02.04.2010 | A
A reprezentanca na Facebooku

S pojavom interneta so podjetja, organizacije, društva kakor tudi posamezniki pričeli z ustvarjanjem spletnih stani na internetu. Šlo je za izrazito enosmerno komunikacijo. Spletno stran je urednik lansiral v svetovni splet in doba interneta kot širšega medija se je pričela. Kdor je odtipkal www skupaj z iskano domeno je bil soočen z informacijami, ki jih je podjetje želelo posredovati javnosti. In razvoj komunikacije se je na tej točki zaključil .

Danes je trend interaktivnih spletnih strani, obiskovalci so vključeni v dvosmerno komunikacijo, celo na več nivojih in na več načinov. Za vsem tem stoji želja po pridobivanju informacij naravnost od potrošnikov, kjer se kreirajo realne vrednosti blagovne znamke. Še več, v spletne strani integrirajo kanale komuniciranja preko socialnih ali družbenih medijev. Tako na uradni spletni strani najdete zavihke za Facebook, Twitter, YouTube, LinkdIn, novice lahko označujete z Like ali UnLike, komentiranje je že samoumevno in medsebojna izmenjava povezav je trend sodobnega sporočanja in izražanja.

Družba se razvija v smer individualiziranja, izražanja lastnega mnenja, pripadnosti in kognitivnih prebliskov. Medijska potrošnja na socialnih omrežjih se je občutno povečala in tam razvijamo svoje ideje, sporočamo kje smo, kako se počutimo, jasno in glasno povemo svoje mnenje, obenem pa se tudi povezujemo in iščemo skupne interese.

Nogometna zveza Slovenije veliko vlaga v izobraževanje svojih zaposlenih in v načine sodobnega načina komuniciranja. Posebno pozornost posveča razvoju spletnih strani, edinstveni uporabniški izkušnji in nenazadnje s svojimi komunikacijskimi kanali sledi trendom novodobnega okolja web 2.0

Vse oboževalke in navdušence obveščamo, da smo na Facebooku odprli stran Slovenska nogometna reprezentanca. Na enem mestu želimo združiti vse ljudi, ki podpirajo slovenske nogometne junake, ki bodo nastopili na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki. Tukaj lahko z nami delite vaše mnenje, vzpodbude, želje, fotografije in skupaj skočimo v ocean nogometne evforije. Povežimo se in postanimo nepremagljivi.

http://www.facebook.com/slovenskanogometnareprezentanca

Objavljali bomo ekskluzivne fotografije, video posnetke, z vami delili informacije iz osrčja slovenskega tabora, iz Slovenije kakor tudi naravnost iz Afrike. Za vas bomo pripravili številne nagradne igre in objavljali ugodnosti naših partnerjev, vse za vaše boljše počutje.

Raziskuj in izrazi svojo nogometno strast! Veseli te bomo.

Tekst: NZS/AH

SORODNE NOVICE

 • 19.07.2024 | A
  Žan Celar novi član angleškega drugoligaša QPR
  Petindvajsetletni napadalec Žan Celar, ki je za slovensko nogometno reprezentanco odigral 13 tekem, se je iz Lugana preselil v London, k ekipi Queens Park Rangers. Ta igra v angleški drugi ligi in je že potrdila prestop.
 • 02.07.2024 | A
  Dobrodošli doma!
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
 • 02.07.2024 | A
  Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
 • 02.07.2024 | A
  Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
 • 01.07.2024 | A
  Bravo, fantje!
  Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
 • 01.07.2024 | A
  Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
  Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
 • 01.07.2024 | A
  Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
  Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
 • 30.06.2024 | A
  Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
  Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
 • 30.06.2024 | A
  Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
  Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
 • 29.06.2024 | A
  Ne bojimo se Portugalske
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.

DELI NA