10.04.2024 | EURO 2024
Nogometni izziv za slovenske osnovne in srednje šole

V posebnem zgodovinskem letu, ko bo naša reprezentanca nastopila na Evropskem nogometnem prvenstvu smo pripravili poseben promocijski izziv za popularizacijo nogometa v šolah. Izziv pripravljamo skupaj z Zavodom za šport in katerega se lahko udeležijo vse slovenske osnovne in srednje šole. Nagrada je mamljiva in sicer podpisan dres slovenske reprezentance in nogometna žoga šolskih tekmovanj.

Šolski nogomet je velik del nogometnih vsebin množičnosti in pomemben faktor pri navduševanju otrok za nogometno igro. Veliko mladih trenira nogomet in je podpiralo našo reprezentanco tudi na tekmah, ko so naši fantje tlakovali pot na veliki oder evropskega nogometa. Zato je prav, ta tudi s šolami in njihovimi varovanci proslavimo odhod na veliko tekmovanje s posebno promocijsko akcijo, kjer si lahko z opravljanjem nogometnega izziva prislužijo bodisi dres s podpisi reprezentantov ali nogometno žogo ter si v spomin na to zgodovinsko nogometno leto v vitrino pospravijo prav poseben spomin na ta dogodek.

Razpis nogometni izziv najdete na povezavi Zavoda za šport in sicer https://www.sportmladih.net/sportni-izziv-se-vraca/ .


Tekst, foto: RK

DELI NA