Datum od
Datum do

01.06.2017 | A
Lestvica FIFA: Slovenija nad Malto kot 56.
Slovenska nogometna reprezentanca je na najnovejši lestvici mednarodne nogometne zveze Fifa nazadovala za eno mesto in je po novem 56. Na vrhu ostaja Brazilija, na drugem in tretjem mestu so Argentinci in svetovni prvaki Nemci.
01.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Licenčna komisija za pritožbe sprejela odločitev o pritožbi FC Koper
Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije za pritožbe je v skladu s Pravilnikom NZS o licenciranju sprejela odločitev glede pritožbe FC Koper zoper odločbo komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov, ter pritožbo zavrnila kot neutemeljeno.
01.06.2017 | Futsal AA
Slovenska generalka s 3. reprezentanco sveta
„Za zadnji test smo hoteli kakovostnega tekmeca. Takrat bomo morali biti že v optimalni formi, po takih tekmah pa bo že jasno, kaj lahko pričakujemo na prvenstvu,“ je povedal selektor Andrej Dobovičnik, ki bo z ekipo nastopil že na petem zaporednem evropskem prvenstvu.
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Dobrovoljc Domžalam priigral še drugo pokalno krono
Nogometaši Domžal so zmagovalci pokala Slovenije, potem ko so v finalu z 1:0 premagali ljubljansko Olimpijo. Za Domžale, za katere je to drugi naslov pokalnega prvaka, je v 61. minuti zadel Gaber Dobrovoljc.
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Loterija enajstmetrovk veselje prinesla Mariborčanom
Mladinci Maribora so redni udeleženci pokalnega finala na koprski Bonifiki, a v zadnjih treh poskusih niso bili uspešni. Se je pa četa trenerja Vugdalića četrtega pokalnega naslova razveselila danes, ko so v dvoboju z Bravom o prvaku odločali streli z bele točke.
31.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurkam nov pokalni naslov
V finalu, že petič na koprskem štadionu Bonifika, so varovanke trenerke Nuše Ladinek z rezultatom 6:0 ugnale ŽNK Rudar Škale. Tjaša Tibaut je bila s tremi zadetki prvo ime finala. Pokal in medalje sta igralkam podelila predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović in predsednik komisije za ženski nogomet Branko Gros.
31.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Sreda ponuja še zadnje trofeje sezone
Kot je zadnja leta že v navadi, bodo na koprski Bonifiki podeljene še zadnje lovorike sezone. V pravem festivalu nogometa bomo priča kar trem finalnim obračunom.
30.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke lovijo sedmi naslov, Velenjčanke četrtega
V nedeljo smo dobili državne prvakinje, v sredo pa je čas, da se podeli še pokalni naslov. Zanj se bosta od 15.30 naprej v Kopru borila ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali tudi na spletni strani NZS.si.
30.05.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Odbor za nujne zadeve NZS sprejel odločitev o dodatnih kvalifikacijah
Odbor za nujne zadeve NZS je na korespondenčni seji sprejel sklep o igranju tekme dodatnih kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije. Odbor je zaradi odpovedi NK Roltek Doba, ki se je odpovedal nastopu v najvišjem rangu tekmovanja odločil, da se odigrajo dodatne kvalifikacije med 9. uvrščeno ekipo 1. SNL in 3. uvrščeno ekipo 2. SNL.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Finale Pokala Slovenije razprodan!
Za veliki finale Pokala Slovenije vlada izjemno zanimanje, saj je koprska Bonifika dan pred obračunom med Domžalami in Olimpijo že razprodana. V Kopru se tako nadejamo odličnega vzdušja pred lepo nogometno kuliso, ki napoveduje pravi spektakel tudi na zelenici.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Domžale in Olimpija za pokalni naslov
Na koprski Bonifiki bo jutri ob 20.30 potekal veliki finale Pokala Slovenije, v katerem se bodo pomerili nogometaši Domžal in Olimpije. Predtem bomo dobili tudi zmagovalca v Ženskem finalu Pokala NZS in Mladinskem pokalu finala NZS.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Bravo lovi prvega, Maribor že četrtega
Domžalčani in Ljubljančani se bodo na koprski Bonifiki udarili v osrednji tekmi festivala pokalnih finalov, že čez nekaj let pa bi lahko vidno vlogo v članskem pokalnem finalu igral kateri od mladih upov Brava ali Maribora, ki se bosta pomerila za mladinsko lovoriko.
30.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Video: Presenečenje za navijača Domžal in Olimpije
Nogometna zveza Slovenije je v sodelovanju z NK Domžale in NK Olimpija pripravila presenečenje za zvesta navijača obeh finalistov Pokala Slovenije, ki si bosta jutrišnjo tekmo zapomnila za vse življenje.
30.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Znana zmagovalca Poslovne lige NZS Ljubljana in Koper
Minuli vikend sta padli odločitvi o zmagovalcih v Poslovni ligi NZS Ljubljana in Poslovni ligi NZS Koper, kjer sta veliki pokal v zrak dvignili moštvi Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani.
30.05.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 36. kroga po izboru obiskovalcev
Enajsterica 36. kroga Prve lige Telekom Slovenije po izboru obiskovalcev portala Prvaliga.si.
30.05.2017 | Ženska A
Legionarke: Čončeva na vrh, Ermanovi 2. mesto
Na Švedskem so opravili s 7. krogom. Lara Ivanuša je v dresu Kvarnsvedena gostovala pri vodilni ekipi lige Eskilstuna United, ki je potrdila svojo moč in prišla od šeste zmage v prvenstvu. Ivanuša in soigralke s sedmimi točkami zasedajo 9. mesto.
29.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju: Aleš Arnol proti Muamerju Vugdaliću
Do festivala finalnih dvobojev nas ločita le še dva dneva, zato je prav, da svoj pogled pred obračunom, ki bo dal novega pokalnega prvaka, predstavita tudi trenerja finalistov. Muamer Vugdalić bo lovil četrti naslov v zgodovini tekmovanja, Bravo trenerja Aleša Arnola pa se je do finala prebil prvič.
29.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Intervju: Dušan Uršnik proti Nuši Ladinek
Pokalno supersredo bodo začele nogometašice, ki se bodo od 16. ure naprej v Kopru v videoprenosu (na NZS.si) pomerile za pokalni naslov. Nasproti si bodo stale igralke ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale.
29.05.2017 | Pokal Pivovarna Union
Za Olimpijo in Domžale v finalu šteje le zmaga
Koper bo v sredo ob 20.30 na Bonifiki gostil finale Pokala Slovenije, v katerem se bosta za lovoriko pomerila Olimpija in Domžale. V obeh taborih napovedujejo igro na zmago. Pred tem bo v Kopru ob 15.30 uri finale ženskega pokala, ob 18. uri pa mladinskega.
29.05.2017 | A
Verbič v obračun z Malto z dvojno krono
Nove lovorike se je pred prihajajočim obračunom z Malto razveselil Benjamin Verbič, saj je Vojničan po naslovu državnega prvaka v zrak dvignil še pokalno lovoriko.
1
2
3
...
503
504
505
506
507
508
509
510
...
768
769
770

DELI NA