02.04.2010 | A
A reprezentanca na Facebooku

S pojavom interneta so podjetja, organizacije, društva kakor tudi posamezniki pričeli z ustvarjanjem spletnih stani na internetu. Šlo je za izrazito enosmerno komunikacijo. Spletno stran je urednik lansiral v svetovni splet in doba interneta kot širšega medija se je pričela. Kdor je odtipkal www skupaj z iskano domeno je bil soočen z informacijami, ki jih je podjetje želelo posredovati javnosti. In razvoj komunikacije se je na tej točki zaključil .

Danes je trend interaktivnih spletnih strani, obiskovalci so vključeni v dvosmerno komunikacijo, celo na več nivojih in na več načinov. Za vsem tem stoji želja po pridobivanju informacij naravnost od potrošnikov, kjer se kreirajo realne vrednosti blagovne znamke. Še več, v spletne strani integrirajo kanale komuniciranja preko socialnih ali družbenih medijev. Tako na uradni spletni strani najdete zavihke za Facebook, Twitter, YouTube, LinkdIn, novice lahko označujete z Like ali UnLike, komentiranje je že samoumevno in medsebojna izmenjava povezav je trend sodobnega sporočanja in izražanja.

Družba se razvija v smer individualiziranja, izražanja lastnega mnenja, pripadnosti in kognitivnih prebliskov. Medijska potrošnja na socialnih omrežjih se je občutno povečala in tam razvijamo svoje ideje, sporočamo kje smo, kako se počutimo, jasno in glasno povemo svoje mnenje, obenem pa se tudi povezujemo in iščemo skupne interese.

Nogometna zveza Slovenije veliko vlaga v izobraževanje svojih zaposlenih in v načine sodobnega načina komuniciranja. Posebno pozornost posveča razvoju spletnih strani, edinstveni uporabniški izkušnji in nenazadnje s svojimi komunikacijskimi kanali sledi trendom novodobnega okolja web 2.0

Vse oboževalke in navdušence obveščamo, da smo na Facebooku odprli stran Slovenska nogometna reprezentanca. Na enem mestu želimo združiti vse ljudi, ki podpirajo slovenske nogometne junake, ki bodo nastopili na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki. Tukaj lahko z nami delite vaše mnenje, vzpodbude, želje, fotografije in skupaj skočimo v ocean nogometne evforije. Povežimo se in postanimo nepremagljivi.

http://www.facebook.com/slovenskanogometnareprezentanca

Objavljali bomo ekskluzivne fotografije, video posnetke, z vami delili informacije iz osrčja slovenskega tabora, iz Slovenije kakor tudi naravnost iz Afrike. Za vas bomo pripravili številne nagradne igre in objavljali ugodnosti naših partnerjev, vse za vaše boljše počutje.

Raziskuj in izrazi svojo nogometno strast! Veseli te bomo.

Tekst: NZS/AH

SORODNE NOVICE

 • 21.05.2024 | A
  Selektor Kek razkril širši seznam igralcev
  Slovenska reprezentanca prihodnji teden pričenja s pripravami pred nastopom Slovenije na drugem evropskem prvenstvu. Selektor Matjaž Kek je danes objavil širši seznam igralcev, ki si bodo na Brdu pri Kranju prizadevali, da se uvrstijo tudi na seznam šestindvajseterice.
 • 21.05.2024 | A
  Šeško klubsko sezono zaključil v svojem slogu, prvenstvo končala še sedmerica reprezentantov
  V pričakovanju evropskega prvenstva je osem slovenskih reprezentantov že zaključilo svoje klubske obveznosti. Strelsko se je znova izkazal Benjamin Šeško, v vlogi asistentov pa sta bila tokrat Žan Celar in Tomi Horvat.
 • 13.05.2024 | A
  Šeškovemu strelskemu pohodu ni videti konca
  En mesec pred prvim srečanjem Slovenije na evropskem prvenstvu Benjamin Šeško stopnjuje svojo strelsko formo v Bundesligi, kjer je dosegel že svoj šesti zaporedni zadetek. Med strelce se je znova vpisal tudi Žan Vipotnik. Stojanović do nove asistence.
 • 07.05.2024 | A
  Šeško nadaljuje z odlično strelsko formo
  Minuli konec tedna so bili slovenski reprezentanti znova na delu v klubskih tekmovanjih. Benjamin Šeško je v Bundesligi dosegel svoj peti zaporedni in skupno dvanajsti zadetek, v francoski Ligue 2 pa se je z novo asistenco izkazal Žan Vipotnik.
 • 30.04.2024 | A
  Pred Eurom v dobri strelski formi
  V preteklem tednu so se v svojih klubih znova dokazovali slovenski reprezentanti. Poleg Šeška in Žuglja, ki sta bila v aprilu v odlični strelski formi, so se med strelce vpisali še Balkovec, Celar in Vipotnik.
 • 23.04.2024 | A
  Šeško in Žugelj znova med strelci
  Pretekli vikend so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. Najbolje sta se izkazala Benjamin Šeško v Bundesligi in Nino Žugelj v Eliteserien, ki sta v polno merila že na tretji oziroma drugi zaporedni tekmi, z novo asistenco pa se je v Ekstraklasi izkazal tudi Erik Janža.
 • 18.04.2024 | A
  Dres 2024: Evolucija, ne revolucija
  Z velikim ponosom predstavljamo novi dres slovenske nogometne reprezentance – dres, v katerem bo slovenska reprezentanca nastopila na evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji.
 • 16.04.2024 | A
  Na Evropsko prvenstvo v oblekah s.Oliver
  Podjetje s.Oliver SLO je pridobilo prestižno vlogo uradnega partnerja slovenske nogometne reprezentance in bo zagotovilo uradne uniforme za celotno reprezentanco, strokovni štab in podporno ekipo za nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji.
 • 16.04.2024 | A
  Strelsko razpoložena kar četrtina reprezentantov
  Pretekli vikend so se v svojih klubih z odlično strelsko formo izkazali slovenski reprezentanti. Zadetka so se veselili Šeško, Celar, Gnezda Čerin, Gorenc Stankovič, Žugelj in Brekalo, v vlogi asistenta pa sta se izkazala Horvat in Karničnik.
 • 09.04.2024 | A
  Šeško, Šporar in Karničnik znova med strelci
  Minuli konec tedna so bili znova na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je bila strelsko uspešna trojica. Benjamin Šeško je Leipzigu z golom pomagal do visoke zmage nad Freiburgom, v Prvi ligi Telemach se je z novim zadetkom izkazal Žan Karničnik, napadalec Andraž Šporar pa je po vstopu v igro z zadetkom odločil atensko-solunski derbi.

DELI NA