Datum od
Datum do

02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji turški del priprav odprli z zmago
Ljubljančani so turški del priprav odprli s prepričljivo zmago nad bolgarskim Etarjem, slabše pa se je v Beleku razpletlo za Mariborčane, ki so doživeli prvi poraz v letošnjem letu. Goričani so ugnali mladinsko zasedbo svojega kluba.
02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mladi Ganec nova moč zmajev
Treningom Olimpije sta se po selitvi v Turčijo pridružila dva ganska nogometaša. Za enega je že znano, da bo spomladi nosil zeleno-beli dres. Erik Boakye bo skušal Ljubljančane prepričati v času polletne posode.
02.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zeba vnovič med Kidričani
Aluminij spada med najbolj aktivne prvoligaše na zimski nogometni tržnici. Kidričani so se razšli s šesterico novincev, potrdili pa so sedem novincev. Zadnji med njimi je povratnik, med rdeče se je vrnil Josip Zeba.
01.02.2018 | Pokal Terme Olimia
V petek žreb polfinala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
01.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli izgubili z Ružomberokom
Kranjčani se v teh dneh potijo pri južnih sosedih, natančneje v Umagu, ki je to zimo najbolj pogosto pripravljalno središče slovenskih prvoligašev. Gorenjci so po selitvi v Istro odigrali novo srečanje, a morali priznati premoč nasprotniku.
01.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica s hrvaškima novincema
Gorica je bila v dosedanjem prestopnem obdobju vsaj navzven najmanj aktiven prvoligaš. Edina sprememba je bila zgolj slovo Rifeta Kapića, ki se je preselil v Švico, danes pa so Primorci predstavili dva novinca.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Goričani vnovič uspešni
Goričani, Kidričani in Velenjčani so januarski del priprav na nadaljevanje sezone sklenili s pripravljalno preizkušnjo. Primorci so se veselili visoke zmage nad Grosupeljčani, z remijem pa sta se morala zadovoljiti Oliver Bogatinov in Marijan Pušnik. Celje je ugnalo Fužinar.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Kabha se vrača v domovino
Marwan Kabha zapušča Ljudski vrt in se vrača v domovino. Vezist se je v dresu Maribora prebil do reprezentance Izraela, s Hapoelom Beer Ševo pa je sklenil štiriinpolletno pogodbo.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalske vrste zapustila še dva
Domžalčani v zimskem prestopnem obdobju še niso predstavili novih moči, je pa nekoliko daljši seznam tistih, ki so zapustili vrste pokalnega prvaka. Po Kristjanu Matoševiću, ki se je pred dnevi pridružil Muri, sta rumene zapustila še Faruk Gačan in Domen Jugovar.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Triglava v Radnik Bijeljino
Darko Zec v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije ne bo nosil dresa Triglava. Izkušeni branilec se prvič v svoji karieri seli na tuje, po slovesu od orlov je postal član Radnika iz Bijeljine.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar do nove zmage, Maribor priprave v Turčiji odprl z remijem
Prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. Torek je ponudil štiri srečanja. Velenjčani so priprave na Hrvaškem odprli z zmago, medtem ko so Mariborčani v uvodni preizkušnji na turški tleh remizirali z Vojvodino.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar do nove zmage, Maribor priprave v Turčiji odprl z remijem
Prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. Torek je ponudil štiri srečanja. Velenjčani so priprave na Hrvaškem odprli z zmago, medtem ko so Mariborčani v uvodni preizkušnji na turških tleh remizirali z Vojvodino.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij okrepila še dva nogometaša
Kidričani nadaljujejo s prenovo članskega moštva. Vodstvo prvoligaša je danes potrdila še dva novinca, ki sta se v zasedbi Oliverja Bogatinova pridružila četverici novih obrazov. Med rdeče sta se preselila Luka Štor in Christopher Makengo.
29.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Povabilo k oddaji ponudb za medijske pravice Prve slovenske nogometne lige za obdobje 2018/21
Nogometna zveza Slovenije je, v sklopu svoje dolgoročne medijske in marketinške strategije, pripravila Povabilo k oddaji ponudb za medijske pravice Prve slovenske nogometne lige za obdobje 2018-2021 (sezone 2018/19, 2019/20 in 2020/21) za območje Republike Slovenije.
29.01.2018 | 2. SNL
Za drugoligaši prve pripravljalne preizkušnje
V priprave na nadaljevanje sezone so zakorakali tudi drugoligaši, za katerimi so že prve pripravljalne preizkušnje. Nadaljujejo se tudi kadrovske spremembe, klubi še vedno krepijo svoje vrste za pomladanske boje.
28.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani ugnali nekdanjo ekipo trenerja Šćulca
Ankarančani so se po včerajšnjem gostovanju v prestolnici vrnili v Medulin, kjer so se danes pomerili s Cibalio. Priprave v Umagu pa so sklenili Krčani, ki so se pred vrnitvijo domov ustavili še v Dekanih.
27.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji ugnali Ankarančane, Mlakar s prvencem potrdil zmago Maribora
Ljubljančani in Mariborčani so pred odhodom v Turčijo vknjižili novo zmago. Štajerci so ugnali avstrijski Weiz, zmaji pa so dobili prvoligaški spopad z Ankarančani. Uspešni so bili tudi Velenjčani, Celjani pa so remizirali s ptujsko Dravo.
26.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale slavile z golom Ibričića
Domžalčani so prvi del priprav v Umagu sklenili z minimalno zmago nad Ružomberokom, drugo pripravljalno srečanje pa so v domačem Kidričevem odigrali nogometaši Aluminija, ki so remizirali s Kapfenbergom. Krčani so se s Krupo razšli brez zadetkov.
26.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Ankarana v Kidričevo tudi Klapan
Kidričani so v tem tednu med najbolj aktivnimi klubi na zimski nogometni tržnici. Aluminiju se je že pred časom pridružil Kruno Ivančić, v teh dneh pa so se zasedbi trenerja Oliverja Bogatinova priključili še trije novi obrazi.
25.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani remizirali z Lokomotivo
Ankarančani, ki se v teh dneh na drugi del Prve lige Telekom Slovenije pripravljajo v hrvaški Istri, so v Medulinu odigrali še drugo tekmo mednarodnega turnirja. Primorci so se po Zrinjskem udarili še z zagrebško Lokomotivo.
1
2
3
...
278
279
280
281
282
283
284
285
...
391
392
393

DELI NA