26.02.2022 | 2. SNL
Lendavčani napolnili mrežo Doba in skočili na tretje mesto

Zaostali dvoboj 17. kroga 2. SNL se je razpletel z visoko zmago Nafte. Lendavčani so v mrežo Doba pospravili pet zadetkov, pod dva se je podpisal Marsel Stare. Prekmurci so se z zmago prebili na tretje mesto lestvice, pred Rogaško. 

Modri iz Lendave so se vodstva veselili v 17. minuti srečanja v Dobu, ko je Matica Čretnika premagal Marsel Stare. Tik pred odmorom se je domači zaostanek podvojil, drugi zadetek Nafte pa je bil delo Gerga Bolle. Lendavčani so udarno zakorakali tudi v drugi polčas, v četrti minuti nadaljevanja tekme se je še drugič veselil Stare. Po dobri uri igre je bil natančen še Nermin Haljeta, šest minut pred koncem tekme pa je visoko zmago Nafte potrdil debitant Daniel Nemeth.

Nafta bo v 19. krogu, prvem v nadaljevanju sezone, gostovala v Ajdovščini, Dobljani pa bodo rane celili na Ptuju, pri povsem prenovljeni Dravi. 

Tekst: PDo
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

  • 26.02.2022 | 2. SNL
    Uvodoma z zaostalo tekmo Doba in Nafte
    Z zaostalim srečanjem Roltek Doba in lendavske Nafte se bo po zimskem premoru nadaljeval tudi drugoligaški ples. Dvoboj 17. kroga bo uvod v nadaljevanje 2. SNL, potem ko je bila tekma jeseni odpovedana kar dvakrat.
  • 08.05.2019 | 2. SNL
    Dvoboj modrih pod lendavskimi griči
    Sedemindvajseti krog 2. SNL bosta s tekmo v Lendavi odprli ekipi, katerih zaščitni znak je modra barva. Peta Nafta pred kamerami Sportkluba gosti sedmi Dob, ki bo skušal v Prekmurju prekiniti niz treh tekem brez zmage.
  • 02.08.2017 | 2. SNL
    Nafta in Dob odpirata drugoligaški ples
    Konec tedna se pričenja drugoligaški ples. V sezono vstopa 16 klubov, drugoligaške boje pa boste lahko spremljali tudi v neposrednih prenosih na Sport klubu. Že v petkovem večeru si boste lahko na televizijskih ekranih ogledali obračun Nafte in Doba.

DELI NA