostnih aktivnosti.
 • 05.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Koper po četrtega, Bravo po prvega
  V sredo, 11. maja, bomo v Celju dobili novega zmagovalca Pokala Pivovarna Union. V velikem finalu se bosta pomerili ekipi Kopra in Brava, ki bosta na prestolu skušali nadomestiti nogometaše Olimpije.
 • 28.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  V prodaji vstopnice za finale pokalnega tekmovanja
  V Celju bosta 11. maja oddani prvi lovoriki za sezono 2021/22. V finalu ženskega pokala Pivovarna Union se bosta pomerili ekipi ŽNK Ljubljana in ŽNK Olimpija, medtem ko bomo v moškem finalu spremljali dvoboj med Koprom in Bravom. Vstopnice so že v prodaji.
 • 22.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Znane prvoimenovane ekipe Pokala Pivovarna Union
  V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb prvoimenovanih ekip v finalu Pokala Pivovarna Union za sezono 2021/22.
 • 21.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Tudi na Bonifiki odločil zaključek tekme, Osuji junak Kopra
  Nogometašem Brava so se v finalu Pokala Pivovarna Union pridružili še Koprčani. Zanimiv spopad na Bonifiki je bil odločen globoko v sodniškem podaljšku, ko je Bede Amarachi Osuji zadel z bele točke. Domači vratar David Adam je v drugi minuti dvoboja zaustavil enajstmetrovko Ivana Božića.
 • 20.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Bravo z norim preobratom do zgodovinskega finala
  Kakšen dvoboj v Šiški. Domžale so po polčasu vodile z goloma Senijada Ibričića in Tilna Klemenčiča, Bravo pa je v nadaljevanju dvoboja zaigral kot prerojen in si z norim preobratom priigral zgodovinski finale. Ljubljanski junaki so Luka Marjanac, Martin Kramarič in Gregor Bajde, ki je zadel v četrti minuti podaljška.
 • 19.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Pred pokalno tekmo: Koper - Celje
  Prvega finalista Pokala Pivovarna Union bo dal dvoboj v prestolnici, v četrtkovem večeru pa se bosta za drugo finalno vstopnico udarili ekipi Kopra in Celja. Primorci so v igri za dvojno krono, Štajerci bodo imeli motiv več, saj bo majski finale odigran v knežjem mestu.

DELI NA