Datum od
Datum do

22.06.2024 | A
Boštjan Cesar: Igralci so pripeljali to poezijo do zadnje tekme
Reprezentanca je po petkovi regeneraciji opravila trening pred tekmo z Anglijo, ki bo odločala o tem, ali se bodo Slovenci prebili v izločilne boje evropskega prvenstva v Nemčiji. Prva razmišljanja pred torkovim obračunom z Angleži je predstavil pomočnik selektorja Boštjan Cesar, ki ima z Angleži veliko izkušenj.
22.06.2024 | Prva liga Telemach
Mariborčani boljši od Spartaka, Koprčani dobili primorski dvoboj z Ajdovci
Maribor je z zadetkom Maksa Barišića in avtogolom Jakuba Paura premagal Spartak iz Trnave, Koper pa je z goloma 15-letnega Armana Durmišija ugnal Primorje. Domžalčani so z goloma Gašperja Černeta in Tomija Gobca remizirali z Ružomberokom, Nafta pa je tesno izgubila s Ferencvarošem.
21.06.2024 | Prva liga Telemach
Mura boljša od rumenskega pokalnega prvaka
Nogometaši Mure so bili v Renkovcih boljši od Corvinula Hunedoare. V mreži romunskega drugoligaša, ki je aktualni pokalni prvak, so končale tri žoge, v polno so merili Klemen Pucko, Aljaž Antolin in Anej Jelovica.
21.06.2024 | Prva liga Telemach
Thalisson odslej v zmajevem gnezdu
Novega delodajalca si je našel še en nogometaš, ki se je v minuli sezoni dokazal v dresu Rogaške. Brazilski vezist Thalisson bo vse do leta 2027 branil barve Olimpije.
21.06.2024 | A
Dokler smo v igri, ne bomo spustili glav
Slovenska nogometna reprezentanca se je po četrtkovem neodločenem izidu 1:1 proti Srbiji v Münchnu že vrnila v svojo bazo v Wuppertal ter opravila regeneracijski trening s pogledom, usmerjenim že proti Angliji, ki jo na evropskem prvenstvu v Nemčiji čaka v torek ob 21. uri v Kölnu. Novo presenečenje ni izključeno, pravijo Slovenci.
21.06.2024 | Prva liga Telemach
Mulalić po enem letu znova za Domžale
Ajdin Mulalić se po enem letu vrača v rumeno družino. Vratar, ki je spomladi navduševal v golu Rogaške, je z domžalskim klubom sklenil dveletno pogodbo.
21.06.2024 | Prva liga Telemach
Kadrić drugi novinec lendavske Nafte
Haris Kadrić bo v prihajajoči sezoni nosil dres lendavske Nafte. Štiriindvajsetletni napadalec je nazadnje nastopal za Gorica.
21.06.2024 | NZS
Poslovil se je dr. Marko Ilešič
V 77. letu starosti je umrl nekdanji nogometni funkcionar in eden zadnjih predsednikov Nogometne zveze Jugoslavije, v zadnjih letih pa sodnik sodišča EU, dr. Marko Ilešič. Globok pečat v nogometu je pustil kot nepogrešljiv del pri osamosvajanju Nogometne zveze Slovenije in njenem vključevanju pod okrilje Fife in Uefe.
20.06.2024 | A
Kek: Ekipi se bo to enkrat vrnilo
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po dramatičnem razpletu tekme 2. kroga evropskega prvenstva v Nemčiji, ko je Slovenija v Münchnu igrala 1:1 s Srbijo, dejal, da je po eni strani ponosen, po drugi pa je priokus razočaranja. A kot je dodal, se bo ekipi to enkrat vrnilo.
20.06.2024 | A
Odlična predstava Slovencev, ki so v zadnji sekundi ostali brez zgodovinske zmage
Nogometaši Slovenije so bili v Münchnu na pragu prve zmage na evropskem prvenstvu, a so po vodstvu, za katerega je zadel Žan Karničnik, v zaključnih sekundah podaljška izgubili dve točki.
20.06.2024 | Ženska A
Kaja Eržen še naprej v Italiji
Kaja Eržen je članica Fiorentine od leta 2022, pred tem je igrala za italijanske klube Napoli, Romo in Tavagnaco. Pred tem je nosila dres NK Sava, ŽNK Velesovo, Pomurje, Olimpijo in avstrijska kluba LUV Graz in Carinthians.
20.06.2024 | Prva liga Telemach
Šerbec podaljšal pogodbo z Domžalami
Mladi Mark Šerbec bo ob Kamniški Bistrici nastopal tudi v prihodnje. Osemnajstletni krilni nogometaš je pogodbo z Domžalami podaljšal do leta 2027.
20.06.2024 | Prva liga Telemach
Nova pogodba tudi Suljanoviću
Edvin Suljanović je naslednji nogometaš Primorja, ki je podaljšal sodelovanje z ajdovskim klubom.
20.06.2024 | A
Odštevanje do tekme s Srbijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo izbranci Matjaža Keka poskusili točkovni izkupiček izboljšati na obračunu s Srbijo. Ta pa po porazu z Angleži zmago v četrtek nujno potrebuje, Slovenijo pa bi tri točke popeljale na prag osmine finala.
20.06.2024 | A
Navijaška mrzlica narašča
Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu v četrtek igrala drugo tekmo evropskega prvenstva, ko se bo pomerila s Srbijo. V bavarski prestolnici je bilo dan pred pričakovanim romanjem tisočih slovenskih nogometnih navdušencev na tekmo, ki bi lahko odločala o napredovanju v izločilne boje tekmovanja, zaznati vse več slovenskih barv.
19.06.2024 | A
Novinarska konferenca pred tekmo s Srbijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Tekmec bo Srbija. Slovenci se zavedajo, da jim zmaga praktično že prinaša izločilne boje, tako da so misli usmerjene tudi v tri točke, a z zavedanjem, da bo na drugi strani kakovosten tekmec.
19.06.2024 | Prva liga Telemach
Maribor do visoke zmage v Ormožu, uspešne tudi Radomlje
Nogometaši Maribora so na prvi pripravljalni tekmi napolnili mrežo četrtoligaša Ormoža. Celjani so v dvoboju z bosansko-hercegovskim prvakom Borcem iztržili remi, Ajdovci pa so morali priznati premoč bolgarskega prvaka Ludogorca. Radomljani so bili boljši od selekcije hrvaškega nogometnega sindikata.
19.06.2024 | Mednarodna tekmovanja
Izžrebali pare drugega kroga kvalifikacij, tekmeca dobili tudi zmaji
Danes je bil na sedežu UEFA opravljen žreb za drugi krog kvalifikacij evropskih nogometnih pokalov. V bobnu so bili tudi štirje slovenski klubi, in sicer Celje, Maribor, Olimpija in Bravo.
19.06.2024 | Prva liga Telemach
Lesjak znova za modre iz Lendave
Šestintridesetletni Zoran Lesjak je prvi poletni novinec v moštvu Nafte. Hrvat, ki je pred skoraj desetletjem in pol že igral v Lendavi, je zadnjih šest sezon nastopal za madžarski ZTE.
19.06.2024 | A
Informacije pred drugo tekmo reprezentance na evropskem prvenstvu
Pred četrtkovo tekmo naše reprezentance v Münchnu smo za vse navijače, ki si boste tekmo ogledali v Nemčiji, pripravili nekaj ključnih informacij. Oblecite se v belo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
797
798
799

DELI NA