13.03.2011 | 2. SNL
Aluminj sedaj drugi

Po tekmah 17. kroga 2. SNL so na vrhu ostali nogometaši IB Interblocka, čeprav so na domačem terenu igrali le neodločeno 2:2 z devetouvrščenim Garmin Šenčurjem. Tik pod vrh so se z zmago v Krškem z 2:0 prebili igralci Aluminija.

Pri zamenjavi na lestvici jim je pomagala tudi pred današnjim krogom druga Bela Krajina, saj je doma izgubila z moštvom Roltek Dob z 0:2. Spodrsnilo pa je tudi doslej tretji Dravinji Kostroj, ki jo je na njenem igrišču z 1:0 ugnala Mura 05. Labod Drava in Šmartno 1928 sta ase razšla z neodločenim izidom 1:1.

Labod Drava : Šmartno 1928 1:1 (0:1)

Mestni stadion Ptuj, gledalcev 150, sodniki: Likič, Stančin (oba Ljubljana), Kovačič (Preserje).

Strelca: 0:1 Akamba (24.), 1:1 Kurež (49).

Labod Drava: Bučar, Perger, Čeh, Perkovič, Spahić, Šturm (od 86. Kokol), Toplak, Djaković (od 60. Kulčar), Gorinšek, Schwantes, Kurež (od 86. Zagoršek).

Šmartno 1928: Pusovnik, Jahić, Podgoršek, Omerović, Hajdari, Babić, Mahmutovič (od 61. POdbrežnik), Kolenc (od 68. Jelenc), Akamba, Mujaković, Bizjak (od 79. Plesnik).

Rumeni kartoni: Kurež; Babič, Mujakovič, Bizjak, Hajdari.

Rdeči karton: /

 

Dravinja Kostroj : Mura 05 0:1 (0:0)

Stadion Dobrava, gledalcev 100, sodniki: Žnidaršič, Ajdovec (oba Kranj), Prelog (Preddvor).

Strelec: 0:1 Sprečo (55.).

Dravinja Kostroj: Kotnik, G. Grašič (od 46. A. Grašič), Močič, Hankić, Gašparič, Hvalec, Rošer, Ribič, Vodopivec, Agić (od 63. Lazarevič), Štante.

Mura 05: Luk, Kous, Maruško, Rogač, Ošlaj, Janža, Horvat, Bohar, Lotrič (od 76. Gruškovnjak), Janža, Sprečo (od 84. Bencak).

Rumeni kartoni: Ribič, Grašič; Maruško, Janža, Bohar.

Rdeči karton: /

 

Bela krajina : Roltek Dob 0:1 (0:1)

Stadion ŠRC Loka, gledalcev 150, sodniki: Ponis, Košanc (oba Koper), Podobnik (Veliki Gaber).

Strelca: 0:1 Avbelj (25.), 0:2 Mitrakovič (46.).

Bela Krajina: Pašagič, Gorše, Žižić, Žagar, Celcer, Slomšek, Rahmanovič, Štukelj, Balkovec, Dervišević (od 60. Jotanovič (od 61. Sašek)), Žigon.

Roltek Dob: Vezirovič, Mirtič, E. Mešanović (od 52. Goropečnik), Mohar, Kovjenić, D. Mešanović (od 46. Klopčič), Kunstelj, Mitrakovič, Vuk (od 75. Simič), Stanko, Avbelj.

Rumeni kartoni: Žižić, Žagar, Štukelj; Vuk.

Rdeči karton: /

 

Krško : Aluminij 0:2 (0:0)

Stadion Matije Gubca, gledalcev 150, sodniki: Mertik (Odranci), Žekš, Pintarić (oba Črenšovci).

Strelca: 0:1 Bingo (81.), 0:2 Rešek (90.).

Krško: Ljubojević, Ribič (od 75. Gazibegović), Barkovič, Lazanski, Pilipovič, Slivšek, Mitič (od 46. Smukič), Jakolić (od 22. Drnovšek), Vrčko, Urbanč, Trgo.

Aluminij: Murko, Topolovec, Bingo, Sambolec, Djokić (od 63. Pučko), Medved, Vračko (od 75. Kmetec), Purišić, Lugonjič (od 69. Rešek), Režonja, Romih.

Rumeni kartoni: Urbanč, Slivšek; Vračko, Kmetec.

Rdeči karton: /

 

IB Interblock : Gamrin Šenčur 2:2 (1:1)

Stadion ŽŠD Ljubljana, gledalcev 150, sodniki: Skomina (Koper), Patarić (Izola), Vidali (Gračišče).

Strelci: 1:0 Majcen (7.), 1:1 Novak (39.), 1:2 Hauschen (72.), 2:2 Delamea (84.).

IB Interblock: Vidergar, Cankar, Mihelič, Delamea, Žitko (od 46. Krijanović), Gerič, Selimović, Vrhunc (od 46. Podlogar), Fink, Valenčič, Majcen (od 71. Dervišević).

Garmin Šenčur: Curanović, Babič, Kukavica, Frantar, Aljančič, Brezarič, Novak, Grbić, Mušić, Hauschen (od 89. Božič), Čatić (od 36. Košnik).

Rumeni kartoni: Podlogar; Kukavica, Brezarič.

Rdeči karton: Kukavica (88.).


Tekst: STA
Foto: NZS

SORODNE NOVICE

  • 28.04.2024 | 2. SNL
    Ilirija z zmago ujela Kraševce, Ajdovci dobili severnoprimorski derbi
    Sežanci so po štirih zaporednih zmagah doživeli boleč poraz, Ilirija pa je z zmago izenačila izkupiček Kraševcev. Vodilna Nafta je na domačem igrišču remizirala z Rudarjem, Beltinci so izgubili v Slovenski Bistrici, severnoprimorski derbi v Novi Gorici pa je pripadel Ajdovcem.
  • 26.04.2024 | 2. SNL
    Goričani po preboju v pokalni finale gostijo severnoprimorski derbi z Ajdovci
    Tudi drugoligaše le še štirje krogi ločijo do zaključka sezone. Vrhunec tokratnega kroga bo zaključno dejanje, v severnoprimorskem derbiju se bodo udarili Goričani in Ajdovci. Vodilna Nafta se bo pred kamero NZS pomerila z velenjskim Rudarjem, tretji Beltinci gostujejo v Slovenski Bistrici.
  • 21.04.2024 | 2. SNL
    Beltinci po petkovem porazu zdrsnili na tretje mesto, Goričani prvi zasledovalci Nafte
    Beltinčani so izgubili s Krko in zapravili priložnost, da se vsaj za en dan povzpnejo na vrh lestvice, poraz "žutih" pa so izkoristili Goričani, ki so se z zmago na Koroškem povzpeli na drugo mesto. Na vrhu lestvice ostaja Nafta, ki je bila po dveh porazih uspešna v Biljah. Tabor je z novo zmago zapustil cono izpada.
  • 18.04.2024 | 2. SNL
    Pred drugoligaši še pet krogov
    Še pet krogov nas loči do zaključka letošnjega drugoligaškega prvenstva, boj za vrh lestvice pa se znova zapleta. Nafta po dveh porazih gostuje v Biljah, drugouvrščeni Beltinci pa se bodo pred kamerami Sportkluba že v petek pomerili s Krko.
  • 14.04.2024 | 2. SNL
    Triglav ustavil nalet Gorice, po Taboru do zmage tudi Ilirija
    Nogometaši Tabora so se na Portovalu veselili tretje zmage v nizu, do zmage pa je prišla tudi Ilirija, ki je bila na svojem igrišču boljša od Fužinarja. Triglav je ustavil nalet Gorice, Bistrica je remizirala s Primorjem, Beltinčani pa so se z zmago v Slovenskih Konjicah povsem približali vodilni Nafti, ki je izgubila z Grosupeljčani.
  • 11.04.2024 | 2. SNL
    Kranjčani izzivajo Goričane, vodilna Nafta gosti Grosupeljčane
    Drugoligaši bodo med petkom in nedeljo odigrali tekme 25. kroga. Kamere Sportkluba bodo v Novi Gorici, kjer bo Triglav izzval Gorico, v spletnem prenosu NZS pa si boste lahko ogledali dvoboj Bistrice in Primorja. Vodilna Nafta bo po porazu v Tolminu gostila Brinje.
  • 07.04.2024 | 2. SNL
    Nafta klonila v Tolminu, Gorica, Beltinci in Primorje spet bližje
    Goričani, Beltinčani in Ajdovci so s kompletom točk izkoristili priložnost, da se približajo vodilnim Lendavčanom, ki so v sobotnem popoldnevu izgubili v Tolminu.
  • 05.04.2024 | 2. SNL
    Vodilna Nafta v Tolminu
    Drugoligaše do zaključka prvenstva loči še sedem krogov, trenutno pa najbolje kaže Nafti, ki bo v soboto gostovala v Tolminu. Primorsko-prekmurski obračun si boste lahko ogledali v prenosu na spletni strani NZS.
  • 31.03.2024 | 2. SNL
    Prekmurski derbi Nafti, Gorica z novo zmago ujela Beltince
    Goričani so zmagovalno serijo podaljšali v Slovenski Bistrici, Primorje pa je v sosednjih Slovenskih Konjicah iztržilo točko. Avtogol je odločil prekmurski derbi Nafte in Beltinčanov, pred 2.200 gledalci so po avtogolu gostov slavili Lendavčani, ki imajo zdaj sedem točk naskoka pred zasledovalci.
  • 28.03.2024 | 2. SNL
    Prekmurski derbi vodilnih drugoligašev v Lendavi
    Drugoligaši marčevski spored preizkušenj zaključujejo s 23. krogom, vrhunec katerega bo prekmurski derbi vodilnih klubov 2. SNL. Lendavčani bodo Beltinčane gostili v sobotnem večeru, obračun prve in druge ekipe prvenstva bodo pospremile tudi kamere Sportkluba.

DELI NA