Pred nami je novo veliko tekmovanje, tokrat je to zaključni turnir v dvoranskem nogometu oziroma futsalu. 12 najboljših reprezentanc Evrope se bo v ljubljanskih Stožicah od 30. januarja do 10. februarja 2018 pomerilo za naslov najboljšega na Stari celini.

Te je vedno zanimalo, kaj vse je potrebno za organizacijo nogometnega turnirja? Bi rad/a spoznal/a, kako tekmo doživijo fotograf, maskota, ali drugi udeleženci nogometne tekme? Si želiš od blizu ogledati na delu najboljše igralce futsala v Evropi, na čelu z Ricardinhom?

V primeru, da si na vprašanja odgovoril z glasnim JA!, se nam pridruži in postani prostovoljec na Evropskem prvenstvu v futsalu 2018 tudi ti!

Registracija za prostovoljce
Cel dan Dopoldan Popoldan Nisem na voljo

Generalka in kick-off event programa prostovoljcev bo 6.12. na prijateljski tekmi med Slovenijo in Portugalsko v dvorani Stožice.

Uporaba osebnih podatkov

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:


Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.