Pokalno tekmovanje z novim partnerjem in novo podobo

Najštevilčnejše klubsko tekmovanje v Sloveniji ima novega partnerja in novo podobo. Dolgoletni partner Nogometne zveze Slovenije, Pivovarna Laško Union, se je s strateško usmeritvijo v nogomet usmeril v tri segmente – poleg moške nogometne reprezentance se preko pokalnega tekmovanja odločneje podaja še v klubski nogomet, pri naši največji pivovarni pa so ob tem prepoznali priložnost za razvoj in večjo prepoznavnost tudi v segmentu ženskega članskega reprezentančnega nogometa.

Pokalno tekmovanje bo vsaj naslednji dve sezoni nosilo novo ime – Pokal Pivovarna Union, nova pa je tudi podoba, kjer se je stilizirani podobi pokalne lovorike, ki je bila v prejšnjem logotipu tekmovanja, pridružil tudi prepoznavni zmaj blagovne znamke Pivovarne Union.

NZS in Pivovarna Laško Union sta partnerstvo v Pokalu Pivovarna Union predstavila na žrebu parov 1. kroga tekmovanja na Brdu pri Kranju, ob podpisu pogodbe sta Zooulis Mina, glavni direktor Pivovarna Laško Union in Radenko Mijatović, predsednik NZS, povedala:

Zooulis Mina: »V Pivovarni Laško Union smo eden največjih sponzorjev v slovenskem prostoru z vizijo, da ostanemo eden pomembnejših podpornikov nogometa v Sloveniji. Danes obeležujemo pomemben mejnik tako za slovenski nogomet kot za blagovno znamko Union. Naša kultna znamka je s športom povezana že desetletja. Nogomet ima pomembno, strateško vlogo za Union, saj gre za najdaljše in najdragocenejše partnerstvo, ki znamko bogati že 22 let. Z Nogometno zvezo Slovenije z veseljem podpisujemo štiriletno sponzorsko pogodbo, s katero izkazujemo podporo ne le moški, temveč tudi ženski članski reprezentančni vrsti. Poleg tega kot glavni sponzor ponosno dajemo ime najštevilčnejšemu klubskemu tekmovanju, Pokalu Pivovarna Union, obenem pa ostajamo sponzorji Prve lige. Nogomet je izjemno priljubljen šport v Sloveniji, zato s podporo krepimo tudi sodelovanje s skupnostjo, kar je eno od šestih ključnih področij naše trajnostne strategije Varimo boljši svet

Radenko Mijatović: »V največje zadovoljstvo mi je, da danes stojim z ramo ob rami z našimi partnerji. V obdobju, ko je usoda športa negotova, je podpis dolgoročnih partnerskih pogodb toliko večja potrditev zaupanja, da se naše dolgoročno sodelovanje nadaljuje in širi tudi na ostala nogometna področja. S Pivovarno Laško Union delimo vizijo in pogled na prihodnost našega športa, zato verjamem, da bomo skupaj dosegli zastavljene cilje.«

Pari 1. kroga Pokala Pivovarna Union:

V novi sezoni pokalnega tekmovanja bodo branilci naslova na zelenicah še bolj prepoznavni, saj se bo na njihovih dresih svetil zlati našitek Pokalni prvaki 2019/20.

Tekst, foto: NZS, m24.si

SORODNE NOVICE

  • 08.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Pokal Pivovarna Union: Mura z Rogaško, Gorica proti Beltincem
    Po žrebu sta znana polfinalna para Pokala Pivovarna Union. Mura bo v Fazaneriji gostila Rogaško, Gorica se bo na svojem igrišču merila z Beltinci.
  • 04.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Beltinčani po podaljšku do mesta v polfinalu
    Beltinci so se kot zadnji uvrstili v polfinale Pokala Pivovarna Union, v podaljšku sta mrežo Ilirije zatresla Alan Kaučič in Jan Bruno Kralj.
  • 03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Na Bonifiki odločali kazenski udarci, veselili so se Prekmurci
    Črno-beli iz Murske Sobote so se na Bonifiki razveselili preboja v polfinale Pokala Pivovarna Union. Dvoboj Kopra in Mure je bil odločen po strelih z bele točke, Prekmurce pa je z nekaj odličnimi posredovanji v igri držal Klemen Mihelak.
  • 03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    V polfinalu dva drugoligaša, Goričani po preobratu izločili Radomljane
    V polfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union bosta zaigrala vsa dva drugoligaša, saj je Gorica izločila prvoligaškega tekmeca. Radomlje so sicer povedle z golom Nina Kukovca , a so Primorci po zaslugi Harisa Kadrića, Luke Baruce in Luke Marjanca prišli do preobrata in visoke zmage.
  • 02.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Slatinčani s tesno zmago v Kranju do mesta v polfinalu
    Nogometaši Rogaške so prvi polfinalisti Pokala Pivovarne Union. Slatinčani so v Kranju z izidom 3:2 premagali ekipo Triglava, ki je po zaostanku dvakrat izničila prednost gostov. Za zmago je v 72. minuti zadel Thalisson.
  • 01.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Še osmerica v igri za pokalno lovoriko
    Aprilsko nogometno dogajanje na sončni strani Alp bodo kot prvi odprli četrtfinalisti Pokala Pivovarna Union. Med torkom in četrtkom bomo dobili štiri polfinaliste.
  • 11.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Izžrebali pare četrtfinala Pokala Pivovarna Union, na Bonifiki obračun dveh nekdanjih prvakov
    Po žrebu v prostorih Nogometne zveze Slovenije so znani četrtfinalni pari Pokala Pivovarna Union.
  • 07.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Radomljani slavili v Ljudskem vrtu, Koprčani izločili branilce naslove
    Iliriji in Triglavu so se v sredo v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union pridružili še nogometaši Beltincev, Gorice in Radomelj, ki so v Ljudskem vrtu po preobratu izločili Maribor.
  • 05.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
    Med torkom in četrtkom za četrtfinale vstopnice
    Kdo si bo zagotovil mesto med osmerico? Med torkom in četrtkom bodo odigrane tekme osmine finala Pokala Pivovarna Union, prav vse dvoboje pa si boste lahko ogledali v prenosu Sportkluba ali na spletni strani NZS.
  • 29.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
    V osmini finala tudi dva prvoligaška obračuna
    V prejšnjem tednu smo na tekmah tretjega kroga dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili na sedežu NZS izžrebani pari osmine finala pokalnega tekmovanja.

DELI NA