30.07.2012 | A
Pričetek prodaje vstopnic za tekmo z Romunijo

Slovenska članska reprezentanca se vrača. Varovanci Slaviše Stojanovića se bodo 15. avgusta ob 20:45 v Stožicah pomerili z reprezentanco Romunije, predprodaja vstopnic pa se je že pričela. V predprodaji nižje cene vstopnic.

Selektor Stojanović je v zadnjem obdobju že večkrat poudaril pomembnost tekme z Romunijo. To je zadnja preizkušnja pred začetkom kvalifikacij za SP 2014 v Braziliji, kjer Slovenija svoje boje pričenja doma proti Švici in v gosteh proti Norveški. Zato je dobra popotnica v kvalifikacije ključna, do ugodnega rezultata z Romunijo pa bo slovenska izbrana vrsta veliko hitreje prišla tudi ob tradicionalno dobri podpori slovenskih nogometnih navdušencev.

Vstopnice so tako v predprodaji na voljo po nižjih cenah, za najugodnejšo (3. kategorija) je potrebno odšteti 11 €, za vstopnico druge kategorije 14 €, za vstopnico prve kategorije pa 19 €. Predprodaja bo potekala do 14. avgusta, vstopnice pa je mogoče kupiti na vseh standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije: www.nzs.si, poslovalnicah Kompasa, bencinskih servisih Petrola, poslovalnicah Eventima in trafikah 3dva, na dan tekme pa tudi na blagajni stadiona.

Kot je v navadi na reprezentančnih tekmah je tudi tokrat na voljo družinski sektor, kjer bodo veljale določene omejitve glede nakupa vstopnic, cena vstopnice za odraslega v predprodaji znaša 11 €, za otroka pa 6 €. Vstopnice za družinski sektor NZS si je možno zagotoviti v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventima.

Cene vstopnic:
3. kategorija: predprodaja 11€; dan tekme 15 €
2. kategorija: predprodaja 14 €; dan tekme 20 €
1. kategorija: predprodaja 19 €, dan tekme 25 €
Družinski sektor: predprodaja odrasli 11 €, otroci 6 €; na dan tekme odrasi 11 €, otroci 8 €.

DRUŽINSKI SEKTOR:
Te vstopnice so na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer:
-       kupijo se lahko max. 4 vstopnice
-       velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:
Pravilo:
1 otrok + 1 odrasli
2 otroka + 1 odrasli
3 otroci + 1 odrasli
2 otroka + 2 odrasla
Izjema:
1 otrok + 2 odrasla
 
 
Prodajna mesta:
www.nzs.si, poslovalnice Kompasa, Petrol, poslovalnice Eventime, trafike 3dva in na dan tekme na blagajni stadiona.
 
Začetek prodaje:
Ponedeljek, 30.07.2012 ob 12.00
 
Način plačila:
Visa, Euro/Mastercard, Diners in Moneta

SORODNE NOVICE

 • 21.05.2024 | A
  Selektor Kek razkril širši seznam igralcev
  Slovenska reprezentanca prihodnji teden pričenja s pripravami pred nastopom Slovenije na drugem evropskem prvenstvu. Selektor Matjaž Kek je danes objavil širši seznam igralcev, ki si bodo na Brdu pri Kranju prizadevali, da se uvrstijo tudi na seznam šestindvajseterice.
 • 21.05.2024 | A
  Šeško klubsko sezono zaključil v svojem slogu, prvenstvo končala še sedmerica reprezentantov
  V pričakovanju evropskega prvenstva je osem slovenskih reprezentantov že zaključilo svoje klubske obveznosti. Strelsko se je znova izkazal Benjamin Šeško, v vlogi asistentov pa sta bila tokrat Žan Celar in Tomi Horvat.
 • 13.05.2024 | A
  Šeškovemu strelskemu pohodu ni videti konca
  En mesec pred prvim srečanjem Slovenije na evropskem prvenstvu Benjamin Šeško stopnjuje svojo strelsko formo v Bundesligi, kjer je dosegel že svoj šesti zaporedni zadetek. Med strelce se je znova vpisal tudi Žan Vipotnik. Stojanović do nove asistence.
 • 07.05.2024 | A
  Šeško nadaljuje z odlično strelsko formo
  Minuli konec tedna so bili slovenski reprezentanti znova na delu v klubskih tekmovanjih. Benjamin Šeško je v Bundesligi dosegel svoj peti zaporedni in skupno dvanajsti zadetek, v francoski Ligue 2 pa se je z novo asistenco izkazal Žan Vipotnik.
 • 30.04.2024 | A
  Pred Eurom v dobri strelski formi
  V preteklem tednu so se v svojih klubih znova dokazovali slovenski reprezentanti. Poleg Šeška in Žuglja, ki sta bila v aprilu v odlični strelski formi, so se med strelce vpisali še Balkovec, Celar in Vipotnik.
 • 23.04.2024 | A
  Šeško in Žugelj znova med strelci
  Pretekli vikend so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. Najbolje sta se izkazala Benjamin Šeško v Bundesligi in Nino Žugelj v Eliteserien, ki sta v polno merila že na tretji oziroma drugi zaporedni tekmi, z novo asistenco pa se je v Ekstraklasi izkazal tudi Erik Janža.
 • 18.04.2024 | A
  Dres 2024: Evolucija, ne revolucija
  Z velikim ponosom predstavljamo novi dres slovenske nogometne reprezentance – dres, v katerem bo slovenska reprezentanca nastopila na evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji.
 • 16.04.2024 | A
  Na Evropsko prvenstvo v oblekah s.Oliver
  Podjetje s.Oliver SLO je pridobilo prestižno vlogo uradnega partnerja slovenske nogometne reprezentance in bo zagotovilo uradne uniforme za celotno reprezentanco, strokovni štab in podporno ekipo za nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji.
 • 16.04.2024 | A
  Strelsko razpoložena kar četrtina reprezentantov
  Pretekli vikend so se v svojih klubih z odlično strelsko formo izkazali slovenski reprezentanti. Zadetka so se veselili Šeško, Celar, Gnezda Čerin, Gorenc Stankovič, Žugelj in Brekalo, v vlogi asistenta pa sta se izkazala Horvat in Karničnik.
 • 09.04.2024 | A
  Šeško, Šporar in Karničnik znova med strelci
  Minuli konec tedna so bili znova na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je bila strelsko uspešna trojica. Benjamin Šeško je Leipzigu z golom pomagal do visoke zmage nad Freiburgom, v Prvi ligi Telemach se je z novim zadetkom izkazal Žan Karničnik, napadalec Andraž Šporar pa je po vstopu v igro z zadetkom odločil atensko-solunski derbi.

DELI NA