Celjanom se je pridružil Glavaš

Celjani so dopoldne predstavili še drugega novinca pred pričetkom nove sezone. Po Irfanu Hadžiću se je celjskemu moštvu pridružil še Marin Glavaš. Ofenzivno usmerjeni vezist je grofom obljubil enoletno zvestobo.

»Prišel sem v izjemno organiziran klub, z dobrimi pogoji za delo. Ekipa me je dobro sprejela, v moštvu je odlično vzdušje in všeč mi je, da je v ekipi še nekaj igralcev s prostora nekdanje skupne države. Tako s komunikacijo ni težav, kar je pomembno tudi za sporazumevanje in odlično delovanje na igrišču. Verjamem, da je pred nami zanimiva sezona in naredili bomo vse za čim boljšo uvrstitev ob koncu,« je po podpisu pogodbe dejal 24-letni nogometaš Osijeka, v dresu katerega je v 1. HNL na 59 tekmah dosegel štiri zadetke.

O novincu, ki je minulo sezono preživel pri slovaških Zlatih Moravcih in armenskem Araratu, je spregovoril tudi celjski športni direktor Sebastjan Gobec: »Iskali smo profil igralca, v nogometnem žargonu ‘pol-špico’, in jo našli v Glavašu. Fant ima kvaliteto, ki lahko odlično pripomore k naši igri. Želim si, da se bo čimprej prilagodil in dojel trenerjeve zahteve ter način razmišljanja. Glede na to, da se je pripravam priključil malo kasneje, bo strokovno vodstvo naredilo načrt, kako ga čim prej spraviti na nivo pripravljenosti, da bomo lahko že kmalu računali na njegovo pomoč.«

Tekst: NZS
Foto: NK Celje

SORODNE NOVICE

DELI NA