25.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci obeležili mednarodni dan nogometa in prijateljstva
Mednarodni dan nogometa in prijateljstva praznovali v Sloveniji in v več kot dvestotih mestih po celem svetu.
22.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Znana mlada ambasadorja, ki bosta predstavljala Slovenijo na Nogometu za prijateljstvo 2018
Predstavnika Slovenije sta obiskala Marcosa Tavaresa in mu predstavila letošnji projekt Nogomet za prijateljstvo, ki se bo odvil na Svetovnemu prvenstvu 2018 v Rusiji.
18.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Zmaga vnovič nogometašem MNZ Maribor
Slovenski amaterski nogomet bo na mednarodni ravni tudi letos predstavljala selekcija MNZ Maribor. Štajersko-koroška zasedba je premagala moštvo MNZ Koper. Primorci so povedli z golom Savskega, a je sledil preobrat ekipe MNZ Maribor, ki je po petih doseženih zadetkih ponovila lansko slavje.
16.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Selekcija MNZ Maribor brani lansko zmago
V sredo bomo dobili zmagovalca letošnje izvedbe Pokala regij. Nacionalni nogometni center Brdo bo gostil finalni dvoboj selekcij MNZ Maribor in MNZ Koper, obračun pa boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani NZS.
14.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah pokazale, da imajo nogomet rade
„Hotela sem igrati nogomet, sprva sem trenirala pri fantih. Pred desetimi leti je bilo to. Od takrat je nogomet precej napredoval, predvsem na tehnični ravni, kar so se dekleta naučila od moških,“ pa meni Manca Kutnjak, igralka in trenerka v ŽNK Moje-lece.si Radomlje. Manca se zaveda, da vsa dekleta ne morejo postati nogometašice, zato se najde mesto za njih tudi v trenerskih in sodniških vrstah.
12.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci izbrali zmagovalca Pokala devetih vrednot
V skladu s tradicijo promoviranja devetih osnovnih vrednot enega največjih družbeno odgovornih projektov za otroke - Nogomet za prijateljstvo - je bilo odločeno, da se bo "Pokal devetih vrednot" letos podelil Real Madridu CF za izjemno družbeno odgovorno politiko in projekte.
10.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Mlade nogometašice želijo živeti svoje sanje
Letos bodo organizirani trije taki festivali, prvega je gostila Lendava, drugi bo danes v Domžalah. Oba pa imata skupni imenovalec: z roko v roki z žensko člansko reprezentanco, ki je v petek gostovala v Lendavi, danes jo pozdravljamo v Domžalah, kjer igra tekmo kvalifikacij za SP 2019.
06.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo 2018 zbližuje otroke iz 211 držav in regij sveta
V projektu Nogomet za prijateljstvo tudi mladi slovenski trener, ki bo v Rusiji vodil ekipo "Western Gorilla".
29.03.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Priznanje SOS za dolgoletno sodelovanje
Nogomet je moštvena igra z žogo in eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Zato mu tudi pravijo, da je »najpomembnejša postranska stvar na svetu«. Nogomet ne pozna meja, barve kože, vere in je namenjen prav vsem, izjema ni niti Specialna olimpiada Slovenije ter njeni športniki.
16.03.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V Radomljah so se izkazali
V Radomljah so minuli vikend organizirali že 7. Uki Cup, mednarodni turnir za ekipe deklic in deklet v starostnih kategorijah U11, U13 in U15. Sodelovalo je 23 ekip iz petih evropskih držav, Slovaške, Srbije, Črne Gore, Hrvaške in Slovenije.
05.03.2018 | Igrišče
Prestavljeno testiranje kandidatov za nogometni oddelek
Zaradi slabe vremenske napovedi je prestavljeno testiranje kandidatov za nogometni oddelek Gimnazije Šiška, ki je bilo sprva predvideno za 6. marec 2018.
09.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V porastu zanimanje za dekliški nogometni oddelek
„Zanimanje za oddelek raste, danes imamo že 28 deklet,“ poudari Tina Kelenberger, vodja dekliškega nogometnega oddelka 1. in 2. letnic. Ob tem izpostavi, da gre za izvrstne projekt, kjer so moči združili Evropska nogometna zveza Uefa, Nogometna zveza Slovenije in Gimnazija Šiška in ŠC PET. 
07.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V petek tudi kandidati za Gimnazijo Šiška
V svoje vrste vabi tudi fantovski nogometni oddelek na Gimnaziji Šiška v Ljubljani, kjer bo v petek, 9.2., potekal informativni dan. Začel se bo ob 12. uri. Kandidati za nogometni oddelek se vpisujejo v program Gimnazija/š. Dijaki nogometnega razreda šolanje zaključijo z maturo, bivajo v dijaškem domu in trenirajo pod vodstvom trenerjev NZS.
07.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju informativnega dne
Letos mineva šestindvajset let od ustanovitve Gimnazije Šiška ter sedemnajst let sistematičnega in načrtnega dela v nogometnih oddelkih v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije. Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (ŠC PET) ima za sabo sedemdeset letno tradicijo ter dvanajst let sodelovanja z Nogometno zvezo Slovenije.
03.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: Praznik dekliškega nogometa v Trebnjem
„Turnir je potekal dobre tri ure in vsaka ekipa je odigrala vsaj 5 tekem, kar je tudi v skladu s pravili tekmovanja za DU I l. Glavni namen turnirja je bila igra, skozi katero so dekleta spoznavala nogometne veščine in to je tudi najbolj pomembno. Turnir se je končal s podelitvijo spominskih medalj in praktičnih nagrad. Verjamemo, da smo z tovrstnim delom in načinom pripomogli k večji in uspešnejši promociji dekliškega nogometa v Dolenjski regiji in širši Sloveniji,“ so ob koncu povedali v NK Trebnje.
06.12.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija dobila nasprotnike tudi v Pokalu regij
V švicarskem Nyonu je včeraj potekal tudi žreb skupin v Pokalu regij za sezono 2018/19. V najmočnejšem evropskem nogometnem tekmovanju za amaterje bo nastopalo 39 držav, vključno s Slovenijo, ki se bo uvodoma predstavila v predkrogu.
27.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometne počitnice za otroke na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z Mladinskim zdraviliščem in letoviščem Debeli rtič v okviru pridobljenih finančnih sredstev iz naslova UEFA Children Fundation omogočila brezplačne nogometne počitnice 180. otrokom in mladostnikom, ki živijo v težkih socialnih razmerah.
13.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti v Krakovu do zgodovinske zmage
V nedeljo se je v poljskem Krakovu odvijala krstna izvedba Evropske poslovne nogometne lige. Srečalo se je osem moštev iz šestih držav, z zgodovinskim naslovom pa se lahko pohvalijo Slovenci, profesorji in drugi sodelavci Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ljubljanske ekonomiste čakajo evropske preizkušnje
V nedeljo bo v poljskem Krakovu potekal prvi evropski poslovni nogometni pokal, ki se ga bodo udeležili tudi prvaki lanske sezone Poslovne nogometne lige, moštvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Igrišče
V Domžalah zaživela nogometna akademija
Deveti november bo za vselej z zlatimi črkami zapisan v zgodovino Nogometnega kluba Domžale. Leta 1920 je bil namreč ustanovljen Športni klub DISK, zakoniti predhodnik kluba, 97 let pozneje pa je svoja vrata uradno odprla Akademija Nogometnega kluba Domžale.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15
16
17

DELI NA