02.04.2010 | A
A reprezentanca na Facebooku

S pojavom interneta so podjetja, organizacije, društva kakor tudi posamezniki pričeli z ustvarjanjem spletnih stani na internetu. Šlo je za izrazito enosmerno komunikacijo. Spletno stran je urednik lansiral v svetovni splet in doba interneta kot širšega medija se je pričela. Kdor je odtipkal www skupaj z iskano domeno je bil soočen z informacijami, ki jih je podjetje želelo posredovati javnosti. In razvoj komunikacije se je na tej točki zaključil .

Danes je trend interaktivnih spletnih strani, obiskovalci so vključeni v dvosmerno komunikacijo, celo na več nivojih in na več načinov. Za vsem tem stoji želja po pridobivanju informacij naravnost od potrošnikov, kjer se kreirajo realne vrednosti blagovne znamke. Še več, v spletne strani integrirajo kanale komuniciranja preko socialnih ali družbenih medijev. Tako na uradni spletni strani najdete zavihke za Facebook, Twitter, YouTube, LinkdIn, novice lahko označujete z Like ali UnLike, komentiranje je že samoumevno in medsebojna izmenjava povezav je trend sodobnega sporočanja in izražanja.

Družba se razvija v smer individualiziranja, izražanja lastnega mnenja, pripadnosti in kognitivnih prebliskov. Medijska potrošnja na socialnih omrežjih se je občutno povečala in tam razvijamo svoje ideje, sporočamo kje smo, kako se počutimo, jasno in glasno povemo svoje mnenje, obenem pa se tudi povezujemo in iščemo skupne interese.

Nogometna zveza Slovenije veliko vlaga v izobraževanje svojih zaposlenih in v načine sodobnega načina komuniciranja. Posebno pozornost posveča razvoju spletnih strani, edinstveni uporabniški izkušnji in nenazadnje s svojimi komunikacijskimi kanali sledi trendom novodobnega okolja web 2.0

Vse oboževalke in navdušence obveščamo, da smo na Facebooku odprli stran Slovenska nogometna reprezentanca. Na enem mestu želimo združiti vse ljudi, ki podpirajo slovenske nogometne junake, ki bodo nastopili na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki. Tukaj lahko z nami delite vaše mnenje, vzpodbude, želje, fotografije in skupaj skočimo v ocean nogometne evforije. Povežimo se in postanimo nepremagljivi.

http://www.facebook.com/slovenskanogometnareprezentanca

Objavljali bomo ekskluzivne fotografije, video posnetke, z vami delili informacije iz osrčja slovenskega tabora, iz Slovenije kakor tudi naravnost iz Afrike. Za vas bomo pripravili številne nagradne igre in objavljali ugodnosti naših partnerjev, vse za vaše boljše počutje.

Raziskuj in izrazi svojo nogometno strast! Veseli te bomo.

Tekst: NZS/AH

SORODNE NOVICE

 • 09.04.2024 | A
  Šeško, Šporar in Karničnik znova med strelci
  Minuli konec tedna so bili znova na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je bila strelsko uspešna trojica. Benjamin Šeško je Leipzigu z golom pomagal do visoke zmage nad Freiburgom, v Prvi ligi Telemach se je z novim zadetkom izkazal Žan Karničnik, napadalec Andraž Šporar pa je po vstopu v igro z zadetkom odločil atensko-solunski derbi.
 • 26.03.2024 | A
  Portugalci klonili v polnih Stožicah, z goloma Gnezde Čerina in Elšnika do prestižne zmage
  Nogometna reprezentanca Slovenije je pred 16.432 gledalci v Stožicah prekinila 11 tekem dolgo zmagovalno serijo Portugalske. Za prestižno zmago Slovencev sta na prenovljeni zelenici zadela Adam Gnezda Čerin in Timi Max Elšnik.
 • 26.03.2024 | A
  Slovenija danes s Portugalsko
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah na drugi pripravljalni tekmi za letošnje evropsko prvenstvo gostila Portugalsko.
 • 25.03.2024 | A
  Kek: Če ne bomo pravi, lahko sledi porcija
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 20.45 v razprodanih Stožicah na drugi pripravljalni tekmi za letošnje evropsko prvenstvo gostila Portugalsko. Kljub slovitemu tekmecu v slovenskem taboru poudarjajo razmišljanje predvsem o sebi in to, da bodo morali biti boljši kot na Malti.
 • 24.03.2024 | A
  Pomembne informacije pred tekmo s Portugalsko
  Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek, 26. marca 2024, ob 20:45 v Stožicah pomerila s Portugalsko. Ker je osrednji slovenski stadion za nogometni spektakel že dalj časa razprodan, je Nogometna zveza Slovenije pripravila posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo.
 • 24.03.2024 | A
  V polnih Stožicah je vse mogoče
  V idiličnem okolju Nacionalnega nogometnega centra Brdo, je slovenska nogometna reprezentanca opravila nov trening pred torkovim spektaklom v Stožicah.
 • 23.03.2024 | A
  Slovenci z mislimi že pri Portugalski
  Slovenska nogometna reprezentanca je po četrtkovem remiju na Malti opravila regeneracijo in pričela s pripravami na torkov obračun s Portugalsko
 • 22.03.2024 | A
  V prodaji vstopnice za obe junijski tekmi
  Slovenska nogometna reprezentanca bo stopnjevala formo za evropsko prvenstvo 2024 pred domačimi gledalci. Varovanci Matjaža Keka bodo v junijskem terminu odigrali dve pripravljalni tekmi v ljubljanskih Stožicah, ko jim bodo nasproti stali Armenci in Bolgari. Vstopnice za obe tekmi so že v prodaji.
 • 21.03.2024 | A
  Na Malti do neodločenega rezultata
  Nogometna reprezentanca Slovenije je v Ta'Qaliju odigrala prvo pripravljalno tekmo v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v Nemčiji. Po presenetljivem vodstvu Maltežanov je za končnih 2:2 zadel Benjamin Šeško.
 • 21.03.2024 | A
  Slovenija danes z Malto
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 19. uri igrala prvo pripravljalno tekmo za letošnje evropsko prvenstvo v Nemčiji. Slovenci bodo gostovali na Malti.

DELI NA