Datum od
Datum do

12.11.2019 | Ženska A
Dokazale, da lahko igrajo z evropskimi prvakinjami
Kljub porazu je Slovenija navdušila. Predvsem v prvem polčasu, ki je bil tak, kot si ga je selektor Borut Jarc s svojim strokovnim štabom želel. Njegove varovanke so parirale Nizozemkam, v primerjavi s prvo medsebojno tekmo v Murski Soboti so bile naše igralke boljše in čvrstejše v duelih, ob osvojeni žogi ali podaji pa so žogo znale zadržati in bolj premišljeno napasti tekmice.
12.11.2019 | Ženska A
Ambicije zrasle, napredek viden
Po zdravstvenih težavah na uvodnih tekmah kvalifikacij za Euro 2021 se je branilka Sara Agrež vrnila v ekipo in poskrbela za dodatno dozo mirnosti in samozavesti v ekipi, še posebej pa v obrambi. Le to bo še kako koristno tudi nocoj, ko Slovenija na peti kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2021 gostuje na Nizozemskem.
12.11.2019 | Ženska A
Izkoristiti priložnosti, ki se ponudijo
„Popraviti moramo duel igro, pa tudi vsako žogo ni treba oddati takoj, ampak je želja, da jo malce zadržimo. Pomembno bo tudi, da ne bežimo od žoge, ampak da prihajamo k žogi,“ navrže Milomir Kondić, trener v štabu selektorja Boruta Jarca.
11.11.2019 | Ženska A
Dokazale, da lahko igrajo z vsemi
Tekme na Nizozemskem se veseli tudi vezistka Dominika Čonč, igralka AC Milana in prvo ime italijanskih zelenic v mesecu oktobru. Čončeva verjame, da je dobro formo prinesla v izbrano vrsto, kjer ima pomembno vlogo. Ki jo bo po najboljših močeh skušala upravičiti tudi jutri.
10.11.2019 | Ženska A
Proti prvakinjam na preizkušnji tudi obramba
„Zagotovo nas čaka precej dela, a ga bomo opravili po najboljših močeh. Nekaj lažje nam je, da npr. s Saro Agrež že vrsto let igrava skupaj na tem mestu. Poznava se, tudi kako napako se da popraviti prav na račun tega, da se dobro poznava,“ še pristavi Špela Rozmarič.
09.11.2019 | Ženska A
Ostati realen pred gostovanjem na Nizozemskem
„Treninge izkoriščamo, da tehnično-taktično pripravimo ekipo. Poglavitnega pomena bo čvrsta faza branjenja glede na moč Nizozemske. Imamo pa tudi mi svoj plan za fazo napada, ne mislimo se le braniti!“ uvodoma pove selektor Borut Jarc.
07.11.2019 | Ženska A
Proti evropskim prvakinjam ponoviti Fazanerijo
V petek se bo zbrala ženska članska reprezentanca, ki jo prihodnji torek čaka gostovanje pri evropskih prvakinjah na Nizozemskem. To bo tekma 5. kroga v kvalifikacijski skupini 1, kjer so na vrhu prav Nizozemke, Slovenija pa zaseda 2. mesto (z dvema zmagama in dvema porazoma).
05.11.2019 | Ženska A
Razpoložene pred gostovanjem pri evropskih prvakinjah
Do nove zmage je prišla tretjeuvrščena Roma Kaje Eržen, ki je z 2:1 porazila Sassuolo, Erženova je zadela v 20. minuti. Slovenska reprezentantka je dosegla prvi zadetek v italijanski ligi, poklonila pa ga je pred dnevi umrli babici, tudi veliki podpornici in navijači, ki je Kajo spremljala na številnih tekmah.
28.10.2019 | Ženska A
Prvi gol Sare Agrež, poškodba Mateje Zver
Mateja Zver je potrdila dobro strelsko formo in svoji super bilanci dodala še dva zadetka ob visoki zmagi St. Pöltna doma proti Bergheimu. Mateja je bila uspešna v prvem polčasu, zadela je v 3. in 38. minuti. Ob tem pa je Mateja utrpela poškodbo nosa.
26.10.2019 | Ženska A
Članice novembra proti evropskim prvakinjam
Slovenija je v tem delu kvalifikacij navdušila – po štirih tekmah ima dve zmagi in dva poraza. V skupini A zaseda 2. mesto, vodi Nizozemska, ki je imela obilo težav na gostovanju v Sloveniji, kjer je šele v zadnjih 13 minutah tekme zlomila odpor naše izbrane vrste (2:4 je bilo), ki jo je podpiralo v Murski Soboti več kot 1000 gledalcev.
22.10.2019 | Ženska A
Zverova na vrhu, vrnitev Pamele Begič
Ekipa Turbine Potsdam je doživela četrti zaporedni poraz, s 3:1 so klonili na Bavarskem. Lara Prašnikar se je izkazala s podajo za edini zadetek ekipe, vseh 90 minut pa je poleg Lare odigrala tudi Sara Agrež. Zala Meršnik je ostala na klopi za rezerve. Adrijana Mori okreva po poškodbi.
13.10.2019 | Ženska A
Štirje goli Zverove, Dominika odločila milanski derbi
Turbine Potsdam ni bil kos Freiburgu, ki je v 92. minuti zadel za zmago 4:5. Gostje so vodile že 0:3, a je Lara Prašnikar z zadetkom v 59. minuti napovedala preobrat. Ki se je zgodil, a so domačinke nesrečno klonile. To je bila posebna tekma, saj sta prvič v nemški zvezni ligi zaigrali Zala Meršnik in Sara Agrež.
08.10.2019 | Ženska A
Slovenija suvereno opravila s Turčijo
Ženska članska reprezentanca je na gostovanju v Turčiji dosegla 2. zmago v kvalifikacijah za Euro 2021. Varovanke selektorja Boruta Jarca so s kar 6:1 porazile Turčijo. S tremi zadetki se je izkazala Lara Prašnikar.
07.10.2019 | Ženska A
Točno vedo, po kaj so prišle v Turčijo
V torek se tudi za našo žensko člansko reprezentanco nadaljujejo kvalifikacije za Euro 2021, ki bo potekalo v Angliji. Slovenija jutri ob 15. uri gostuje pri Turčiji in lovi svojo 2. zmago v četrti kvalifikacijski tekmi. 
06.10.2019 | Ženska A
V Turčijo po točke za mirno nadaljevanje
„Vesel sem, ker so si upale igrati proti tako močni ekipi, kot je Nizozemska. V napadu smo naredili nekaj dobrih kombinacij, v obrambi smo bili dovolj čvrsti. Vse to pa so elementi, ki mi dajejo navdih za naprej,“ je jasen selektor Borut Jarc.
04.10.2019 | Ženska A
Slovenija navdušila proti evropskim prvakinjam
Ženska članska reprezentanca je izvrstno kljubovala evropskim prvakinjam, ki so šele v zadnjih 12 minutah prišle do zmage v murskosoboški Fazaneriji (2:4). Gola za Slovenijo sta prispevali Mateja Zver in Kaja Korošec
04.10.2019 | Ženska A
Po dober izkupiček proti Nizozemski
Še nekaj ur nas loči do tekme Slovenije in Nizozemske, ki se bosta v 3. krogu kvalifikacij za Euro 2021 pomerili v murskosoboški Fazaneriji, tekma se začne ob 19. uri, vstop je prost. Slovenija ima po dveh tekmah zmago in poraz.
03.10.2019 | Ženska A
Članice trenirale v Fazaneriji
Selektor Borut Jarc je s svojim strokovnim štabom izkoristil trening za končno pripravo na obračun z zasedbo, ki je na zadnjem svetovnem prvenstvu osvojila 2. mesto.
03.10.2019 | Ženska A
Pripravljene na Nizozemsko
„Komaj čakamo tekmo! Vse gre po planu. Dekleta delajo zelo zavzeto, odgovorno in disciplinirano. Pričakujem dober odpor proti aktualnemu prvaku Evrope. Večkrat sem že povedal, da je taka tekma privilegij,“ napoveduje selektor Borut Jarc.
02.10.2019 | Ženska A
Na domači Fazaneriji proti evropskim prvakinjam
Tekme v Murski Soboti se veseli tudi reprezentantka Špela Kolbl. „Tu sem doma, tu sem začela igrati nogomet. Spomnim se, kako sva z očetom prihajala na tekme Mure, kjer sem navijala za Muro, potem pa sem začela igrati nogomet,“ se teh začetkov rada spominja Špela.
1
2
3
...
16
17
18
19
20
21
22
23
...
37
38
39

DELI NA