Datum od
Datum do

12.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Crotone Ankaranu posodil dva nogometaša
Ankarančane prva tekma drugega dela sezone čaka že v soboto, ko bo v Dravogradu gostoval Aluminij. Primorci so pred novimi preizkušnjami potrdili še dva novinca, zadnji ekipi prvenstva sta se pridružila člana italijanskega Crotoneja.
11.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi napolnili goriško mrežo
Priprave prvoligašev se počasi, a zanesljivo prevešajo v zaključno fazo. Zadnjo tekmo pred zaostalim obračunom z Aluminijem so odigrali Ankarančani, zmaji pa se s priprav v Turčiji vračajo z remijem. Goričani so morali po Kranjčanih čestitati Velenjčanom.
10.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav dobil prvoligaški spopad z Gorico
Sobota je ponudila šest pripravljalnih srečanj. Maribor se je pred odhodom domov v Turčiji pomeril še z Zenitom, prvoligaškemu spopadu pa so bili priča v Novi Gorici, kjer pa so se veselili Kranjčani.
10.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bivši reprezentant Srbije nova pridobitev zmajev
Mariborčani se danes poslavljajo od Turčije, kjer bodo še nekaj dni vadili nogometaši Olimpije. Zasedba zmajev je danes močnejša za novega člana. Zeleno-belim se je pridružil nekdanji srbski reprezentat Dragan Mrđa.
09.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Šehiću med knape še dva nova obraza
Pri splitskem Hajduku so že pred dnevi potrdili, da bo Edin Šehić spomladi posojen Rudarju, danes pa so Velenjčani ob tem predstavili še dva nova obraza. Knapom sta se pridružila Djair Parfitt-Williams in Vlatko Šimunac, ki se najbolje znajdeta v napadu.
09.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva pogodba za Likarja in Bičića
Goričani bodo, kot kaže trenutno, v nadaljevanje sezone krenili z dokaj nespremenjeno zasedbo. Rifet Kapić je edini, ki je zapustil Primorsko, vodstvo kluba pa je danes sklenilo profesionalno pogodbo z mladima vratarjema, Urošem Likarjem in Nickom Bičićem.
08.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Remi Olimpije, poraz Maribora
V Sloveniji praznik, v Turčiji pa dan za novo pripravljalno preizkušnjo Mariborčanov in Ljubljančanov. Četrtek ni ponudil zmaga, čeprav so bili zmaji že na pragu skalpa ruskega Rostova, Štajerci pa so morali priznati še drugi poraz.
08.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Med zmaje tudi Avstralec
Olimpija je po selitvi v Turčijo predstavila še drugo zimsko okrepitev. Zmaji so dodatno rešitev za položaj levega bočnega branilca našli na Reki, od koder se je poleti že preselil Dario Čanađija. Vezistu je pol leta zatem v Ljubljano sledil še Jason Davidson.
07.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Umagu poraz Celja ter zmagi Aluminija in Domžal
V Umagu so bili uspešnejši Kidričani in Domžalčani, ki so ugnali Zemun, medtem ko so morali Celjani priznati premoč Širokemu Brijegu. Rudar je napolnil dravograjsko mrežo, Gorica pa je z golom Žigona premagala drugo ekipo Osijeka.
07.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Vidović nova moč Krčanov
Tudi Krčani nadaljujejo s pripravami na drugi del sezone, v katerem bo posavsko zasedbo vodil Alen Šćulac. Primorec na krški klopi bo spomladi razpolagal z dokaj spremenjenim moštvom, naslednji potrjeni novinec je tudi Boris Vidović.
06.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij in Gorica uspešna v hrvaški Istri
Torek je ponudil tri dvoboje prvoligašev, tako Goričani, Kidričani in Krčani pa so bili aktivni na hrvaški tleh. Gorica je krajše priprave v Istri odprla z zmago nad poreškim Jadranom, Aluminij je ugnal Ilirijo, Posavci pa so izgubili z Rijeko.
05.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor do zmage, Vojvodina ugnala Olimpijo
Za vodilnima ekipama Prve lige Telekom Slovenije sta novi preizkušnji na turških tleh. Mariborčani so ugnali zasedbo moldavskega Šerifa, Olimpijo pa je z golom v izdihljajih dveurnega dvoboja z Vojvodino pokopal nekdanji grof Stefana Cebara.
04.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Remi Kidričanov in Ankarančanov
Za Kidričani in Ankarančani je nova pripravljalna preizkušnja. Dvoboja v Kidričevem oziroma Piranu sta se razpletla z neodločenim izidom. Aluminij je remiziral z Rogaško, Ankaran pa z Biljami.
03.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v mrežo Šampiona pospravile pol ducata zadetkov
Velenjčani so, potem ko so klonili v finalni tekmi, turnir v hrvaški Istri sklenili na drugem mestu. Krčani so v Zagrebu izgubili z Dinamom, Goričani pa so ugnali Radomlje. V dvoboju s Šampionom so bili najučinkovitejši Domžalčani.
03.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik v pomlad z igralcem bivšega kluba
Velenjčani v teh dneh vadijo v hrvaškem Umagu, zasedba knapov pa bo že kmalu močnejša za novega člana. Iz vrst splitskega Hajduka, nekdanjega kluba velenjskega stratega Marijana Pušnika, se v Šaleško dolino seli Edin Šehić.
02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji turški del priprav odprli z zmago
Ljubljančani so turški del priprav odprli s prepričljivo zmago nad bolgarskim Etarjem, slabše pa se je v Beleku razpletlo za Mariborčane, ki so doživeli prvi poraz v letošnjem letu. Goričani so ugnali mladinsko zasedbo svojega kluba.
02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mladi Ganec nova moč zmajev
Treningom Olimpije sta se po selitvi v Turčijo pridružila dva ganska nogometaša. Za enega je že znano, da bo spomladi nosil zeleno-beli dres. Erik Boakye bo skušal Ljubljančane prepričati v času polletne posode.
02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zeba vnovič med Kidričani
Aluminij spada med najbolj aktivne prvoligaše na zimski nogometni tržnici. Kidričani so se razšli s šesterico novincev, potrdili pa so sedem novincev. Zadnji med njimi je povratnik, med rdeče se je vrnil Josip Zeba.
01.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli izgubili z Ružomberokom
Kranjčani se v teh dneh potijo pri južnih sosedih, natančneje v Umagu, ki je to zimo najbolj pogosto pripravljalno središče slovenskih prvoligašev. Gorenjci so po selitvi v Istro odigrali novo srečanje, a morali priznati premoč nasprotniku.
01.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica s hrvaškima novincema
Gorica je bila v dosedanjem prestopnem obdobju vsaj navzven najmanj aktiven prvoligaš. Edina sprememba je bila zgolj slovo Rifeta Kapića, ki se je preselil v Švico, danes pa so Primorci predstavili dva novinca.
1
2
3
...
116
117
118
119
120
121
122
123
...
168
169
170

DELI NA