06.12.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija dobila nasprotnike tudi v Pokalu regij
V švicarskem Nyonu je včeraj potekal tudi žreb skupin v Pokalu regij za sezono 2018/19. V najmočnejšem evropskem nogometnem tekmovanju za amaterje bo nastopalo 39 držav, vključno s Slovenijo, ki se bo uvodoma predstavila v predkrogu.
27.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometne počitnice za otroke na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z Mladinskim zdraviliščem in letoviščem Debeli rtič v okviru pridobljenih finančnih sredstev iz naslova UEFA Children Fundation omogočila brezplačne nogometne počitnice 180. otrokom in mladostnikom, ki živijo v težkih socialnih razmerah.
13.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti v Krakovu do zgodovinske zmage
V nedeljo se je v poljskem Krakovu odvijala krstna izvedba Evropske poslovne nogometne lige. Srečalo se je osem moštev iz šestih držav, z zgodovinskim naslovom pa se lahko pohvalijo Slovenci, profesorji in drugi sodelavci Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ljubljanske ekonomiste čakajo evropske preizkušnje
V nedeljo bo v poljskem Krakovu potekal prvi evropski poslovni nogometni pokal, ki se ga bodo udeležili tudi prvaki lanske sezone Poslovne nogometne lige, moštvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Igrišče
V Domžalah zaživela nogometna akademija
Deveti november bo za vselej z zlatimi črkami zapisan v zgodovino Nogometnega kluba Domžale. Leta 1920 je bil namreč ustanovljen Športni klub DISK, zakoniti predhodnik kluba, 97 let pozneje pa je svoja vrata uradno odprla Akademija Nogometnega kluba Domžale.
19.10.2017 | Družbeni nogomet
Finale lige SOS v NNC Brdo
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je pretekli teden potekal finale nogometne lige Specialne olimpiade Slovenije. Organizacijo dogodka, ki se je odvijal pod geslom Ljubezen do nogometa ne pozna meja, je vodil zasavski VDC.
19.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Praznik ženskega nogometa se začne ob 15.30
„Vse, ki boste sodelovale na Festivalnem dnevu, prejmete darilo, lahko pa boste pridobile tudi vse informacije v povezavi z vpisom v ŽNK Radomlje in preostalimi slovenskimi ženskimi nogometnimi klubi. Zahvaljujemo se Nogometni zvezi Slovenije in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale za zaupanje organizacije takšnega dogodka,“ še dodajo v Radomljah. Vabljeni v Domžale!
09.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: V Stožicah dokazale, da imajo rade nogomet
To je bila letošnja tretja tovrstna akcija, ki jo je organizirala ekipa Nogometne zveze Slovenije – pred tem smo že bili v Novi Gorici in ljubljanskem parku Tivoli. Kampanja Pod okriljem Mednarodne nogometne zveze FiFA poteka akcija od leta 2011, Slovenija se ji je priključila leta 2015.
05.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju praznika ženskega nogometa
Nogometna tekma kvalifikacij za SP 2018 v Ljubljani, v nedeljo v Stožicah gostujejo Škoti, prinaša tudi praznik ženskega nogometa. Od 14. ure dalje na ploščadi ob Štadionu Stožice.
01.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
NZS in UEFA Grassroots dan v NNC Brdo
September je za evropsko nogometno zvezo UEFA in nogomet poseben mesec v katerem poudarijo poseben pomen Nogometa za vse kot temeljni program kvalitetnih selektivnih nogometnih vsebin. Pod imenom Grassroots prepoznavamo vse pojavne oblike nogometa, od otroškega do veteranov.
15.09.2017 | Nogomet za vse (splošno)
UEFA Grassroots posvet na Nogometni zvezi Slovenije
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je ta teden potekal posvet na tekmo Grassroots nogometa, ki je v Sloveniji prepoznaven kot Nogomet za vse. Predstavnika Uefe, Jamie Houchen in Igor Jankovič, sta se s predstavniki NZS v dvodnevnem pogovoru dotaknila vseh področij Nogometa za vse in ocenila trenutno stanje nogometnih vsebin v Sloveniji.
23.07.2017 | Družbeni nogomet
Slovenija 4. v Evropi
Slovenska futsal reprezentanca diabetikov je na evropskem prvenstvu v Romuniji zasedla končno 4. mesto. Bron je pripadel Rusom (5:4 so bili boljši od Slovenije). Prvaki so postali Hrvati.
08.07.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo tudi z vidno slovensko udeležbo
Ruski St. Petersburg je poleg finala pokala konfederacij gostil že peto izvedbo projekta Nogomet za prijateljstvo. Projekta v organizaciji Gazproma se je udeležila tudi slovenska delegacija, ki je globok pečat pustila tudi v nogometnem turnirju, domov pa se je vrnila z novo lepo izkušnjo.
20.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.
16.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo preizkusna tekma v hodečem nogometu
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala preizkusna tekma v hodečem nogometu med predstavniki Nogometne zveze Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni festival MNZ U7 in U9 Nova Gorica
V soboto se je v Ajdovščini zaključila sezona za najmlajše aktivne nogometaše v MNZ Nova Gorica. Festivala se je udeležilo 12 ekip v kategoriji U9 in 9 ekip v kategoriji U7 iz klubov: Ledine, DMNG, Idrija, Bilje, Vipava, Tolmin, Kobarid, Adria in Primorje.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešen zaključek rekreativne ženske nogometne lige
V soboto, 10. junija, je na igriščih nogometnega kluba Brinje Grosuplje potekal zaključek rekreativne ženske nogometne lige. Za žogo se je podilo več kot 100 deklet in žena, pa tudi nekaj dečkov in deklic, nekaj mož in prijateljev in tudi trenerji.
13.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: Tivoli v znamenju dekliškega nogometa
„Nogomet je primeren za otroke, ker jih uči discipline, delavnosti in vztrajnosti. To potrebujejo v teh mladih letih. Pa tudi kolegialnosti se naučijo pri nogometu,“ je povedala Zinka Kosec, ena od mam, ki je s svojimi otroki obiskala Tivoli in si pozorno ogledala prizorišče akcije Live You Goals
04.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo veteranski obračun Slovenije in Hrvaške
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo sta se danes pomerili veteranski selekciji Slovenije in Hrvaške, ki sta v sproščenem vzdušju pokazali obilo dobrega nogometa. Na koncu so se zmage veselili Hrvati, ki so s 4:3 premagali izbrance Marka Elsnerja.
02.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešna promocija (ženskega) nogometa na Goriškem
Minuli četrtek se je na travnati ploščadi pred stavbo mestne občine Nova Gorica odvil festival Male Olimpijade, na katerem se je otrokom nižjih razredov osnovnih šol predstavilo lepo število različnih društev in športnih panog. Del dogajanja je bil tudi nogometni kotiček.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
14
15
16

DELI NA