20.08.2021 | A
Vstopnice za Slovaško in Malto v redni prodaji

Ljubitelji nogometa si lahko od danes naprej zagotovijo vstopnice za prihajajoči kvalifikacijski tekmi slovenske nogometne reprezentance s Slovaško in Malto. Na voljo so tako posamične vstopnice, kot tudi paketi.

Slovenijo čaka izjemno pomemben september, ki bo dal prve prave odgovore o kandidatih za prvi dve mesti v skupini H. Slovenija trenutno zaseda peto mesto, a le s tremi točkami zaostanka za vodilnima reprezentancama Hrvaške in Rusije. Vsaka zmaga prinaša velik kapital, našim fantom pa bo precej lažje z glasno podporo navijačev.

Tekma med Slovenijo in Slovaško bo 1. septembra ob 20.45 v Stožicah, kjer bo 4. septembra ob 18.00 tudi obračun z Malto. Slovenija se bo s Hrvaško pomerila v Splitu 7. septembra ob 20.45, kjer pa ni dovoljena prisotnost gostujočih navijačev.

PAKETNA PRODAJA VSTOPNIC (SVK+MLT):

Časovnica prodaje: 20.8. od 14.00 dalje
Prodajna mesta: Eventim.si
Cena paketa:
- 35€ odrasli
- 35€ odrasli (družinski sektor)
- 17,5€ otroci do 14. leta (družinski sektor)
- 17,5€ študentje in dijaki
Pogoji vstopa na stadion: Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev.

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti paket obeh tekem, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.


PRODAJA POSAMIČNIH VSTOPNIC:

Časovnica prodaje: 20.8. od 14.00 dalje
Prodajna mesta: Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike
Nakup vstopnic Slovenija - Slovaška
Nakup vstopnic Slovenija - Malta
Cena:
- 20€ odrasli
- 20€ odrasli (družinski sektor)
- 10€ otroci do 14. leta (družinski sektor)
- 10€ študentje in dijaki
Pogoji vstopa na stadion: Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev.

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti paket obeh tekem, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.https://www.eventim.si/si/vstopnice/slovenija-malta-ljubljana-stadion-stozice-567859/event.html

POGOJI VSTOPA NA STADION:

 Covid pravila_8_21_2.pdf ( kB)
 Covid rules_8_21_2.pdf ( kB)

 

Tekst: MKo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

 • 27.09.2022 | A
  Mojstrovina Šeška za obstanek v drugem razredu UEFA Lige narodov
  Slovenci se v Stockholmu veselijo obstanka v drugi diviziji UEFA Lige narodov. Četa selektorja Matjaža Keka je na Švedskem iztržila točko, potem ko je domo mrežo sredi prvega polčasa z mojstrskim evrogolom načel Benjamin Šeško.
 • 27.09.2022 | A
  Danes Slovenija na Švedskem za obstanek v ligi B
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala odločilno tekmo za obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo gostovali v Stockholmu pri Švedski, cilj pa je osvojitev vsaj točke, ki bi jih zadržala v tem rangu tekmovanja.
 • 26.09.2022 | A
  Kek: Imamo psihološko prednost, Švedi pa podporo s tribun
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 20.45 igrala odločilno tekmo za obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo gostovali v Stockholmu pri Švedski, cilj pa je osvojitev vsaj točke, ki bi jih zadržala v tem rangu tekmovanja.
 • 26.09.2022 | A
  Slovenci prispeli na Švedsko
  Slovenska nogometna reprezentanca je prispela v Stockholm, kjer bo v ponedeljek ob 20.45 odigrala zadnjo kvalifikacijsko tekmo v Skupini 4 aktualne izvedbe Uefa lige narodov
 • 25.09.2022 | A
  Slovenija proti Švedski potrebuje točko
  Slovenska nogometna reprezentanca se je po sobotni odmevni zmagi proti Norveški znašla v položaju, ko sama odloča v svoji usodi, kar zadeva obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo morali na Švedskem osvojiti vsaj točko, da uresničijo zastavljeni cilj.
 • 24.09.2022 | A
  S preobratom v razprodanih Stožicah ugnali Norvežane
  Reprezentanca Slovenije je v razprodanih Stožicah premagala Norveško, zasedba selektorja Matjaža Keka pa s preobratom, ki sta ga kreirala Andraž Šporar in Benjamin Šeško, ostaja v igri za obstanek v drugem razredu UEFA Lige narodov.
 • 24.09.2022 | A
  Slovenci v razprodanih Stožicah danes proti Norveški
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri v Stožicah igrala predzadnjo tekmo v tej izvedbi lige narodov. V ligi B in skupini 4 bo gostila vodilno Norveško z Erlingom Haalandom na čelu. Kakšen magnet za gledalce je ta odlični napadalec Manchester Cityja, kaže tudi to, da je tekma razprodana.
 • 23.09.2022 | A
  Kek: Izhodišče za razprodane Stožice je dobro
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju pred razprodano sobotno tekmo lige narodov proti Norveški v Stožicah, ta bo ob 18. uri, poudaril, da je izhodišče pred tekmo dobro, da pa jih čaka najbolj kompaktna zasedba skupine 4 v ligi B.
 • 23.09.2022 | A
  Stožice razprodane za sobotni spektakel
  Obračun Uefa lige narodov med Slovenijo in Norveško je pritegnil veliko zanimanje pri slovenskih nogometnih navijačih, saj so pošle prav vse vstopnice. Ker je stadion razprodan, vse obiskovalce tekme naprošamo, da se na prizorišče dvoboja odpravijo pravočasno.
 • 22.09.2022 | A
  Reprezentanti stopnjujejo priprave na Norvežane
  Slovenska nogometna reprezentanca je danes na Brdu pri Kranju opravila nov trening pred prihajajočo tekmo z Norveško. Tokrat je prvič vadila v kompletni zasedbi, saj je se je na zelenicah Nacionalnega nogometnega centra potil tudi Jan Oblak, ki je uvodni del priprav treniral po posebnem programu.

DELI NA