16.08.2013 | A
Vstopnice za tekmo z Albanijo že v prodaji

Slovenska nogometna reprezentanca se nahaja pred prelomnima tekmama za uvrstitev na Svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji. 6. septembra bo v Stožicah gostovala Albanija, 10. septembra pa se Katančevi varovanci odpravljajo na gostovanje v Nikozijo.

Toda pred gostovanjem na Cipru in oktobrskima preizkušnjama z Norveško (Maribor) in Švico varovance Srečka Katanca čaka še prelomna preizkušnja. Po prijateljskem porazu na Finskem, ko je zdesetkana Slovenija v vsakem polčasu prejela en zadetek, zdaj v Stožice prihaja Albanija.

Vstopnice za prelomno tekmo v kvalifikacijah so od petka, 16. avgusta že v prodaji na vseh prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije - spletni strani www.nzs.si, www.eventim.si, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Eventima in trafikah 3dva.

Cene vstopnic so tokrat enotne -  v predprodaji, ki se zaključi 3. septembra, je enotna cena vstopnice za odraslega obiskovalca 16 EUR, medtem ko je cena vstopnice v družinskem sektorju za odrasle 12 EUR, za otroke do 14. leta starosti pa 6 EUR.

V redni prodaji, ki se prične 4. septembra, bodo cene nekoliko višje (vstopnica za odraslega 20 EUR, v družinskem sektorju pa 15 EUR in 10 EUR), zato pohitite in si vstopnice zagotovite v predprodaji.

ZAČETEK PRODAJE: PETEK, 16.08. ob 12.00 uri
 
PREDPRODAJA – do vključno 03.09.2013:
Cena 16 €
Družinski sektor:
Odrasli 12 €
Otroci do 14. leta 6 €
 
REDNA PRODAJA – od vključno 04.09.2013:
Cena 20€
Družinski sektor:
Odrasli 15 €
Otroci do 14. leta 10 €
 
 
DRUŽINSKI SEKTOR:
Te vstopnice bodo na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer:
Pravilo:
-              kupijo se lahko max. 4 vstopnice
-              velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:
 
Pravilo:
1 otrok + 1 odrasla oseba
2 otroka + 1 odrasla oseba
3 otroci + 1 odrasla oseba
2 otroka + 2 odrasli osebi
Izjema:
1 otrok + 2 odrasli osebi
 
PRODAJNA MESTA:
www.nzs.si, www.eventim.si, Petrol, poslovalnice Eventime, trafike 3dva

Tekst: NZS/MaK
Oblikovanje: Atree.si

SORODNE NOVICE

 • 02.07.2024 | A
  Dobrodošli doma!
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
 • 02.07.2024 | A
  Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
 • 02.07.2024 | A
  Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
 • 01.07.2024 | A
  Bravo, fantje!
  Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
 • 01.07.2024 | A
  Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
  Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
 • 01.07.2024 | A
  Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
  Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
 • 30.06.2024 | A
  Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
  Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
 • 30.06.2024 | A
  Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
  Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
 • 29.06.2024 | A
  Ne bojimo se Portugalske
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.
 • 28.06.2024 | A
  Stekla prodaja vstopnic za Portugalsko
  Evropska nogometna zveza (UEFA) je danes, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo. 

DELI NA