03.11.2021 | Futsal U17
Znane postave za NZS-Futsal center U15 in U17

Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2021. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostnih kategorijah U15 – vzhod in U15 – zahod ter U17. Igralci in trenerji bodo aktivni v soboto, 6.11., in nedeljo, 7.11., treningi bodo potekali v Sodražici in Dupleku.

Zbor igralcev in vodstva NZS-futsal center U17 bo v soboto, 6.11., ob 10.45 v Sodražici, trening bosta vodila Mile Simeunović, selektor futsal U21, ter trener Lado Grgurič.

NZS Futsal center U17:
Luka Grm (Futsal klub Dobrepolje), Klemen Marolt (Futsal klub Dobrepolje), Lian Pucer (KMN Bronx Škofije), Nace Božič (KMN Bronx Škofije), Nejc Letnik (KMN Benedikt), Filip Jodl (KMN Sveta Trojica), Žiga Zemljič (NK Duplek), Alen Peinkiher (NK Duplek), Alen Zgonc (NK Ribnica), Tinjan Blatnik (NK Ribnica), Patrik Korenjak (ŠD Extrem), Aljaž Lovrenčič (ŠD Extrem), Luka Lovrec (ŠD KMN Meteorplast), Luka Perko (ŠD KMN Meteorplast), Alen Jambriško (ŠD KMN Meteorplast), Tilen Mikuš Rehar (ŠD KMN Olimpija Ljubljana), Luka Trdin (ŠD Mlinše), Žiga Dolinšek Grošelj (ŠD Mlinše) in Nik Simić (FC Litija). 

Temu bo po 12.15 sledil pregledni trening za NZS Futsal center U15 Zahod, trening bosta vodila Mile Simeunović, selektor futsal U21, ter trener Lado Grgurič.

NZS Futsal center U15 Zahod:
Nejc Zrimšek (Futsal klub Dobrepolje), Grega Tomašič (Futsal klub Dobrepolje), Nejc Širaj (Futsal klub Dobrepolje), Julien Kralj (KMN Bronx Škofije), Kevin Rajčević Oman (KMN Bronx Škofije), Teo Nunić (NK Proteus Postojna), Blaž Vadnal (NK Proteus Postojna), Miha Vilhar (NK Proteus Postojna), Luka Kujavec (NK Ribnica), Jure Benčina Grgurič (NK Ribnica), Naja Poje Mihelič (NK Ribnica), Jan Trdan (ŠD Extrem), Dan Novosel (ŠD Extrem), Maks Gregorič (ŠD Extrem).

V nedeljo, 7.11., sledi še pregledni trening za NZS-futsal U15 Vzhod, ki bo potekal v Športni dvorani Spodnji Duplek. Vabljeni so igralci klubov iz vzhodnega dela Slovenije. Zbor igralcev je v nedeljo ob 10.45. Trening bosta vodila Tomislav Horvat, selektor članov, in Dejan Kramberger, selektor članic.

NZS Futsal center U15 Vzhod:
Vid Prah (Futsal klub Dobovec), Gal Herček (Futsal klub Dobovec), Alban Veselaj (Futsal klub Dobovec), Jaka Drozg (Futsal klub Dobovec), Matevž Muškatevc (Futsal klub Dobovec), Tian Poredski Bračun (Futsal klub Dobovec), Noel Ajnihar (KMN Sevnica), Domen Arnuš (KMN Slovenske gorice), Enej Kramberger (KMN Slovenske gorice), Amadej Ploj (KMN Slovenske gorice), Lan Arnuš (KMN Slovenske gorice), Luka Poš (KMN Slovenske gorice), Mišel Godec (KN Oplotnica), Aleksej List (ŠD FC Ptuj), Tai Luka Modrič (ŠD FC Ptuj), Tilen Letonja (ŠD FC Ptuj), Amar Velić (ŠD FC Ptuj), Alen Stolnik (ŠD KMN Meteorplast) in Maj Babič (ŠD KMN Meteorplast).

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 06.01.2022 | Futsal U17
  V soboto NZS futsal center U15 in U17
  V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se tudi v letu 2022 nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Konec decembra so mladi trenirali v Laškem, tokrat se bodo v soboto, 8.1., zbrali v Celju. NZS Futsal centra bosta potekala pod strokovnim vodstvom trojca Mile Simeunovič, Dejan Kramberger, Ivan Bratić. V okviru dneva bo opravljen tudi poseben trening za golmane.
 • 12.12.2021 | Futsal U17
  NZS Futsal center U17 in U15, v Laškem tudi trening golmanov
  V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Tako bo tudi v soboto, 18.12., v Športni dvorani Tri lilije v Laškem.
 • 07.02.2020 | Futsal U17
  Znani postavi za NZS Futsal center U15
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2020. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostni kategoriji U15 – vzhod in U15 – zahod.
 • 12.03.2019 | Futsal U17
  Novi štirje futsal izbirni treningi
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN pri NZS nadaljuje z razvojem mladih kadrov. Zavoljo tega organizira izbirne treninge v starostnih kategorijah U15 in U7, pred nami so štirje dogodki. Projekt v kategoriji U15 vodi Dušan Razboršek, U17 pa Tadej Levstek.
 • 14.03.2018 | Futsal U17
  V novi sezoni še okrepiti selekcioniranje
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN je pripravila nov izbirni trening igralcev v starostni kategoriji U15, kar je izvrstna osnova za nadaljnje selekcioniranje. Trening je potekal pod vodstvom Dušana Razborška, predsednika trenerskega odbora pri KMN pri NZS in vodje selekcioniranja U15.
 • 04.11.2017 | Futsal U17
  V Podčetrtku še proti Italiji
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let bo kvalifikacijski turnir za nastop na poletnih olimpijskih igrah mladih v Argentini danes sklenila s tekmo proti Italiji. Obračun bo na sporedu ob 16. uri v Podčetrtku, pred tem pa bomo spremljali še tekmo Češke in Romunije. Po dveh tekmah imajo Čehi in Italijani po štiri točke, Slovenija tri, Romunija pa nobene.
 • 02.11.2017 | Futsal U17
  Prepričljivo opravili z Romunijo
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let je prišla do uvodne zmage na kvalifikacijah za olimpijske igre mladih. Varovanci selektorja Andreja Dobovičnika so bili v Podčetrtku s 7:4 boljši od Romunov. V petek je prost dan, v soboto sledi še obračun proti Italiji, ki je na uvodni četrtkovi tekmi remizirala s Čehi (1:1).
 • 01.11.2017 | Futsal U17
  Čehi boljši od slovenskih upov
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let je s tekmo proti Češki začela kvalifikacije za olimpijske igre mladih, ki jih bo prihodnje leto gostila Argentina. Čehi so bili učinkoviti, slavili so s 5:1. Jutri se bodo varovanci selektorja Andreja Dobovičnika pomerili z Romunijo.
 • 31.10.2017 | Futsal U17
  Začenjajo proti Češki
  „Nekaj posnetkov smo pridobili, ki jih bomo pripravili za igralce. V tej fazi pa jih ne želim polniti s podatki, ampak predvsem težiti k razvoju in rasti naše igre,“ je še dodal selektor, ki opozarja, da so vsi fantje čili in zdravi ter pripravljeni na napore. V štirih dneh jih čakajo tri tekme.

DELI NA