V Beltincih o zadnjem potniku v drugi krog

Kdo si bo kot zadnji zagotovil nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Petnajst udeležencev je že znanih, o zadnjem pa bodo na prekmurski ravnici odločali nogometaši Beltincev in Brava. Dvoboj se bo pričel ob 15. uri.

Beltinčani in Ljubljančani se bodo v Pokalu Pivovarna Union srečali prvič, sta se pa sredina nasprotnika dvakrat pomerila v 2. SNL. Obe tekmi so v sezoni 2018/19 dobili nogometaši Brava, ki so obakrat slavili z izidom 3:1. Bravo danes nastopa v Prvi ligi Telekom Slovenije, Beltinci so del drugoligaške druščine, v kateri zasedajo sedmo mesto. Četa Radovana Karanovića je zbrala 12 točk, pred sobotnim porazom s Krko pa so Prekmurci nanizali tri zaporedne zmage.

Z dvema zmagama je sezono odprl tudi Bravo. Ljubljančani so bili boljši od Domžal in Gorice, po porazu v Ljudskem vrtu pa so v četrtem krogu Prve lige Telekom Slovenije remizirali s Koprom. Tako Beltinci kot Bravo sta v minuli sezoni pokalno tekmovanje zaključila v prvem krogu, Prekmurci so klonili na Bonifiki, Ljubljančani so morali priznati premoč Rudarja. Kdo bo boljši v sredinem popoldnevu?

Nastop v drugem krogu pokalnega tekmovanja so si že zagotovili Koper, Aluminij, Radomlje, Drava, Tabor, Fužinar, Nafta, Rudar, Triglav, Brežice, Domžale ter Celje, Maribor, Olimpija in Mura.

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 23.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
    Beltinci presenetili Bravo
    Dobili smo še zadnjega udeleženca drugega kroga Pokala Pivovarna Union. Beltinci so na zadnji tekmi prvega kroga presenetili zasedbo Brava, ki je v drugem polčasu prejel dva zadetka. Prekmurce sta do napredovanja popeljala Pihler in Verunica.
  • 25.10.2018 | 2. SNL
    Bravo celi rane v Beltincih
    Drugoligaško prvenstvo je v letošnji sezoni izenačeno kot že dolgo ne. To potrjuje tudi pogled na lestvico, saj prvo in šesto ekipo lige ločijo zgolj tri točke razlike. V to skupino spada tudi Bravo, ki bo v nedeljo gostoval v Beltincih in v Prekmurju celil rane po sredinem porazu.

DELI NA