09.10.2019 | 2. SNL
Drava dobila zaostalo tekmo z Dobom

Na Ptuju je bila odigrana zaostala tekma 11. kroga 2. SNL. Drava je gostila Dobljane, ki se domov vračajo praznih rok. Štajerci so slavili z izidom 3:1 in se osmemu Fužinarju približali na dve točki zaostanka.

Prvi polčas ni postregel z zadetki, v nadaljevanje tekme pa so precej bolje krenili gostitelji. Dobljansko mrežo je v deseti minuti drugega polčasa načel Jan Novak, domačo prednost pa je v 67. minuti podvojil Matic Marcius.

Vsega tri minute kasneje je bila tekma dokončno odločena po golu Nermina Haljete, Dobljani pa so do častnega zadetka prišli v 93. minuti, ko je najstrožjo kazen izkoristil Kristijan Šipek. "Roletarji" so tekmo sklenili v 81. minuti, ko je drugi rumeni karton prejel Tadej Rems.

Muamer Vugdalić, trener Drave: "Tekmo smo odigrali pod pritiskom zadnjih rezultatov, zato nam na začetku igra ni stekla. Šele po doseženem zadetku smo odigrali tako, kot znamo in zasluženo zmagali."

Drava se bo v 13. krogu prvenstva udarila s Krčani, Dob pa čaka gostovanje v Biljah.

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 24.08.2018 | 2. SNL
    Dob za prekinitev uspešnega niza Drave
    Tudi v četrtem krogu 2. SNL ne bo manjkalo zanimivih dvobojev, trojica na vrhu ligaške razpredelnice pa bo skušala nadaljevati niz brez oddane točke. Bravo bo na domačem igrišču gostil Bilje, Nafto čaka lokalni derbi v Beltincih, vodilna Drava pa bo pričakala motivirane Dobljane.
  • 30.03.2018 | 2. SNL
    Ptujčani nove točke napadajo v Dobu
    Enega od sedmih sobotnih dvobojev 21. kroga 2. SNL bodo gostili tudi Dobljani, ki bodo na domačem igrišču pričakali zasedbo Drave. Pričakovanja pred obračunom, ki ga boste lahko spremljali tudi v prenosu na NZS.si, sta predstavila Kristijan Šipek in Aleksander Šeliga.
  • 08.09.2017 | 2. SNL
    Dobljani izzivajo Ptujčane
    Uvodna tekma šestega kroga 2. SNL bo odigrana v najstarejšem slovenskem mestu, dvoboj Drave in Doba pa si boste ljubitelji drugoligaškega nogometa ogledali tudi v neposrednem prenosu na Sportklubu 1.
  • 24.03.2017 | 2. SNL
    Dobljani prvo pomladansko zmago lovijo na Ptuju
    V 2. SNL bodo v nedeljo odigrana srečanja zadnjega kroga druge tretjine prvenstva. Vodilni Triglav bo gostoval pri Bricih, Veržej bo skalp Ankarančanov, ki bodo v Dekanih pričakali Krko, potrjeval v Brežicah, v prenosu na NZS.si pa boste lahko spremljali obračun Drave in Doba.

DELI NA