V skladu s strategijo in poslanstvom ustvariti odprto in stabilno okolje za uresničevanje nogometnih ambicij, se je Nogometna zveza Slovenije odločila v letu 2017 vzpostaviti rediteljsko službo, kot dopolnjeno obliko varovanja, ki bo v uporabi na tekmah slovenskih nogometnih reprezentanc.

Za sodelovanje v rediteljski službi NZS se lahko prijavi vsak polnoleten državljan Republike Slovenije, ki bi rad s svojim delom soustvarjal zgodbo uspešne in varne organizacije tekem slovenskih nogometnih reprezentanc ter tako sodeloval v ustvarjanju nove zgodbe o uspehu.

Za vse, ki se boste odločili sodelovati v rediteljski službi, bo organizirano dvodnevno usposabljanje za reditelje, ki bo izvedeno v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju. Usposabljanje vsebuje različne elemente potrebne za izvajanje službe reditelja, med drugim spoznavanje potrebnih komunikacijskih veščin, strategije reševanja konfliktov, poznavanje prve pomoči, in ostalih znanj, ki so potrebne za kvalitetno opravljanje rediteljske službe. Udeležba na usposabljanju je brezplačna, udeleženci pa bodo po končanem usposabljanju prejeli potrdilo.

Registracija za reditelje

Uporaba osebnih podatkov

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:


Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.