06.01.2022 | Futsal U17
V soboto NZS futsal center U15 in U17

V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se tudi v letu 2022 nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Konec decembra so mladi trenirali v Laškem, tokrat se bodo v soboto, 8.1., zbrali v Celju. NZS Futsal centra bosta potekala pod strokovnim vodstvom trojca Mile Simeunovič, Dejan Kramberger, Ivan Bratić. V okviru dneva bo opravljen tudi poseben trening za golmane.

Igralci v kategoriji U15 se bodo zbrali ob 10.45, tisti v kategoriji U17 pa ob 13.15.

NZS Futsal center U15:
Vid Prah (Futsal klub Dobovec), Gal Herček (Futsal klub Dobovec), Jaka Drozg (Futsal klub Dobovec), Matevž Muškatevc (Futsal klub Dobovec), Tian Poredski Bračun (Futsal klub Dobovec), Maj Ungar (Futsal klub Dobovec),
Grega Tomašič (Futsal klub Dobrepolje), Anže Vinšek  (Futsal klub Dobrepolje), Domen Arnuš (KMN Slovenske gorice), Enej Kramberger (KMN Slovenske gorice), Amadej Ploj (KMN Slovenske gorice), Vid Huber (KMN Slovenske gorice), Lan Arnuš (KMN Slovenske gorice), Luka Kujavec (NK Ribnica), Teo Nunić (NK Proteus Postojna), Maj Košir (NK Ribnica), Jure Benčina Grgurič (NK Ribnica), Maks Gregorič (ŠD Extrem), Marcel Perušek (ŠD Extrem), Tilen Letonja (FC Ptuj), Tai Luka Modrič (FC Ptuj), Amar Velić (FC Ptuj), Alen Stolnik (KMN Meteorplast), David Lisac (ŠD KMN Olimpija Ljubljana), Tian Matanič (ŠD KMN Olimpija Ljubljana).

NZS Futsal center U17:
Luka Grm (Futsal klub Dobrepolje), Filip Jodl (KMN Benedikt), Nejc Letnik (KMN Benedikt), Gaj Križaj (FC Litija), Lovro Skrinjar (FC Litija), Leonardo Ramadani (FC Litija), Kristjan Čeh (KMN Miklavž), Vid Novak (KMN Miklavž), Luka Čop (ŠD Extrem), Andraž Gregorič (ŠD Extrem), Anže Žlindra (ŠD Extrem),Urban Šilc (ŠD Extrem), Žiga Frank (FK Siliko), Alen Jambriško (KMN Meteorplast), Luka Lovrec (KMN Meteorplast), Žiga Dolinšek Grošelj (ŠD Mlinše), Lovro Trdin (ŠD Mlinše).

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 12.12.2021 | Futsal U17
  NZS Futsal center U17 in U15, v Laškem tudi trening golmanov
  V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Tako bo tudi v soboto, 18.12., v Športni dvorani Tri lilije v Laškem.
 • 03.11.2021 | Futsal U17
  Znane postave za NZS-Futsal center U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2021. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostni kategoriji U15 – vzhod in U15 – zahod ter U17.
 • 07.02.2020 | Futsal U17
  Znani postavi za NZS Futsal center U15
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2020. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostni kategoriji U15 – vzhod in U15 – zahod.
 • 12.03.2019 | Futsal U17
  Novi štirje futsal izbirni treningi
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN pri NZS nadaljuje z razvojem mladih kadrov. Zavoljo tega organizira izbirne treninge v starostnih kategorijah U15 in U7, pred nami so štirje dogodki. Projekt v kategoriji U15 vodi Dušan Razboršek, U17 pa Tadej Levstek.
 • 14.03.2018 | Futsal U17
  V novi sezoni še okrepiti selekcioniranje
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN je pripravila nov izbirni trening igralcev v starostni kategoriji U15, kar je izvrstna osnova za nadaljnje selekcioniranje. Trening je potekal pod vodstvom Dušana Razborška, predsednika trenerskega odbora pri KMN pri NZS in vodje selekcioniranja U15.
 • 04.11.2017 | Futsal U17
  V Podčetrtku še proti Italiji
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let bo kvalifikacijski turnir za nastop na poletnih olimpijskih igrah mladih v Argentini danes sklenila s tekmo proti Italiji. Obračun bo na sporedu ob 16. uri v Podčetrtku, pred tem pa bomo spremljali še tekmo Češke in Romunije. Po dveh tekmah imajo Čehi in Italijani po štiri točke, Slovenija tri, Romunija pa nobene.
 • 02.11.2017 | Futsal U17
  Prepričljivo opravili z Romunijo
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let je prišla do uvodne zmage na kvalifikacijah za olimpijske igre mladih. Varovanci selektorja Andreja Dobovičnika so bili v Podčetrtku s 7:4 boljši od Romunov. V petek je prost dan, v soboto sledi še obračun proti Italiji, ki je na uvodni četrtkovi tekmi remizirala s Čehi (1:1).
 • 01.11.2017 | Futsal U17
  Čehi boljši od slovenskih upov
  Slovenska futsal reprezentanca do 17 let je s tekmo proti Češki začela kvalifikacije za olimpijske igre mladih, ki jih bo prihodnje leto gostila Argentina. Čehi so bili učinkoviti, slavili so s 5:1. Jutri se bodo varovanci selektorja Andreja Dobovičnika pomerili z Romunijo.
 • 31.10.2017 | Futsal U17
  Začenjajo proti Češki
  „Nekaj posnetkov smo pridobili, ki jih bomo pripravili za igralce. V tej fazi pa jih ne želim polniti s podatki, ampak predvsem težiti k razvoju in rasti naše igre,“ je še dodal selektor, ki opozarja, da so vsi fantje čili in zdravi ter pripravljeni na napore. V štirih dneh jih čakajo tri tekme.

DELI NA