Datum od
Datum do

26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni turnir nogometnih oddelkov
V petek, 8.6.2018, je na v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška, kjer so dijaki odigrali medrazredne tekme. V prijetnem, sproščenem vzdušju so uživali vsi sodelujoči, dijaki, starši, sorodniki, trenerji in profesorji.
26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Prijateljski tekmi med slovensko in makedonsko nogometno akademijo
V prvem tednu v juniju nas je obiskala nogometna Akademija iz Skopja. V okviru sedaj že tradicionalnih srečanjih med nogometnim oddelkom Gimnazije Šiška in Nogometno akademijo iz Skopja smo letos odigrali dve prijateljski srečanji.
19.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci zaključili projekt z udeležbo na forumu in otvoritveni tekmi
Letošnja izvedba projekta Nogometa za prijateljstvo je dobila epilog s šestim mednarodnim otroškim forumom, ki se ga je udeležilo 1.500 otrok iz 211 regij sveta
18.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
NNC Brdo v znamenju veteranskega nogometa
Nacionalni nogometni center Brdo je v nedeljo gostil finalni turnir najboljših veteranskih ekip posameznih Medobčinskih nogometnih zvez. V letošnji sezoni so v projektu sodelovala moštva iz sedmih medobčinskih zvez.
13.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Veliko nogometa, še več prijateljstva
V športnem kompleksu moskovske Lokomotive se je odvijal osrednji dogodek Nogometa za prijateljstvo. 32 ekip z otroci iz 211 držav sveta se je med sabo pomerilo v posebnem nogometnem prvenstvu, kjer je bil osrednji poudarek na sproščenem duhu in ozaveščanju o problematiki ogroženih živalskih vrst.
11.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Začenja se prvenstvo Nogometa za prijateljstvo
V torek se v Moskvi začenja prvenstvo Nogometa za prijateljstvo, kjer se bodo v nogometnih veščinah pomerili otroci iz 211 držav in regij po celem svetu. Med njimi bodo tudi slovenski predstavniki, na čelu z Janom Bekom, ki bo opravljal vlogo trenerja ekipe »Western Gorilla«.
09.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo: Otroci prispeli v Moskvo
Otroci iz 211 držav in regij so prispeli v Moskvo, kjer se je začel osrednji del projekta Nogomet za prijateljstvo 2018. Med njimi so tudi trije slovenski predstavniki, Rene Rantuša Lampreht, Tija Karič in Jan Bek.
04.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski vinarji četrtič evropski prvaki v nogometu
Slovenski vinarji so četrtič postali evropski prvaki v nogometu. Naslov so ubranili na domačem prvenstvu, na katerem so na finalni tekmi v Murski Soboti s 3:2 (1:0) ugnali Nemčijo ter se ji oddolžili za poraz v predtekmovalnem delu. Na tekmi za tretje mesto je Češka s 3:0 ugnala Italijo.
04.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Ekološka pobuda Nogometa za prijateljstvo
V okviru mednarodnega otroškega družbeno-odgovornega projekta Nogomet za prijateljstvo je nastala ekološka pobuda, ki želi otroke in odrasle opozoriti na problematiko varstva okolja in skrbnega odnosa do narave.
29.05.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Na svetovno prvenstvo tudi Rene Rantuša Lampreht
Svetovno prvenstvo v nogometu 2018 bo imelo močan slovenski pridih, saj poleg Tije Karič in Jana Beka v okviru mednarodnega projekta Nogomet za prijateljstvo potuje v Rusijo tudi Rene Rantuša Lampreht.
28.05.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Začenja se Vino Euro 2018
Jutri se v Sloveniji začenja 5. evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu. Na mednarodnem dogodku amaterskega nogometa na »velikem« igrišču z delno prilagojenimi pravili bodo poleg Slovenije, ki je na zadnjem EP 2016 v Meinzu/Nemčiji osvojila 1. mesto in tako že 3. v zgodovini postala evropski prvak, nastopile še reprezentance Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije, Švice, Češke in Portugalske.
25.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci obeležili mednarodni dan nogometa in prijateljstva
Mednarodni dan nogometa in prijateljstva praznovali v Sloveniji in v več kot dvestotih mestih po celem svetu.
22.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Znana mlada ambasadorja, ki bosta predstavljala Slovenijo na Nogometu za prijateljstvo 2018
Predstavnika Slovenije sta obiskala Marcosa Tavaresa in mu predstavila letošnji projekt Nogomet za prijateljstvo, ki se bo odvil na Svetovnemu prvenstvu 2018 v Rusiji.
18.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Zmaga vnovič nogometašem MNZ Maribor
Slovenski amaterski nogomet bo na mednarodni ravni tudi letos predstavljala selekcija MNZ Maribor. Štajersko-koroška zasedba je premagala moštvo MNZ Koper. Primorci so povedli z golom Savskega, a je sledil preobrat ekipe MNZ Maribor, ki je po petih doseženih zadetkih ponovila lansko slavje.
16.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Selekcija MNZ Maribor brani lansko zmago
V sredo bomo dobili zmagovalca letošnje izvedbe Pokala regij. Nacionalni nogometni center Brdo bo gostil finalni dvoboj selekcij MNZ Maribor in MNZ Koper, obračun pa boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani NZS.
14.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah pokazale, da imajo nogomet rade
„Hotela sem igrati nogomet, sprva sem trenirala pri fantih. Pred desetimi leti je bilo to. Od takrat je nogomet precej napredoval, predvsem na tehnični ravni, kar so se dekleta naučila od moških,“ pa meni Manca Kutnjak, igralka in trenerka v ŽNK Moje-lece.si Radomlje. Manca se zaveda, da vsa dekleta ne morejo postati nogometašice, zato se najde mesto za njih tudi v trenerskih in sodniških vrstah.
12.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci izbrali zmagovalca Pokala devetih vrednot
V skladu s tradicijo promoviranja devetih osnovnih vrednot enega največjih družbeno odgovornih projektov za otroke - Nogomet za prijateljstvo - je bilo odločeno, da se bo "Pokal devetih vrednot" letos podelil Real Madridu CF za izjemno družbeno odgovorno politiko in projekte.
10.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Mlade nogometašice želijo živeti svoje sanje
Letos bodo organizirani trije taki festivali, prvega je gostila Lendava, drugi bo danes v Domžalah. Oba pa imata skupni imenovalec: z roko v roki z žensko člansko reprezentanco, ki je v petek gostovala v Lendavi, danes jo pozdravljamo v Domžalah, kjer igra tekmo kvalifikacij za SP 2019.
06.04.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo 2018 zbližuje otroke iz 211 držav in regij sveta
V projektu Nogomet za prijateljstvo tudi mladi slovenski trener, ki bo v Rusiji vodil ekipo "Western Gorilla".
29.03.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Priznanje SOS za dolgoletno sodelovanje
Nogomet je moštvena igra z žogo in eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Zato mu tudi pravijo, da je »najpomembnejša postranska stvar na svetu«. Nogomet ne pozna meja, barve kože, vere in je namenjen prav vsem, izjema ni niti Specialna olimpiada Slovenije ter njeni športniki.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA