Datum od
Datum do

10.03.2023 | 2. SNL
Vodilna trojica na popravnem izpitu
Vodilna Rogaška bo po uvodnem porazu vtis popravljala v Lendavi, dvoboj z Nafto pa si boste lahko ogledati na Sportklubu. Kamera NZS bo pospremila nedeljski obračun Bistrice in Krke.
05.03.2023 | 2. SNL
Vodilna trojica v pomlad vstopila brez zmage
S četrtkovo tekmo Ilirije in Nafte se je pričel spomladanski del 2. SNL, prvih točk pa so se veselili Ljubljančani. Ravenčani so v Novem mestu presenetili Krko, Aluminij pa je v končnici tekme z Rudarjem ostal brez zmage. Vodilni Slatinčani so pomlad odprli s porazom, Grosupeljčani so domov odnesli zmago.
28.02.2023 | 2. SNL
Pričenja se spomladanski del 2. SNL
Po zimskem premoru se na nogometne zelenice vračajo tudi drugoligaši. Nogometno pomlad bosta s tekmo pred kamero NZS odprli ekipi Ilirije in Nafte, na Sportklubu pa si boste lahko ogledali petkov obračun Aluminija in Rudarja. Vodilna Rogaška v soboto gosti Brinje.
10.01.2023 | 2. SNL
Drugoligaši potrdili prve zimske spremembe
Prvoligaški klubi so v teh dneh že zakorakali v priprave na nadaljevanje sezone, pohiteli pa je tudi nekaj drugoligašev. Če ne že na zelenici, pa je večina klubov 2. SNL aktivna na področju kadrovanja.
05.01.2023 | 2. SNL
Novo ime na vrhu 2. SNL
Po koncu prejšnje sezone so se napredovanja med prvoligaše veselili v Novi Gorici, kdo pa bo najboljši po 30 tekmah letošnjega tekmovanja? Po jesenskem delu 2. SNL najbolje kaže klubu, ki ga doslej nismo bili vajeni na vrhu lestvice.
30.11.2022 | 2. SNL
Grosupeljčani dobili zaostalo tekmo s Krčani
V Krškem je bila odigrana še zadnja tekma v jesenskem delu 2. SNL, Krčani so se v zaostalem dvoboju 17. kroga pomerili z Grosupeljčani, ki so se s tesno zmago znebili zadnjega mesta.
27.11.2022 | 2. SNL
Rogaška bo prezimila na vrhu lestvice
Pomlad bodo na vrhu 2. SNL pričakali nogometaši Rogaške. Slatinčani so po preobratu premagali Kidričane in drugouvrščeni ekipi prvenstva pobegnili na štiri točke prednosti.
24.11.2022 | 2. SNL
Za konec jeseni še derbi vodilnih
Zadnji novembrski konec tedna bo postregel z zaključkom jesenskega dela 2. SNL. Osemnajsti krog prvenstva bosta z derbijem za vrh lestvice odprla Aluminij in Rogaška. Slatinčani v Kidričevo prihajajo s točko prednosti, dvoboj vodilnih klubov lige pa boste lahko spremljali v prenosu na spletni strani NZS.
19.11.2022 | 2. SNL
Rogaška dobila dvoboj preobratov z Rudarjem, Kidričani premagali Ilirijo
Predzadnji jesenski krog je postregel s slavjem vodilne trojice. Vodilni Slatinčani so v obračunu preobratov s 5:3 premagali Velenjčane, Krka je bila boljša od Nafte, Kidričani pa so v Ljubljani premagali Ilirijo.
17.11.2022 | 2. SNL
Ilirija pred kamero NZS z Aluminijem, Krka gosti Nafto
Drugoligaši bodo pred zimskim premorom odigrali le še dva kroga, ta konec tedna bo na sporedu 17. Vodilna Rogaška bo gostila Velenjčane, drugi Kidričani pa se bodo v Šiški pred kamero NZS pomerili s četrto Ilirijo. Na Sportklubu si boste lahko ogledali dvoboj tretje Krke in pete Nafte.
13.11.2022 | 2. SNL
Četa Oskarja Drobneta ostaja na prvem mestu, Slatinčani prekinili niz Ilirije
Drugoligaši so s tekmami 16. kroga vstopili v drugo polovico prvenstva. Rogaška je v derbiju kroga premagala Ilirijo, končala šest tekem dolgo serijo Ljubljančanov in ostala na vrhu lestvice.
11.11.2022 | 2. SNL
Drugoligaši vstopajo v drugo polovico sezone, vodilna Rogaška s tretjo Ilirijo
Drugoligaši s tekmami 16. kroga odpirajo drugo polovico sezone, v katero kot vodilna ekipa 2. SNL vstopa Rogaška. Slatinčani se bodo v soboto pred kamero NZS udarili s tretjo Ilirijo, ki je dobila zadnjih šest tekem.
06.11.2022 | 2. SNL
Kranjčani petkrat zatresli mrežo Doba, Rogaška po remiju Kidričanov skočila na prvo mesto
Krka je v Kidričevem remizirala z Aluminijem, delitev točk v štajersko-dolenjskem dvoboju pa so izkoristili Slatinčani, ki so premagali Krško in skočili na vrh 2. SNL. Kranjčani so v petkovem večeru petkrat zatresli mrežo Doba, Ilirija pa je s šesto zmago v nizu skočila pred Novomeščane.
03.11.2022 | 2. SNL
Drugoligaši pred polovico prvenstva, vodilni Aluminij gosti tretjo Krko
Drugoligaši bodo s tekmami 15. kroga zalključili uvodno polovico sezone. Trenutno najbolje kaže Aluminiju, ki bo prvo mesto branil v petkovem spopadu s tretjo Krko, ki si ga boste lahko ogledali na Sportklubu. Kamera NZS bo pospremila dvoboj Bistričanov in Beltinčanov.
31.10.2022 | 2. SNL
Slatinčani slavili v Novem mestu, Aluminij ostaja na vrhu
Portoval je gostil dvoboj pred 14. krogom tretje Krke in druge Rogaške. Točk so se veselili Slatinčani, ki po novi zmagi Kidričanov ostajajo za petami vodilnega Aluminija. Drugič zapored so slavili Grosupeljčani, Velenjčani pa so za tretjo zmago v nizu premagali Bistrico.
27.10.2022 | 2. SNL
Vodilni Kidričani v Ajdovščino, Krka in Rogaška v petek pred kamero NZS
Drugoligaši bodo oktober zaključili s tekmami 14. kroga. Aluminij bo vodstvo branil v Ajdovščini, že v petkovem popoldnevu pa se bosta udarila prva zasledovalca Kidričanov. Obračun Krke in Rogaške boste lahko pospremili na spletni strani NZS.
26.10.2022 | 2. SNL
Krčani po preobratu premagali Dobljane
Nogometaši Krškega in Doba so na zelenici Stadiona Matija Gubec odigrali zaostalo tekmo devetega kroga 2. SNL. Čeprav so gostje ob polčasu vodili z dvema goloma prednosti, so točke po preobratu v nadaljevanju tekme ostale v Posavju.
23.10.2022 | 2. SNL
Ajdovci prekinili serijo Rogaške, Ilirija boljša od Krke, Aluminij znova na vrhu
Kidričani so se po porazu v Dobu, kjer so izgubili prvo mesto, v petkovem popoldnevu vrnili na vrh lestvice, ki so ga zadržali tudi po sobotnem sporedu. Rogaška je v dvoboju z Ajdovščino lovila osmo zaporedno zmago, a po remiju s Primorjem ostala brez nje.
18.10.2022 | 2. SNL
Rogaška po nadaljevanje niza proti Primorju, pred kamero NZS Ravenčani in Bistričani
Večina drugoligašev je imela med tednom pokalne obveznosti, s petkovo tekmo Aluminija in Bilj pa se pričenja 13. krog drugoligaškega tekmovanja. Vodilna Krka gostuje pri Iliriji, Rogaška bo podaljšanje niza napadala proti Primorju, pred kamero NZS pa bo odigran dvoboj med Ravenčani in Bistričani.
16.10.2022 | 2. SNL
Dob na kolena spravil vodilne Kidričane, zdaj na vrhu Krka in Rogaška
Dobljani so pravcati strup za vodilno ekipo 2. SNL. Četa Jerneja Javornika je po prekinitvi novomeške serije neporaženosti porazila še Kidričane, ki so tako izgubili vodstvo na lestvici. Na prvo mesto se je v soboto vrnila Krka, ki si vrh deli z Rogaško. Slatinčani so v Biljah vknjižili sedmo zaporedno zmago.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
42
43
44

DELI NA