16.04.2010 | A
Elementum in NZS izdelali priložnostni srebrnik

Podjetje Elementum je v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije (NZS) ob Svetovnem prvenstvu v nogometu 2010, ki bo potekal med 11. junijem in 11. julijem 2010 v Južni Afriki, izdelalo priložnosti srebrnik. Uvrstitev Slovenije na Svetovno prvenstvo je vzbudilo željo po izdelku, ki je drugačen od podobnih spominskih izdelkov za tovrstne dogodke. Srebrnik s svojo vrednostjo in časovno neuničljivostjo je zagotovo eden izmed takšnih.

Na prvi strani srebrnika je upodobljen logotip NZS in slovenski državni grb, na drugi strani pa je podoba Afrike z rahlo odmaknjeno Južnoafriško republiko, v sredini je nogometna žoga. Navedeno je tudi trajanje Svetovnega prvenstva v nogometu, 11. junij do 11. julij. Okoli podobe Afrike so napisana tudi prizorišča nogometnih srečanj.

Srebrniki so kovani v omejeni izdaji 5.000 kosov. Ob nakupu vsakega srebrnika prejmete tudi certifikat s serijsko številko. Čistina srebrnika je 999/1000, masa 31, 1035 g, premer pa 37, 30 mm. Zasnovan in kovan je v Sloveniji, medtem, ko sta njegova čistina in masa preverjeni pri Uradu Republike Slovenije za meroslovje.

Po besedah snovalca srebrnika in direktorja podjetja Elementum d. o. o., Petra Slapšaka, bo srebrnik prispeval k prepoznavnosti Slovenije, poleg tega je tudi lepo promocijsko darilo, ki predstavlja tudi naložbo v srebro. "Glede na to, da je priložnostni naložbeni srebrnik kovan v omejeni seriji, bo zanesljivo zanimiv tudi za numizmatike," je še dodal Slapšak.

Srebrnik je na voljo v treh različnih embalažah, in sicer v lesenem etuiju za 27 €, manjši orehovi šatulji za 36 € in de-luxe orehovi šatulji za 45 €. Zaradi naraščajoče cene srebra se v prihodnosti prodajna cena srebrnika lahko tudi zviša.

Več o srebrniku in naročilo na srebrnik na: www.srebrnik.si in www.zlato-srebro.si

Za več informacij:
Marijana Džukanović

vodja marketinga

Tel.: 04/279-19-90

info@elementum.si

SORODNE NOVICE

 • 13.06.2022 | A
  Odziv NZS po junijski reprezentančni akciji
  Slovenska nogometna reprezentanca je sinoči v Stožicah remizirala s Srbijo, po boljšem uvodu so gostje prvi polčas dobili z 0:2, v drugem delu pa so prerojeni Slovenci premoč kronali z zadetkoma Adama Gnezde Čerina in Benjamina Šeška. Reprezentanco je, kot že pred tem v Oslu zaradi okužbe selektorja Matjaža Keka s koronavirusom, vodil pomočnik selektorja Boštjan Cesar.
 • 12.06.2022 | A
  Z odlično igro v drugem polčasu do nove točke
  Slovenci so po točki v Oslu remizirali še s Srbi. Gostje so ob polčasu vodili z dvema goloma prednosti, po odmoru pa so Slovenci zaigrali kot prerojeni ter z goloma Adama Gnezde Čerina in Benjamina Šeška remizirali z udeleženci letošnjega svetovnega prvenstva.
 • 12.06.2022 | A
  Slovenija danes v Stožicah s Srbijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala še četrto tekmo v ligi B lige narodov. Naši fantje se bodo pomerili s Srbijo v Stožicah, kjer bodo skušali popraviti vtis iz Beograda. V Stožicah se obeta lepa navijaška kulisa, saj je dan pred tekmo pošlo precej več kot 10.000 vstopnic.
 • 11.06.2022 | A
  S pravim pristopom popraviti vtis iz Beograda
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 v Stožicah igrala še četrto tekmo v ligi B lige narodov. Potem ko je uvodoma doma izgubila proti Švedski ter z gostovanj v Srbiji in na Norveškem prinesla točko, jo zdaj spet čaka srbska vrsta. Ta je prvo medsebojno tekmo dobila s 4:1.
 • 09.06.2022 | A
  Slovenija z igralcem manj do zgodovinske točke
  Slovenska nogometna reprezentanca je po porazih s Švedsko doma in Srbijo v gosteh v ligi B lige narodov tokrat v Oslu igrala 0:0 proti Norveški. Naslednja tekma Slovence, ki jih v odsotnosti Matjaža Keka vodi Boštjan Cesar, čaka v nedeljo v Stožicah proti Srbiji.
 • 09.06.2022 | A
  Slovenija danes na Norveškem
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Oslu igrala tretjo tekmo lige B lige narodov. Tekmo proti Norveški bo vodil Boštjan Cesar, ki je zamenjal Matjaža Keka, potem ko je ta zaradi okužbe z novim koronavirusom ostal v domovini.
 • 08.06.2022 | A
  Kek zbolel, na Norveško pod taktirko Cesarja
  Slovenska nogometna reprezentanca bo popoldne odpotovala v Oslo, kjer jo v četrtek ob 20.45 čaka tretja tekma lige B lige narodov. Tam ne bo selektorja Matjaža Keka, ki je pozitiven na novi koronavirus. Kek ima nekaj blažjih simptomov, zamenjal ga bo pomočnik in nekdanji kapetan reprezentance Boštjan Cesar.
 • 05.06.2022 | A
  Slovenija nemočna v Beogradu
  Slovenska nogometna reprezentanca je po porazu s Švedsko na drugi tekmi lige B lige narodov v Beogradu izgubila še proti Srbiji z 1:4 (1:1). Izbrance Matjaža Keka naslednja preizkušnja čaka v četrtek v Oslu proti Norveški.
 • 04.06.2022 | A
  Slovenci pripravljeni na vroče gostovanje
  Slovenska nogometna reprezentanca bo po četrtkovem porazu s Švedsko v nedeljo ob 20.45 igrala drugo tekmo v ligi B lige narodov. V Beogradu bo igrala proti Srbiji, ki je uvodoma izgubila proti Norveški.
 • 02.06.2022 | A
  Neizkoriščene priložnosti usodne za Slovence
  Reprezentanca Slovenije je v novo izdajo UEFA Lige narodov vstopila s porazom. Gostitelji dvoboja s Švedsko so si pripravili nekaj zrelih priložnosti, a jih niso izkoristili, Skandinavci pa so za hrbet Jana Oblaka pospravili dve žogi.

DELI NA