Datum od
Datum do

29.05.2015 | NZS
Čeferin: Blatter pričakovano, a Fifa bo morala opraviti s korupcijo
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin je v pogovoru za Slovensko tiskovno agencijo poudaril, da je bila vnovična izvolitev Josepha Blatterja za predsednika Mednarodne nogometne zveze pričakovana, obenem opozoril na problem korupcije in poudaril, da je Blatterju s svojim odnosom posredno do izvolitve pomagala tudi Uefa.
28.05.2015 | NZS
Skupno stališče v povezavi z zadnjimi dogodki
Članice Uefe (54) so na skupnem sestanku v Zurichu, pred petkovimi volitvami za predsednika Fife, sprejele skupno stališče v povezavi z zadnjimi dogodki, ki pretresajo nogometni svet.
28.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: V Krškem za prvaka
Če je v Prvi ligi večina zadev že odločenih, pa tega niti slučajno ne moremo trditi za domače drugoligaško tekmovanje, ki bo doseglo vrhunec prav v zadnjem krogu. V soboto se bosta za naslov prvaka v neposrednem obračunu udarili ekipi Krškega in Aluminija, medtem ko na dodatne kvalifikacije za napredovanje med elito upajo še nogometaši Doba.
28.05.2015 | U17
Tekem z BIH ne bo, v Brežicah zgolj priprave
Slovenska kadetska reprezentanca bi se morala junija dvakrat pomerila z izbrano vrsto Bosne in Hercegovine, ki pa je odpovedala gostovanje v Sloveniji. Selektor Dušan Kosič je tako prilagodil seznam vpoklicanih reprezentantov, ki bodo v Brežicah vseeno opravili krajše priprave.
26.05.2015 | U17
DU17: Na priprave v Zreče
Julija se bo ekipa zbrala za teden dni v Kranjski Gori, kjer bo vadila skupaj z zasedbo U19, oktobra sledita še tekmi proti Madžarkam, potem pa kvalifikacije.
25.05.2015 | U21
U21: Gliha izbral reprezentante za turnir Lobanovski in kvalifikacijsko tekmo z Andoro
Mlada reprezentanca Slovenije bo v začetku junija odigrala kar tri tekme. Prvi dve na memorialu Valerija Lobanovskega bosta prijateljskega značaja, medtem ko bo zadnja proti Andori že štela za točke v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo U21.
23.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij do prednosti, usoden spodrsljaj Doba
Po 26. krogu druge slovenske nogometne lige ostajata v boju za naslov prvaka le še Aluminij in Krško, saj je Roltek Dob izpadel iz igre po nepričakovanem domačem porazu z Dravinjo. Kidričani so uspešno opravili svoje delo proti ekipi Šmartnega, razburljiva tekma med Triglavom in Krškim pa ni dala zmagovalca. Pravo revijo zadetkov smo videli na Primorskem, kjer so Ankraran Hrvatini s 6:3 odpravili Šenčur.
21.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Odmevi: Koprčani kot ose, Celjani pregoreli
Na eni strani kriki veselja, na drugi obžalovanje zapravljene priložnosti. Razplet finalnega obračuna Pokala Slovenije je narisal nasmešek na obrazih Primorcev, medtem ko so Štajerci zapuščali zelenico sklonjenih glav.
20.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Koprčani tretjič pokalni prvaki
Nogometaši Luke Koper so zmagovalci Pokala Slovenije. V finalu so na Bonifiki premagali Celje z 2:0 (1:0).
20.05.2015 | Tekmovanja mladih
Mladinski pokal: Domžale s prvim naslovom do dvojne krone
Domžalčani so v finalu Mladinskega pokala premagali nogometaše Aluminija s 4:1 (1:1) in osvojili svoj prvi naslov pokalnih zmagovalcev. Zasedba Darka Birjukova si je pred dnevi že zagotovila tudi naslov državnih prvakov.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO + IZJAVE: Pokal v Velenje
Drugi del so podjetneje začele varovanke Bojana Jančarja, ki so v 67. minuti prek Monike Conjar povedle 2:1 in naredile velik korak k obranitvi naslova. A se Velenjčanke niso predale. V svojem tretjem uspelem prodoru je izjemno razigrana Lara Prašnikar našla Loti Lukek, ki je poravnala rezultat na 2:2.
20.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Luka Koper - Celje 2:0
20.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Danes finalna pokalna sreda
Današnji dan lahko označimo za pravi praznik slovenskega nogometa, saj se bodo na Bonifiki zvrstile kar tri finalne tekme pokalnega tekmovanja. Nogometni festival odpirajo dame s finalom med Teleing Pomurjem in Rudar Škalami, štafetno palico zatem prevzemajo mladinci Aluminija in Domžal, medtem ko bo osrednja pozornost pripadla moškemu članskemu spektaklu med Luko Koprom in Celjem.
20.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Crossbar Challenge: Luka Koper vs. Celje
Pred velikim finalom Pokala Slovenije smo oba finalista povabili povabili na priljubljeni nogometni izziv, ki zahteva veliko mero natančnosti. Nogometaši Luke Kopra in Celja so v petnajstih poskusih z roba kazenskega prostora skušali čim večkrat zatresti prečnik. V videoprispevkih preverite, kdo je bil uspešnejši.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V taboru finalistk zaskrbljeni zaradi poškodb
»S sredo in finalom se ne obremenjujemo. V prvenstvu nam je malce padel motiv, zdaj sem prepričan, da bo spet pravi,« Bojan Jančar ne dvomi, da njegova dekleta na Bonifiki ne bi imela dovolj dinamita in volje za obranitev naslov.
19.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Koprčani po tretji naslov, Celjani po drugega
Koprska Bonifika bo v sredo ob 20.30 zaživela v polnem sijaju, saj se bosta za zadnjo prosto domačo lovoriko pomerili ekipi Luke Kopra in Celja. Primorci se želijo s tretjo pokalno trofejo prebiti v evropske pokale, medtem ko nameravajo Štajerci z drugo klubsko lovoriko kronati odlično sezono.
19.05.2015 | Tekmovanja mladih
Mladinski pokal: Aluminij prepušča vlogo favorita Domžalam
V Mladinskem pokalu pričakujemo novega zmagovalca, saj so se branilci naslova iz Kopra poslovili že v polfinalu. Rablji zadnjih pokalnih prvakov so bili nogometaši Domžal, ki bodo skušali upravičiti vlogo favoritov tudi proti Aluminiju.
19.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Beltincih in Velenju v pričakovanju pokalne srede
Ti dve zasedbi se bosta še četrtič zapored v Kopru, 20.5., pomerile za naslov pokalnih prvakinj. Zadnji trije pokali so pristali v klubski vitrini Beltinčank, dosedaj pa so jih največ, kar pet, osvojile igralke ŽNK Krka.
18.05.2015 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Finale se zmaguje
Nogometaši Luke Koper in Celja bodo v sredo ob 20.30 na Bonifiki igrali finale Pokala Slovenije. Glede na dosežke v prvenstvu bi morala vloga favorita pripasti Celjanom, a oboji se strinjajo, da bo ta obračun povsem nekaj drugega kot prvenstvene tekme, na katerih so trikrat slavili Celjani, ena tekma pa se je končala neodločeno.
18.05.2015 | Tekmovanja mladih
Mladinski pokal: Aluminij po daljši poti, Domžale preko branilca naslova
Pokalno sredo na Bonifiki bo zaznamoval tudi finale Mladinskega pokala, kjer se bosta pomerili ekipi Aluminija in Domžal. Kidričani bodo naskakovali svojo drugo pokalno trofejo, medtem ko Domžalčani na ta naslov še čakajo.
1
2
3
...
597
598
599
600
601
602
603
604
...
767
768
769

DELI NA