06.09.2012 | A
Stožice bodo dvanajsti igralec

Začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji je pred vrati, slovenska reprezentanca pa se bo jutri ponovno predstavila v ljubljanskih Stožicah. Vstopnice za tekmo gredo dobro v promet, zato bodo jutri Stožice polne.

Slovenija bo vjutri v Stožicah ob začetku kvalifikacij za SP 2014 iskala prvi komplet točk, v goste pa prihaja močna reprezentanca Švice. Večina slovenskih reprezentantov, ki so nazadnje doma premagali Romunijo s 4:3, si je pred srečanjem želela, da bi bile Stožice tokrat ponovno slovenski dvanajsti igralec.

Vstopnice za jutrišnji nogometni spektakel so sicer še na voljo v poslovalnicah Eventima, bencinskih servisih Petrola, trafikah 3dva in drugih prodajnih mestih, potekala pa bo tudi prodaja na štadionu, v kolikor bodo jutri vstopnice še na voljo.

 

Spremenjen prometni režim

Ker bo v času tekme med Slovenijo in Švico na Stožicah (petek, 7. 9. ob 20:30) povečan promet, smo vam v sodelovanju z Javnim podjetjem Ljubljanska parkirišča in tržnice d.o.o. pripravili seznam parkirnih površin, kjer lahko pustite svoje avtomobile. Parkirna hiša pod stožiškim štadionom bo namreč odprta le za obiskovalce s parkirnimi dovolilnicami, parkirna mesta na spodnjem seznamu pa so v glavnem plačljiva.

Vse obiskovalce nogometne tekme Slovenija – Švica obveščamo, da je parkiranje možno na vseh urejenih javnih parkiriščih v okolici in sicer:

* Kranjčeva ulica, pred stavbo POP TV -118 parkirnih mest
* Kranjčeva ulica, pred Rehabilitacijskim centrom Soča – 89 pm
* Parkirišča ob Žalah (makadamsko parkirišče ob krematoriju, - 300 pm
* Žale I (glavni vhod pri Cerkvi) - 154 pm
* Žale II (pri rondoju Šmartinske ceste) – 73 pm
* Gospodarsko razstavišče – 750 pm
* Bežigrad (ob Dunajski cesti) – 62 pm

Obiskovalce vabimo, da se do stadiona pripeljejo z mestnim avtobusom št. 13 in 20.

Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro-Center Stožice št. 13. Avtobusi vozijo na liniji vsak delavnik od 5.00 ure iz Centra Stožice (z zadnjo vožnjo ob 22.25) in ob 4.55 uri s končnega postajališča Sostro (z zadnjo vožnjo ob 23.00), in sicer v času konice v 15-minutnih intervalih in izven konice v 20-minutnih do polurnih intervalih.

SORODNE NOVICE

 • 16.04.2024 | A
  Na Evropsko prvenstvo v oblekah s.Oliver
  Podjetje s.Oliver SLO je pridobilo prestižno vlogo uradnega partnerja slovenske nogometne reprezentance in bo zagotovilo uradne uniforme za celotno reprezentanco, strokovni štab in podporno ekipo za nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji.
 • 16.04.2024 | A
  Strelsko razpoložena kar četrtina reprezentantov
  Pretekli vikend so se v svojih klubih z odlično strelsko formo izkazali slovenski reprezentanti. Zadetka so se veselili Šeško, Celar, Gnezda Čerin, Gorenc Stankovič, Žugelj in Brekalo, v vlogi asistenta pa sta se izkazala Horvat in Karničnik.
 • 09.04.2024 | A
  Šeško, Šporar in Karničnik znova med strelci
  Minuli konec tedna so bili znova na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je bila strelsko uspešna trojica. Benjamin Šeško je Leipzigu z golom pomagal do visoke zmage nad Freiburgom, v Prvi ligi Telemach se je z novim zadetkom izkazal Žan Karničnik, napadalec Andraž Šporar pa je po vstopu v igro z zadetkom odločil atensko-solunski derbi.
 • 26.03.2024 | A
  Portugalci klonili v polnih Stožicah, z goloma Gnezde Čerina in Elšnika do prestižne zmage
  Nogometna reprezentanca Slovenije je pred 16.432 gledalci v Stožicah prekinila 11 tekem dolgo zmagovalno serijo Portugalske. Za prestižno zmago Slovencev sta na prenovljeni zelenici zadela Adam Gnezda Čerin in Timi Max Elšnik.
 • 26.03.2024 | A
  Slovenija danes s Portugalsko
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah na drugi pripravljalni tekmi za letošnje evropsko prvenstvo gostila Portugalsko.
 • 25.03.2024 | A
  Kek: Če ne bomo pravi, lahko sledi porcija
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 20.45 v razprodanih Stožicah na drugi pripravljalni tekmi za letošnje evropsko prvenstvo gostila Portugalsko. Kljub slovitemu tekmecu v slovenskem taboru poudarjajo razmišljanje predvsem o sebi in to, da bodo morali biti boljši kot na Malti.
 • 24.03.2024 | A
  Pomembne informacije pred tekmo s Portugalsko
  Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek, 26. marca 2024, ob 20:45 v Stožicah pomerila s Portugalsko. Ker je osrednji slovenski stadion za nogometni spektakel že dalj časa razprodan, je Nogometna zveza Slovenije pripravila posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo.
 • 24.03.2024 | A
  V polnih Stožicah je vse mogoče
  V idiličnem okolju Nacionalnega nogometnega centra Brdo, je slovenska nogometna reprezentanca opravila nov trening pred torkovim spektaklom v Stožicah.
 • 23.03.2024 | A
  Slovenci z mislimi že pri Portugalski
  Slovenska nogometna reprezentanca je po četrtkovem remiju na Malti opravila regeneracijo in pričela s pripravami na torkov obračun s Portugalsko
 • 22.03.2024 | A
  V prodaji vstopnice za obe junijski tekmi
  Slovenska nogometna reprezentanca bo stopnjevala formo za evropsko prvenstvo 2024 pred domačimi gledalci. Varovanci Matjaža Keka bodo v junijskem terminu odigrali dve pripravljalni tekmi v ljubljanskih Stožicah, ko jim bodo nasproti stali Armenci in Bolgari. Vstopnice za obe tekmi so že v prodaji.

DELI NA