23.07.2017 | Družbeni nogomet
Slovenija 4. v Evropi
Slovenska futsal reprezentanca diabetikov je na evropskem prvenstvu v Romuniji zasedla končno 4. mesto. Bron je pripadel Rusom (5:4 so bili boljši od Slovenije). Prvaki so postali Hrvati.
08.07.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo tudi z vidno slovensko udeležbo
Ruski St. Petersburg je poleg finala pokala konfederacij gostil že peto izvedbo projekta Nogomet za prijateljstvo. Projekta v organizaciji Gazproma se je udeležila tudi slovenska delegacija, ki je globok pečat pustila tudi v nogometnem turnirju, domov pa se je vrnila z novo lepo izkušnjo.
20.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.
16.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo preizkusna tekma v hodečem nogometu
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala preizkusna tekma v hodečem nogometu med predstavniki Nogometne zveze Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni festival MNZ U7 in U9 Nova Gorica
V soboto se je v Ajdovščini zaključila sezona za najmlajše aktivne nogometaše v MNZ Nova Gorica. Festivala se je udeležilo 12 ekip v kategoriji U9 in 9 ekip v kategoriji U7 iz klubov: Ledine, DMNG, Idrija, Bilje, Vipava, Tolmin, Kobarid, Adria in Primorje.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešen zaključek rekreativne ženske nogometne lige
V soboto, 10. junija, je na igriščih nogometnega kluba Brinje Grosuplje potekal zaključek rekreativne ženske nogometne lige. Za žogo se je podilo več kot 100 deklet in žena, pa tudi nekaj dečkov in deklic, nekaj mož in prijateljev in tudi trenerji.
13.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: Tivoli v znamenju dekliškega nogometa
„Nogomet je primeren za otroke, ker jih uči discipline, delavnosti in vztrajnosti. To potrebujejo v teh mladih letih. Pa tudi kolegialnosti se naučijo pri nogometu,“ je povedala Zinka Kosec, ena od mam, ki je s svojimi otroki obiskala Tivoli in si pozorno ogledala prizorišče akcije Live You Goals
04.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo veteranski obračun Slovenije in Hrvaške
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo sta se danes pomerili veteranski selekciji Slovenije in Hrvaške, ki sta v sproščenem vzdušju pokazali obilo dobrega nogometa. Na koncu so se zmage veselili Hrvati, ki so s 4:3 premagali izbrance Marka Elsnerja.
02.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešna promocija (ženskega) nogometa na Goriškem
Minuli četrtek se je na travnati ploščadi pred stavbo mestne občine Nova Gorica odvil festival Male Olimpijade, na katerem se je otrokom nižjih razredov osnovnih šol predstavilo lepo število različnih društev in športnih panog. Del dogajanja je bil tudi nogometni kotiček.
30.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Znana zmagovalca Poslovne lige NZS Ljubljana in Koper
Minuli vikend sta padli odločitvi o zmagovalcih v Poslovni ligi NZS Ljubljana in Poslovni ligi NZS Koper, kjer sta veliki pokal v zrak dvignili moštvi Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani.
21.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Na Ravnah uspešna promocija ženskega nogometa
Med udeleženkami je bila večina deklet starih med 5 in 12 let, z nogometom pa so se pobliže spoznale prav na ta dan. Pri tem so jim bile v pomoč igralke domačega kluba, ki so mladim nadobudnicam prikazale marsikatero nogometno veščino.
19.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Kamniku v znamenju ženskega nogometa
Skupno se je festivalnega dne udeležilo 150 deklic in deklet, ki so se najprej dodobra ogrela, nato pa v različnih aktivnostih in pod vodstvom trenerk in trenerjev, ter pred lepim številom prisotnih obiskovalcev (staršev, sorodnikov, navijačev, ...), preizkušala znanje svojih nogometnih veščin.
08.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski otroci se veselijo že 12. Žogarije
Nogometna zveza Slovenije namenja veliko pozornosti zdravemu načinu življenja in primernemu razvoju za otroke in mladostnike preko različnih aktivnosti. Med slednje nedvomno sodi tudi projekt Žogarija, ki bo v sodelovanju s partnerjem Mercator d.d. potekal že dvanajsto leto.
07.05.2017 | Šolska športna tekmovanja
Trebanjke postale državne prvakinje
Na finalnem turnirju so sodelovale ekipe iz domače Osnovne šole Trebnje, Osnovne šole Solkan, Osnovne šole Vojnik in Osnovne šole Toneta Čufarja Maribor.
01.05.2017 | Igrišče
Ni ovir za ženski nogomet
„Take akcije, kot je Živi svoje sanje, pripomorejo k promociji ženskega nogometa! Pa tudi Rada igram nogomet, svoje dodajo pa tudi naše lastne akcije, ki jih izvajamo,“ je dogajanje v Novi Gorici pohvalila Bojana P. Kompara iz ženskega nogometne sredine Ajdovščine, kjer so v dobrih šestih letih sestavili in postavili uspešno nogometno zgodbo.
13.04.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Vrača se tudi Poslovna liga NZS
V soboto, 15. aprila, se bo po dolgem zimskem premoru ponovno pričelo dogajanje v Poslovni ligi NZS Koper in Poslovni ligi NZS Ljubljana, medtem, ko se prvi poslovno-nogometni izzivi na Štajerskem pričenjajo teden kasneje.
07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
07.04.2017 | Družbeni nogomet
Sobota in nedelja v znamenju dneva čistega športa
Nogometna zveza Slovenije in Slovenska antidoping organizacija (SLOADO) sta letos ponovno združili moči v svetovni kampanji "Play True Day" (Dan čistega športa). Play True Day je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Več kot 300 nogometašic igralo v Radomljah
Slavnostnih podelitev, ob zaključkih tekmovanj, sta se udeležili tudi selektorici kadetskih izbranih vrst Slovenije in Hrvaške - Tina Kelenberger in Tihana Nemčić. Slovenska selektorica je oba dneva pozdravila vse prisotne in se zahvalila organizatorjem za izpeljavo unikatnega turnirja na našem prostoru.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Fair-play v nogometu, poslu in vsakdanjem življenju
Dijaki nogometnega oddelka Gimnazije Šiške so v ponedeljek obiskali Kinodvor, kjer so si v okviru festivala Kinotrip ogledali ruski film Igrišče, ki izpostavlja pomen fair-playa v družbi.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
14
15
16

DELI NA