Datum od
Datum do

03.07.2024 | Prva liga Telemach
Domžalčani predstavili še tretjega novinca med vratnicama
Osemnajstletni Bernard Zrilić je povečal izbiro na vratarskem položaju Domžal. Hrvat je doslej nastopal za mlajše selekcije Rudeša, zagrebške Lokomotive in Dinama ter Zadra.
03.07.2024 | Futsal AA
Nejc Hozjan okrepil Osijek
Članski reprezentant Nejc Hozjan se po sezoni v Italiji (v dresu Sandro Abate) seli na Hrvaško. 27-letni Hozjan bo kariero nadaljeval v Osijeku, kamor se je že preselil njegov reprezentančni kolega Jeremy Bukovec.
03.07.2024 | Prva liga Telemach
Olimpija premagala Sarajevo
Nogometaši Olimpije so na Kodeljevem z golom mladega Mateja Dvoršaka premagali Sarajevo.
02.07.2024 | A
Dobrodošli doma!
Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
02.07.2024 | Prva liga Telemach
Povratek na slovenske zelenice v dresu Celja
Ivan Brnić, nekdanji nogometaš Maribora, bo do konca sezone 2024/25 kot posojeni član Olympiacosa igral za Celje, grofje pa so si zagotovili tudi možnost odkupa krilnega napadalca.
02.07.2024 | Prva liga Telemach
Francoz zaostril konkurenco v mariborski obrambi
Dres Maribora je oblekel 22-letni Francoz Bradley M'Bondo. Osrednji branilec se je v Ljudski vrt preselil kot prosti nogometaš, potem ko je celotno kariero preživel v Niortu, s katerim je igral v drugi in nazadnje tretji francoski ligi.
02.07.2024 | Futsal AA
Jesen v znamenju futsal reprezentanc
Člane čaka začetek kvalifikacij za EP 2025, članice bodo igrale kvalifikacije za SP 2025, na delu tudi reprezentanci U21 in U19.
02.07.2024 | A
Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
02.07.2024 | A
Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
01.07.2024 | A
Bravo, fantje!
Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
01.07.2024 | Prva liga Telemach
Gidado podaljšal zgodbo z Bravom
Victor Gidado je z ljubljanskim Bravom podpisal novo pogodbo do konca sezone 24/25, sodelovanje pa se lahko podaljšala še za dodatno leto.
01.07.2024 | A
Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
01.07.2024 | A
Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
01.07.2024 | Prva liga Telemach
Koper potrdil slovo četverice in prihod Baša
V koprskem prvoligašu so potrdili slovo četverice nogometašev, na Bonifiko pa se je preselil Luka Baš. Nazadnje vratar Radomelj je s kanarčki podpisal dveletno pogodbo.
01.07.2024 | Prva liga Telemach
Iz Nove Gorice v Lendavo
Amadej Marinič je osmi poletni novinec v moštvu lendavske Nafte 1903. Triindvajsetletni levi bočni branilec se med modre seli iz vrst Gorice.
30.06.2024 | A
Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
30.06.2024 | Prva liga Telemach
Bravo do nove zmage, uspešna tudi Nafta
Bravo je po Partizanu premagal še Spartak iz Trnave, Nafta je bila boljša od Napredka iz Kruševca. Radomlje so remizirale z Glorio, Mura pa je remi iztržila na pripravah v ZDA. Koprčani so se z Reke vrnili s tesnim porazom, Ajdovci pa so izgubili z MTK-jem iz Budimpešte. Domžalčani so kljub trem golom izgubili z Rapidom iz Bukarešte.
30.06.2024 | A
Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
30.06.2024 | Prva liga Telemach
V celjskem dresu tudi mladi Nizozemec
Jahnoah Markelo, ki je zrasel v akademiji Ajaxa, je novi član Celja. Enaindvajsetletni krilni napadalec je nazadnje nastopal za hrvaškega tretjeligaša Kustošijo.
29.06.2024 | Prva liga Telemach
Obetavni Poljak v Ljudskem vrtu
V Ljudskem vrtu so predstavili prvega poletnega novinca, dres NK Maribor je oblekel obetavni vezist Karol Borys. Sedemnajstletnega Poljaka je Štajercem do konce sezone posodil belgijski Westerlo, zgodba v vijoličastem pa se lahko še podaljša.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
788
789
790

DELI NA