Članice na priprave, konec maja v Srbijo

Ženska futsal reprezentanca Slovenije bo konec meseca nastopila na mednarodnem futsal turnirju v Srbiji. Pred odhodom se bo zbrala na krajših vikend pripravah, ki bodo na sporedu 18. in 19. maja v Laškem. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa.

Slovenija se bo na turnirju v Srbiji pomerila z domačinkami, Slovaško in Češko.

Vabljene igralke:
Lara D´Amato (ASD Manfredonia 2000 ITA), Rebeka Šnofl (KMN Slovenske gorice), Vanja Tanšek (KMN Slovenske gorice), Valentina Tuš (KMN Slovenske gorice), Tanja Vrabel (KMN Slovenske gorice), Laura Škvorc (Super Chicks Zadar HRV), Katja Trubačev (FK Siliko), Rebeka Bačar (FK Siliko), Asja Al Nawas Bedenčič (FK Siliko), Sergeja Kos (ŽNK Celje), Barbara Lah (ŽNK Celje), Tjaša Močnik (ŽNK Celje), Mateja Vojsk (ŽNK Celje), Tina Jesenovec (ŽNK Vrhnika) in Daniela Ivanović (ŽNK Vrhnika).

Igralke na čakanju so:
Sandra Štumberger (KMN Cerkvenjak), Vivien Meško (KMN Slovenske gorice), Lucija Koprivec (FK Siliko), Anja Ložar (ŽNK Celje), Tjaša Alegro (ŽNK Celje), Teja Keržič (ŽNK Vrhnika).

Tekme Slovenije na turnirju v Srbiji:

Zrenjanin, 28.5.
Slovenija – Srbija (20.00)

Novi Bečej, 29.5.
Slovenija – Slovaška (17.00)

Kikinda, 31.5.
Slovenija – Češka (17.00)

V drugi polovici leta pa se obeta pravi spektakel: v Slovenijo prihaja Španke, aktualne evropske prvakinje, ki bodo z našo izbrano vrsto igrale 5. in 6. novembra. Decembra odhajajo članice na Poljsko, kjer bosta tekmi z domačinkami 7. in 8. decembra.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 12.03.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  V Slovenijo prihajajo evropske prvakinje
  Ženska futsal reprezentanca je opravila vikend priprave v Račah, kjer so varovanke selektorja Dejana Krambergerja opravile štiri kvalitetne treninge. Dekleta so vadila marljivo in zavzeto, selektor pa prek takih in podobnih priprav želi razširiti bazo igralk.
 • 05.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Slovenke dobile tekmice v kvalifikacijah za Euro 2019
  Danes je Evropska nogometna zveza Uefa v Nyonu opravila žreb (pred)kvalifikacij za 1. futsal evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu februarja 2019. Slovenska reprezentanca bo pot na premierno prvenstvo Stare celine iskala na Hrvaškem!
 • 04.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Upa na še več igralk in ugoden žreb za Euro 2019
  Če je bil kdo izjemno ponosen po tekmah na Slovaškem, je bila to zagotovo kapetanka futsal reprezentance Tanja Vrabel. Po uspešni nogometni karieri se je odločila, da se preizkusi v sodniških vrstah. A je vmes sprejela izziv in se preizkusila v futsalu. Ni ji žal. Redno obisku dodatne treninge futsal reprezentance in pogleduje proti Nyonu, kjer bo jutri Slovenija dobila tekmice v boju za Euro 2019!
 • 21.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Slovenija v glavni del kvalifikacij
  Slovenska ženska futsal reprezentanca zavzeto nadaljuje s treningi in pripravami na novo sezono. Petega julija pa bo naša reprezentanca, ki jo vodi selektor Dejan Kramberger, dobila tekmice v kvalifikacijah, ki bodo potekale v dveh delih.

DELI NA