25.03.2009 | A
Dviga Slovenija zastave

Klub navijačev slovenske nogometne reprezentance, Slovenija Supporters, v akciji, katero podpira tudi Nogometna zveza Slovenije, poziva vse navijače, da v soboto v Ljudski vrt prinesejo slovensko trobojnico in na ta način podprejo varovance Matjaža Keka pred pomembnim kvalifikacijskim obračunom.

Dviga Slovenija zastave v ponos, našim junakom, ta pesem naj da krila in moč.. Tako se glasi refren himne slovenske nogometne reprezentance, ki bo v soboto ponovno odmevala na v Ljudskem vrtu in na ustnicah zbrane množice, del le-tega pa so si v akciji, s katero spodbujajo navijače, da Ljudski vrt spremenijo v veliko trobojnico s Triglavom, sposodili tudi člani kluba Slovenija Supporters. Tako bo morje slovenskih zastav zaplapolalo vsakič, ko se bo iz zvočnikov zaslišala pesem, ki bo skupaj z nepozabno koreografijo fantom dala še dodatnih moči proti eni najboljših evropskih reprezentanc.

V soboto bo tako pomemben prav vsak glas in prav vsak trenutek podpore. Zato pozivamo vse navijače, da Ljudski vrt spremenijo v pravi kotel dobro uro pred tekmo, torej med ogrevanjem. Podobnega mnenja so tudi Slovenija Supportersi: "Vse navijače naprošamo, da tribune Ljudskega vrta zasedejo že pol ure pred tekmo in s tem prodprejo reprezentanco že od samega ogrevanja, ter da med tekmo sodelujejo z združenimi slovenskimi navijači na jugu ter s tem pripomorejo k nepozabnemu navijaškemu vzdušju," so pri SS zapisali v izjavi za javnost.

Več kot 12.000 ljudi bo torej v Ljudskem vrtu ponovno dihalo kot eden, Robert Koren, Mišo Novakovič in ostali pa bodo še enkrat imeli dodatnega soigralca na tribunah. Ali potemtakem res obstaja možnost, da Ljudski vrt zapustijo poraženi? "Pred takšnim občinstvom ne moremo igrati slabo," v teh dneh v en glas zatrjujejo vsi v en glas. Zaobljuba, da karkoli se zgodi, fantje bodo vse od sebe dali na igrišču, navijači pa jim bodo vrnili na tribunah.

 

Tekst: NZS/MK
Foto: Vid Ponikvar/Sportida.com

SORODNE NOVICE

 • 20.06.2024 | A
  Kek: Ekipi se bo to enkrat vrnilo
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po dramatičnem razpletu tekme 2. kroga evropskega prvenstva v Nemčiji, ko je Slovenija v Münchnu igrala 1:1 s Srbijo, dejal, da je po eni strani ponosen, po drugi pa je priokus razočaranja. A kot je dodal, se bo ekipi to enkrat vrnilo.
 • 20.06.2024 | A
  Odlična predstava Slovencev, ki so v zadnji sekundi ostali brez zgodovinske zmage
  Nogometaši Slovenije so bili v Münchnu na pragu prve zmage na evropskem prvenstvu, a so po vodstvu, za katerega je zadel Žan Karničnik, v zaključnih sekundah podaljška izgubili dve točki.
 • 20.06.2024 | A
  Odštevanje do tekme s Srbijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo izbranci Matjaža Keka poskusili točkovni izkupiček izboljšati na obračunu s Srbijo. Ta pa po porazu z Angleži zmago v četrtek nujno potrebuje, Slovenijo pa bi tri točke popeljale na prag osmine finala.
 • 20.06.2024 | A
  Navijaška mrzlica narašča
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu v četrtek igrala drugo tekmo evropskega prvenstva, ko se bo pomerila s Srbijo. V bavarski prestolnici je bilo dan pred pričakovanim romanjem tisočih slovenskih nogometnih navdušencev na tekmo, ki bi lahko odločala o napredovanju v izločilne boje tekmovanja, zaznati vse več slovenskih barv.
 • 19.06.2024 | A
  Novinarska konferenca pred tekmo s Srbijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Tekmec bo Srbija. Slovenci se zavedajo, da jim zmaga praktično že prinaša izločilne boje, tako da so misli usmerjene tudi v tri točke, a z zavedanjem, da bo na drugi strani kakovosten tekmec.
 • 19.06.2024 | A
  Informacije pred drugo tekmo reprezentance na evropskem prvenstvu
  Pred četrtkovo tekmo naše reprezentance v Münchnu smo za vse navijače, ki si boste tekmo ogledali v Nemčiji, pripravili nekaj ključnih informacij. Oblecite se v belo.
 • 18.06.2024 | A
  Gnezda Čerin in Gorenc Stanković pred tekmo s Srbijo
  Slovenska nogometna reprezentanca je v svoji bazi v Wuppertalu opravila še en trening pred sredinim odhodom v München, kjer jo v četrtek ob 15. uri čaka obračun s Srbijo na evropskem prvenstvu. V slovenskem taboru si želijo zmage, saj bi jih ta zelo približala izločilnim bojem.
 • 17.06.2024 | A
  Čeferin obiskal trening slovenske reprezentance
  Slovenska nogometna reprezentanca se je po nedeljski točki na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva proti Danski (1:1) takoj vrnila v bazo v Wuppertal. Tam jo je danes obiskal predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin. Razumljivo so bili po pomembni točki vsi dobre volje, Čeferin pa je doslej zadovoljen z EP.
 • 16.06.2024 | A
  Kek: Debel led je prebit
  Slovenski nogometaši so na uvodni tekmi evropskega prvenstva proti Danski pokazali dobro predstavo in bili povsem enakovreden tekmec. Slovenski selektor Matjaž Kek je na novinarski konferenci po tekmi nogometašem čestital za dobro odigrano tekmo, a vseeno vidi prostor za napredek. Pohvalil je tudi navijače.
 • 16.06.2024 | A
  Iz Stuttgarta z veliko točko
  Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stuttgartu igrala neodločeno 1:1 (0:1) z Dansko.

DELI NA